Въпрос Относно Abot!

Ботове, хакове и всякакви допълнителни инструменти, които не са в разрез с правилата на сървъра.
Skylark
Newbie
Newbie
Posts: 13
Joined: Mon Feb 01, 2010 9:02 pm

Post

С бота всичко ми е на 6 освен едно нещо и искам да ви питам дали има начин да се оправи значи сложил съм му Год хак и ме интересува има ли начин не всеки път когато се рестартира бота аз да пиша .load god за да се включи много умира и като го оставя без надзор от пален ивентар с пари остава без стотинка и не може да прави рънове! А и никъде не видях в Pickit.ini да има Армор Templaer Cote някой може ли да ми каже кода за да може и този предмет да вдига защото ми трябва :)
da
renowned
Newbie
Newbie
Posts: 9
Joined: Mon Jan 04, 2010 4:01 pm

Post

Използвайте търсачката следващият път:

https://forums.dreaming-bg.com/https://dreaming-bg.com//viewtopic.php?t=1

Това е кодът който е описан в моя пикит файл:

[Unique Templar Coat]
Code="xlt"
Level=Unique
Description=Guardian Angel (Unique Templar Coat)
\Ethereal=1
Identified=0
Pickup=1
Kmet_Revenger
Newbie
Newbie
Posts: 25
Joined: Thu Feb 11, 2010 12:50 pm

Post

Skylark wrote: С бота всичко ми е на 6 освен едно нещо и искам да ви питам дали има начин да се оправи значи сложил съм му Год хак и ме интересува има ли начин не всеки път когато се рестартира бота аз да пиша .load god за да се включи много умира и като го оставя без надзор от пален ивентар с пари остава без стотинка и не може да прави рънове! А и никъде не видях в Pickit.ini да има Армор Templaer Cote някой може ли да ми каже кода за да може и този предмет да вдига защото ми трябва :)
Може си направиш god-a да се пуска автоматично, като отвориш d2hackit.ini , отиваш на AutoLoad( не там където пише plugin1 .... pluginN, а на долния) и там пишеш всички модове, които искаш да ти се отварят автоматично. Може да направиш и maphacka да ти се пуска автоматично, като промениш файла d2maphack.dll, на d2mahack.d2h. Задаваш го на AutoLoadи след това всичко ти работи автоматично.