БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!

Code: Select all
function PXP_PathToPort() {
if (PXP_UseOverheads) { me.overhead("Walking to Red Portal")\ }
switch(_PXP_Position) {
Благодаря ти много за отделеното време и за помоща , а относно дигането на нов херо - ДА по-добре е , но просто не ми се занимава , а и всичко е до късмет , така че ми е все тая... И пак ти благодаря за бързото съдействиеBnC4aDeL wrote: Не съм много добре запознат с този вариант, това което знам е, че се оправя от Файла, който се намира в папката Ботс/ПинделХП, търсиш ред:От тук надолу, избираш от къде да мине и как стигне до него, но съвета ми е да си дигнеш нов герой, защото ако един нормален рън през червения портал, ти е 20-30 секунди, по през тази врътка ти отива на минута и отгоре... Което за ще го избиеш точно за 2-3 дни рънене, ако се фанеш и вдигнеш една нова сорка, на която дори можеш да си избереш и по-качествено развитие.Code: Select all
function PXP_PathToPort() { if (PXP_UseOverheads) { me.overhead("Walking to Red Portal")\ } switch(_PXP_Position) {
Едит: Консултирал съм се с познат, както го видиме точно как става, щи пусна и конкретния отговор на въпроса ти, но пак ти казваш от този ред надолу ти е решението на проблема.