този к3ц бот който сте сложили да сваляне е бугав днес го пробвах пуснах си сървър да проверя каде е проблема и защо имам бан при условие че бота ми прави затворени игри със парола.. и така пуснах бота и започна да прави затворени игри но след няколко игри той направи няколко игри без парола някой може ли да каже как да го оправя защото пак ще получаваме банове най вероятно или поне се въздържайте от бановете ботовете правят по 1-2 игри явно като се бъгнат без парола такаче немисля че ние сме виновни и трябва да получаваме банове. както виждам има хора в този раздел който се занимават със ботовете нека проверят защо бота прави такива проблеми докато намерите решение моля въздържайте се от банове поне на тоя етап вие забранихте ботове със отворени игри несъм играл преди да видя как е било в сървъра но си го представям но поне си оправете бота който сте пуснали за сваляне за да не ни наказвате.
Ако някой има к3ц бот който няма проблеми със него нека ми даде линк да си го сваля ползвам версията от този сайт.
к3ц Бот-а е Бъгав
-
- Dreaming Friend
Аз лично използвам този бот (от форума) и нямам никакви проблеми ... провери пак ,сложи повече символи да използва за парола ,просто незнам от къде ще идва такъв проблем 
asd
-
- Newbie
ами сега направих със 9 символа паролата тази вечер ще го пусна във дреминг ако утре сутрин имам пак бан значи проблема си е в бота след малко мисля да го пусна и ще го наблюдавам ако направи игра без парола ще го спра и ще пиша но ако изпусна и получа бан тогава моля за вашето внимание да помогнете...
-
- Dreaming Friend
Бота го използвам лично от 1-2 години насам, без да ми е правил такива проблеми.
-
- Dreaming Friend
Този проблем се появява само когато правиш нещо на компютъра ти и си пуснал ботове.
-
- Newbie
Аз обикновено също правя разни неща на компютъра докато юнаците се разправят с консулите, но не съм имал ядове. Все пак мога да дам линк за k3cbot от друг известен български диабло форум (аз ползвам този бот), но само ако е ОК с шефовете.
-
- Dreaming Friend
Двата бота (от другия форум и тук) са еднакви.
-
- Newbie
На практика да, но - там в оня форум, в основната тема за дискусия на бота, на автора му дойде до гуша и на 4-5 страница е дал линк за "настроено" копие на бота, (поне в основни линии) за да улесни голяма част от нуждаещите се.