ОТНОВО СТИГА ВЕЧЕ

Dreaming поддържа две различни версии на играта, всяка от които има собствен форум тук. 1.10 Classic & Oblivion Mod.
TerrorTheWorld
Newbie
Newbie
Posts: 8
Joined: Thu Mar 04, 2010 8:17 am

Post

Сървърът спира в 5 ч. сутринта почти секи ден даже ако не и всеки админе админе опраете си сървъра ако имате нужда от помощ можем да ви помогнем с общи осилия
напраете смс по 2 лв по 100 играят човек и ако пратят по 1 смс ще имаме 1 хубав и нормален сървър ако в парите е проблема.....! :)
User avatar
DarkKiss
Administrator
Administrator
Posts: 2949
Joined: Thu Feb 12, 2009 9:52 pm

Post

Ако ще съобщаваш за проблем поне го прави като хората.
Какво значи спира всеки ден в 5 ч. сутринта? Направи го 2-3 дни под ред и веднага започнахме да търсим решение на проблема. Направихме някой промени и поне на пръв поглед има резултат. Днес конкретно, специално съм го проверявал дали е онлайн в 5, 6 и 7 часа. Много ми е интересно, как може да е спрял в 5, като в 7 го проверявам и си работи? Защо според мониторинга е спрял в 11:12, а по странно съвпадение прегледах логовете и показват същото - няма как да има логове, без реалма да е онлайн. Всеки един проблем, който съобщавате е от полза. Проследяваме източника и правим и всичко възможно да го остраним, но както казах по-горе, ако подавате грешни репорти не помагате, даже напротив.

Колкото до SMS-а, никой не задължаваме да плаща, за да играе и така ще си остане. Ако някой от вас има желание да направи дарение, във форума има описано как да го направи. Не всичко опира до пари в случая, въпреки че е повече от ясно, че повече пари = повече "мощ" = по-безпроблемна работа на сървъра, логиката е проста.

ПП. Можеш да хвърлиш един поглед и тук.
User avatar
SylaR
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 158
Joined: Wed Mar 03, 2010 9:34 pm

Post

TerrorTheWorld wrote: Сървърът спира в 5 ч. сутринта почти секи ден даже ако не и всеки админе админе опраете си сървъра ако имате нужда от помощ можем да ви помогнем с общи осилия
напраете смс по 2 лв по 100 играят човек и ако пратят по 1 смс ще имаме 1 хубав и нормален сървър ако в парите е проблема.....! :)
Ограмоти се малко и тогава критикувай труда на админите.
Първото, което е -> Те не са ни длъжни с нищо, защото всички разходи (Ток,Главната машина, безсънни нощи в опити да подобрят играта, но и да не ви спрат 10-те бота на човек) и много много нерви на вятъра, хвърлени за хора като теб, се заплащат само и единствено от админите!
Когато спомогнеш за развитието на сървъра, може да пуснеш такава тема с критики...

Няма път да съм видял някой да иска нещо и да не съм му дал кои каквото ми е поискал го е получил много пъти съм правил и компромиси (не е имал да ми плати, хайде по-натам и така...) руни за енигма съм давал без нищо и още куп работи винаги съм водил безплатно и съм се стремил винаги да помогна с каквото мога на играчите , но това ПАК НЕ МЕ ОПРАВДАВА ДА КРИТИКУВАМ КОГОТО И ДА БИЛО !
А ти тук се явяваш от нищото, и веднага започваш с критиките... осъзнайте се м*мк* му


Мнението ми, може и да е било излишно, но вече не издържам такива та*аци ..... :mda: