Само аз ли съм на мнение, че ботовете обезсмислят играта?

Jab4y
Full Member
Full Member
Posts: 531
Joined: Sat Mar 21, 2009 7:21 pm

Post

Ботовете я обезсмислят защото са много... според мен игра без ботове вече няма на къде... не мисля да седя до 5-6 сутринта да трепя андариел или менфо всместо да се наспа или да отида някаде. Според мен най-доброто решение е да се ограничат връзките от 1 айпи до 2 и да се рестартира сърварът :)
User avatar
dr0m
Hero Member
Hero Member
Posts: 1083
Joined: Sun Jul 04, 2010 2:58 pm

Post

Като не мислите да играете до късно, защо изобщо се наричате д2 играчи?Нали точно в това е ПРОКЛЕТАТА тръпка?!?!?!Нямал време - ми като нямаш време, трябва ли да обезмисляш играта?
User avatar
alex93
Full Member
Full Member
Posts: 389
Joined: Sun Feb 28, 2010 8:14 am

Post

Уж се събрахме 8 човека за non lader, но ..играха точно 1 ден...аз продължих да играя там макар и сам..беше ми колкото интересно, толкова и тъпо..все пак съм сам...ето някой от предметите който извадих за седмица(по 1 час на ден игра)
wolfhowl furi visor (каска за барб - 3 feral rage)
4xtearhaunch greaves (boots 2to vigor)
2x arreat
nosferatu(belt)
verdungo(belt)
zakarum(shield)
battle belt(for blizard sorc)
sc 20 life
3x magefist (1 max)
aldur boots
highlord(amulet)
trang oul
immortal king(gloves+helm)
frostburn
draculic
tg(колан)
mal , pul(щяха да са 2 mal но точно когато от andy ми падна mal сървъра лагна и ме върна назад..)
spirit 35 cast :)
... да кажа и за mephisto..sors-a ми е 82 level -500/700 лф мана.Mephisto ме бута с един удар.Намирам най накрая основа за spirit и такъв кефя се ..отивам до mefo ебавам се с него...и по едно време оня ми пуска 1 близ на главата после 1 light и ме закопа :d ..през игра ме убива..мн е трудно ама е яко ..пък диабло ако знаете как бия :D ..
Jab4y
Full Member
Full Member
Posts: 531
Joined: Sat Mar 21, 2009 7:21 pm

Post

DoIt wrote: Като не мислите да играете до късно, защо изобщо се наричате д2 играчи?Нали точно в това е ПРОКЛЕТАТА тръпка?!?!?!Нямал време - ми като нямаш време, трябва ли да обезмисляш играта?
За хора като тебе дето искат да пукат д2 по цял ден и цяла вечер си има нон-ладер като изкаш тръпка - ето. Не обезсмилям играта просто когато бях 5 клас тогава пуках по цял ден... то омръзва... аз лично искам чат-пат да ставам от компа и като седна на него да не играя само диабло... всички мрънкате че неискате ботове а защо не се събрахте в нон-ладера... толко и ви пука дали има ботове само търсите за какво да мрънкате
Liverpool_fc
Newbie
Newbie
Posts: 26
Joined: Thu Aug 26, 2010 4:27 pm

Post

DoIt wrote: Като не мислите да играете до късно, защо изобщо се наричате д2 играчи?Нали точно в това е ПРОКЛЕТАТА тръпка?!?!?!Нямал време - ми като нямаш време, трябва ли да обезмисляш играта?
Момче, ти личен живот нямаш ли, че по цял ден и нощ цъкаш Диабло ? Защото повечето хора точно тва им е "проблема", заради който не играят толкова играта. \–)

Аз лично съм дигал 98 левел боука само с ръчни Бейл рънове в един друг сървър. Против съм против този вид програми само. Иначе за някой друг к3c(от 1 до 3 примерно) нямам възражения.
Dobrev
Newbie
Newbie
Posts: 18
Joined: Mon Sep 20, 2010 8:20 am

Post

Някой хора работят, учат и нямат много време. Играл съм и на 1.09 и на 1.10 когато нямаше ботове всичко съм си изкарвал сам вкл. и Зод на SC, и HC просто си изисква време, а вече няма възможност.
Lenks
Newbie
Newbie
Posts: 64
Joined: Thu Sep 23, 2010 10:49 am

Post

Дали ботовете обезмислят играта или не, според мен е въпрос на лична гледна точка... Диабло може да се играе в доста насоки и според мене тука е тънкия момент за отговора на въпроса, както и други фактори разбира се... Някои хора играят за левъл, други за дуелите, трети заради самата игра, вадене на редки предмети и т.н. Според мен ботовете не обезмислят играта, нито пречат, напротив така сървъра доста по-лесно се пълни с предмети и икономиката на играта печели от това, падат цените на предметите от което пък печелят играчите който от своя страна пък заради ботовете са и по-богати... Естествено, че може всичко да се постигне и без никакви помощни програми, но както казах е въпрос на личен избор в случая... Аз лично играя от 1.9... На 1.10 в хофа съм имал всичко много преди другите и то без ползването на ботове, така че и без ботове ми е приятно да играя... Признавам си, че заради ботовете се преместих от хофа в дрийминг, но преди да разбера за този сървър си играех там без да ми пука особено, че не може да се пускат ботове... Пък и вече, поне аз не съм на 15-6 години със цялото свободно време на света... Като понякога работиш по 30 часа и нямаш време да се изпикаш дето има 1 дума, е доста по-лесно, че въпреки не си бил у вас знаеш, че като се прибереш и погледнеш винаги ще си малко по-напред от преди... И винаги е готино като седнеш и се чудиш какво са извадили ботовете да прегледеш :)
biggie
Newbie
Newbie
Posts: 19
Joined: Sun Sep 19, 2010 10:30 pm

Post

разбирам да си пуснеш 2 бота за някои итем или руна , няма как всеки е рънил ръчно маса време и му е писнало , ама 4ак по 4 бота да пуска6 и тоя баал бот .... 10 бота , 1 дуел ... малко несериозно
User avatar
RootsRagga
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1011
Joined: Sat Aug 07, 2010 9:06 am

Post

От както играя тая игра още не съм се изкушил да пусна бот, на вас кфо ви праи кеф - не знам :rolleyes:
You are now marked as being away.
You away (Rabotata prechi na pieneto, a pieneto na rabotata He.)
User avatar
alex93
Full Member
Full Member
Posts: 389
Joined: Sun Feb 28, 2010 8:14 am

Post

Хихи "отворили" моята тема :D ...обезсмислят я от всякъде :)
DieTard
Newbie
Newbie
Posts: 78
Joined: Thu Oct 21, 2010 7:59 pm

Post

Тази тема, изобщо не е трябвало да бъде създавана. Играта е на ~10години... всеки е имал възможност да "ръни" ръчно достатъчно дълго време mefo,pindle,baal,diablo,pit,cows,tunnels,izual,hephasto,andy,diablo и т.н. Играта няма кои знае какъв PVM аспект, за 2-3 дена убиваш Hell Baal без чужда помощ.