Проблем с d2jsp Yamb - Mepho
-
- Newbie
Ами бота съм го настроил, но като влезне в лоадера не пише акаунти парола нищо такова...Това е 1 вия проблем. Иначе като ги напиша ръчно убива мефо , отива в града , стои пред тп то и не излиза от играта ... Защо така ? стартирам го от autod2jsp ! И само 1 въпрос да не правя нова тема - Как да го направя с год този бот ? 

-
- Dreaming Friend
Здрасти, сложил ли си js32.dll от папка js32_dll в c:\windows\system32? За вторият въпрос d2jsp не може да се направи с годbotchi wrote: Ами бота съм го настроил, но като влезне в лоадера не пише акаунти парола нищо такова...Това е 1 вия проблем. Иначе като ги напиша ръчно убива мефо , отива в града , стои пред тп то и не излиза от играта ... Защо така ? стартирам го от autod2jsp ! И само 1 въпрос да не правя нова тема - Как да го направя с год този бот ?![]()

-
- Newbie
dll.- Tо съм го сложил... за года мерси все пак 

-
- Full Member
1.Даваш в джсп прозореца едит на героя,който пускаш.
2.Малко под мястото където пишеш акаунт и парола има колонка - Starter script:
3.Там го правиш на autostarter
4. Приятна игра
2.Малко под мястото където пишеш акаунт и парола има колонка - Starter script:
3.Там го правиш на autostarter
4. Приятна игра

Si vis pacem...para bellum
-
- Newbie
Аз пък имам друг проблем с d2jsp-то. Искам да пусна тро follow-a , но когато ги стартирам ми пише ацц и парола само на този герой , който съм цъкнал да се пусне първи. Всички са ми на autostarter. Някой да има идея как мога да стартирам три героя едновременно да са follow?
-
- Full Member
Там където пише ДИабло 2 Title - 3 те бота трябва да са с ралични заглавияNova wrote: Аз пък имам друг проблем с d2jsp-то. Искам да пусна тро follow-a , но когато ги стартирам ми пише ацц и парола само на този герой , който съм цъкнал да се пусне първи. Всички са ми на autostarter. Някой да има идея как мога да стартирам три героя едновременно да са follow?
![smirk :]](http://cdn.dreaming-bg.com/images/smilies/smirk.png)
Si vis pacem...para bellum