Проблемът - "We got stuck..."

Ботове, хакове и всякакви допълнителни инструменти, които не са в разрез с правилата на сървъра.
User avatar
nEW
Newbie
Newbie
Posts: 24
Joined: Thu Jan 27, 2011 1:57 pm

Post

Така, всички знаем, че много често Bh-бота изписва следното „We got stuck … aborting”. Най-често се получава, когато нашият херо влезе в играта директно след лидера и после е заклещен от другите херота.

Да ви попитам дали имате някакво решения относно този проблем?
Дали има начин respond tima-а на бота да се забави с няколко секунди за да не влиза първи в game?

Благодаря, който изкаже мнение! :)
User avatar
TheExorcist™
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1479
Joined: Tue Jan 26, 2010 9:38 am

Post

Най-доброто решение според мен е всички да си направят ботовете да мърдат на някъде (например до малах) и по този начин няма да се заклещва бота. Но не е решение да се забавя за да влиза последен и бла бла бла...нали ще изтърве TP UP-a :)
....
User avatar
Djihad
Full Member
Full Member
Posts: 630
Joined: Sun Oct 03, 2010 9:50 am

Post

Екзорсита е прав,просто го направете отдолу в скрипта Shopit! Gambleit! - не да давате 2-те на TRUE,ами просто под тях 2 те има още редчета GotoMalah GotoAnya и това което ви трябва е GotoLarzuk и няма да имате тоя проблем,а дории да се забави малко героя,пак ще влезне след ТП ЪП на лидера...друго решение е - пускате Елдрич или Шенк да бие преди да влиза в портала,едва ли имате чак толко кекави герои,че да не могат да пребият Елдрич във фул гейм :)
Si vis pacem...para bellum
User avatar
nEW
Newbie
Newbie
Posts: 24
Joined: Thu Jan 27, 2011 1:57 pm

Post

Ммм, да благодаря ви! Наистина добро решение звучи бота да отива до Малах или Ларзук, не ми беше хрумвало. Така значително ще се увеличи броя рънове, които няма да ги quit-ва. Веднага го прилагам. Също се сещам, ако има възможност да се пипне опцията за лоадването на скрипта колко секунди отнема след join, ако се дигне на 10 да речеме пак не би трябвало да има проблеми. Стига някой да потвърди, че това е възможно. :D