БОЖЕ ГОСПОДИ МОЛЯ ПОМОЩ

Проблеми в играта или с акаунта? Дайте им глас тук, ние ще помогнем.
User avatar
r1k0
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 102
Joined: Wed Mar 24, 2010 4:58 pm

Post

Както си правих новият д2жсп бот бях спрял сички други ботове видях дори тествах как работи к3ц с енигма и спрях бота видях че беше жив сега се връщам да играя и какво да видя?!?!?!??! ТРУПА ГО НЯМА! енигмата беше archon plate 771//13ed моля за намеса :rage: Акаунта е r1k0_ име на героя е RikoHammer , ако неуспеете да ми помогнете губя време на игра около месец само за енигмата да не ви говоря преди в началото колко сам се мъчил за хото шако зака мара и така нататак .... \(


някой казаха че трупа ми са е пръснал но как ще се пръсне като несам влизал и преди да излезна героят ми беше ок без проблем с итемите. Проблема не е в мен ако убичате оправете ме щото сам истрещял толкоа са радвах преди 1-2 часа заради джах руната и охм и зех енигма а ся даже сичките итеми ми ги няма моля съдействие!
User avatar
Alex
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 125
Joined: Tue Feb 09, 2010 7:20 pm

Post

k3c с енигма е същото, както с lionheart,viper. Да сложиш на k3c enigma е абсурдно, а ap (изисква 103 str) е още по-абсурдно. Развалили са предметите на бота ти не е имал gold, за да ги поправи също така не е имал и str и е загубил трупа. Жалкото, обаче е че това си го правил на свой гръб и администраторите няма, какво да направят.
User avatar
Energy
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 2502
Joined: Mon Jun 29, 2009 7:35 pm

Post

Обясних ти в чата как стоят нещата .. ти не слушаш.Тук също ти казаха,темата е изчерпана

~Lock
I am the punishment of GOD.If you had not committed great sins, GOD would not have sent a punishment like me uponyou.