petrov wrote:
Е тоя бот е старата версия и е фулл с еррори

, да започна ли да ги изброявам или всеки изтеглил го ще се убеди
Точно аз съм със същия скрипт, който лично съм преработил и бота ми ерор не дава, освен, ако не го спра лично аз, или сървера не се срине.... Прави по 30-40 часа рунове без ерори, особено водача...
Edit: понеже не можете да си ги настройте и за това всичко ви е бъгаво, защо при вас дава ерори, а при мене не ?!?
r1k0 wrote:
Тайкато видях, че доста хора не могат да немерят решение на проблема еррор 998 версии проблеми и така нататак. Значи мога да кажа като тръгвате да си правите бот трябва:
1. Unistal Diablo II // инсталирвате го след това на ново пачвате и т.н
2. Теглите ГОТОВ бот от тук
topic2007.html
3. Четете внимателно обяснението как се работи с бота и как се настройва за да няма излишни вапроси.
Моля без да притеснявате с излишни теми и "спам" защото както виждам админите почнаха да се изнервят. Друго решение на ерори в д2жсп ботове освен точка "1." няма. Приятна игра
По твоя въпрос, като ги мързи да помислат малко логично, да изтрият 2-3 файла и тогава да прават каквото и да било, е нормално да им изпише 10 различни ерора, аз когато си преинсталирах уиндоуса преди 4-5 дена, точно за една минута си настройх бр бота.
Диабло, преинстал а-у... пачове и тем подобни, мотаят се 10 часа, да изтеглят диабло - 2 Гб, вместо да изтеглат за 700 мб на Папи, от замундата... и да сложат един Инстал Пат в регистрите за 10 секунди... и да спестат, пачове, кракове и етк....
А ЗА ДА НЕ ВИ ДАВА - ГРЕШКАТА С ИНСТАЛ ПАТ, КОГАТО ИЗТЕГЛИТЕ ДИАБЛО 2, ТАМ КЪДЕТО Е ИЗТЕГЛЕНО, ТАМ СИ ОСТАВЯТЕ И ФАЙЛА, ЗАЩОТО САМИЯ УИНДОУС ТАМ СИ ПРАВИ ДИРЕКТЕН ИНСТАЛ ПАТ, АКО Е В d:/GAMEs, ТАМ СИ ГО ОСТАВЯТЕ.. ИНАЧЕ ЩЕ ВИ ДАВА ТОЯ ЕРОР...
Едит: Хайде живи и здрави...