Кога ще има пълен рестарт на сървара ?

FPupesh
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 404
Joined: Sun Aug 01, 2010 9:55 am

Post

Ако толкова ви е затъпяло, изтрийте си акаунтите...
zashto
User avatar
Energy
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 2502
Joined: Mon Jun 29, 2009 7:35 pm

Post

fpupesh wrote: Ако толкова ви е затъпяло, изтрийте си акаунтите...
И като ги изтрием какво ? по-богат ли ще се почувстваш. Какво ви пречим ние като вече не влизаме..играйте си играта & have fun.
I am the punishment of GOD.If you had not committed great sins, GOD would not have sent a punishment like me uponyou.
bubo
Newbie
Newbie
Posts: 16
Joined: Thu Sep 30, 2010 3:35 pm

Post

аз отдавна спрях да влизам то освен ботове и хора наядени от тея ботове друго няма
FPupesh
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 404
Joined: Sun Aug 01, 2010 9:55 am

Post

Fanatic wrote: И като ги изтрием какво ? по-богат ли ще се почувстваш. Какво ви пречим ние като вече не влизаме..играйте си играта & have fun.
Нито съм богат, нито ме интересува дали влизате или не. Ако на мен ми затъпее, ще спра да играя, а няма да дудна във форума да се рестартира сървъра.
zashto
Moobys
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 111
Joined: Thu Aug 26, 2010 3:55 pm

Post

Какъв е смисалът да влезна и да играя с ботовете , да си пиша с ботовете . Единствените които играят през цялото време са тези които тарсят трейд . Един цялостен рестарт , ще е добре .


П.С. - а ти сладур като ми говориш за *** след реса какво са случи ? Напални се даже още повече тайче не ми се прави че си бил там или че разбираш , паднал ти е 1-2 джаха и неискаш рес твое мнение , ама хората лека полека им омразва едно и сащо :)
Alexandrov
Newbie
Newbie
Posts: 50
Joined: Mon Aug 30, 2010 3:44 pm

Post

fpupesh wrote: Нито съм богат, нито ме интересува дали влизате или не. Ако на мен ми затъпее, ще спра да играя, а няма да дудна във форума да се рестартира сървъра.
А не се ли сещаш че на тях им е затапяло просто защото имат всичко не им е затапяло от играта и просто затова искат рес и аз съм твърдо за рестарта или поне да се измисли нещо ново да се направи но така или иначе 1.10 омръзва бързо 1.09 си беше класика и така ще си остане жалко че никаде няма сървар единствения му проблем беше дупе хака които става да се оправи да не се ползва друго си беше да биеш крави и да няма такива екстри като год модове и тем подобни 1 пиндел бот дето на седмицата намираше 2 3 предмета и тва набийте 1 рестарт забранете бал ботовете сложете 1 награда от 100 200 лв за 1вия 99 левъл да имат хората стимул за игра и тва е има много неща които може да се измислят за да стане по интересен сървара едно време като играех постоянно имаше турнири на хардкор а тук не видях и един а е пълно с модератори и админи сори за изказването ама те какво правят стоят в чата по цял ден и информират кое колко струва ли разнообразете го малко този сървар ..
User avatar
maz0
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1712
Joined: Fri Feb 13, 2009 9:25 pm

Post

Аз предпочитам да ги инвестираме тия 100-200 лева, който ти предлагаш в ъпгрейд на сървъра от колкото да ги дадем за състезание... ако въобще ги имахме :). Все пак сме се затвърдили сред конкуренцията като стабилни и ще продължаваме като такива.
User avatar
BlazeOfGlory
Newbie
Newbie
Posts: 52
Joined: Sun Aug 22, 2010 8:38 am

Post

Здрасти на всички,
аз съм твърдо НЕ, защото не всеки човек може да стои и да цикли по цял ден да прави еднакви рънове като бот а му се играе да отпусне малко. Играя от скоро несъм богат и не ми и трябва.
Колкото си по богат, толкова по алчен. Искам да вляза да направя някой трейд който ме удовлетворява да по ходя малко баал или дуели. Това да играеш една игра означава да я играеш с удоволствие, а не ди зациклил на нея като някой зарибен геймър на ЛоЛ.

Осъзнайте се. Много хора играят тази игра, защото или им харесва, или просто машините им не са по мощни.

Да може се каже има някакво разделение на богати бедни, но това се дължи на това факта много от ботовете на богатите не дигат много от предметите, защото ги имат и не им трябват. Този който е започнал скоро има некои по як итем според него, но за богатия той не струва. Като да кажем сандки 15/15 за богатия ок, ама за бедния той се радва и на 15/13 но иска да ги продаде, ама няма кой да ги купи.
User avatar
roshkata
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 234
Joined: Sun May 30, 2010 8:37 pm

Post

Лично аз играя вече почти половин година в тоя сървер и съм останал с впечатлението че добрите играчи също така богатите играят от много години диабло.Не им отнемайте това което вие няма да успеете да постигнете дори и след 6 рестарта \)
Jab4y
Full Member
Full Member
Posts: 531
Joined: Sat Mar 21, 2009 7:21 pm

Post

Според мен пълен рестарт + ограничение до 2 връзки от 1 IP ще е най-добре :) Предметите пак ще се намират лесно но не чак толкова. Така наистина ще е по интересно - все пак в началото е най-забавно да играеш... когато се радваш на шако :)
User avatar
Energy
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 2502
Joined: Mon Jun 29, 2009 7:35 pm

Post

За да играеш във сървъра в момента ти трябва малко фрее и 1 месец търпение и късмет.След това може да не си от най-богатите , но няма и да просиш фрее , а ще имаш прилично облечен герой.
I am the punishment of GOD.If you had not committed great sins, GOD would not have sent a punishment like me uponyou.
Moobys
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 111
Joined: Thu Aug 26, 2010 3:55 pm

Post

Jab4y wrote: Според мен пълен рестарт + ограничение до 2 връзки от 1 IP ще е най-добре :) Предметите пак ще се намират лесно но не чак толкова. Така наистина ще е по интересно - все пак в началото е най-забавно да играеш... когато се радваш на шако :)+1
amfetamin
Newbie
Newbie
Posts: 94
Joined: Sun Sep 12, 2010 11:34 am

Post

И аз съм твърдо за рестарт... не,че нямам итеми или нещо подбно,но просто вече почва да затъпява.И всеки има по-много от всичко и не можеш да направиш един трейд като хората.Например - тс 40 лайф го трейдвах 2 седмици и то на нормална цена.Кох дъск 15/0 го трейдвах пак 2 седмици,щото ако не е ап 15/15 не струва.Вече всеки търси само най-добрите итеми... всичко с 1 под макса се продава супер трудно освен ако не е шард или лс.Е тва нормално ли е според вас?
Lenks
Newbie
Newbie
Posts: 64
Joined: Thu Sep 23, 2010 10:49 am

Post

Честно казано какъв смисъл виждате в тоя рестарт? Какво ще стане след него? След 2 месеца всичко ще си е по старо му... Това не е началото на 1.10 когато като видиш барб с GF и си викаш, ей тоя е голямата работа, да не говорим, че имаш ли енигма си "БОГ". Сега в началото какво ще стане? Веднага се правят 4 героя и се пускат на бота и дотам... След седмица-две ще има вече герой с баал бот и всичко ще си дойде по старо му... Според мене, ако към рестарт се добавят и нови неща в класика като руническите думи и като цяло добавки от новите пачове тогава съм с 2 ръце за, защото ще направят играта много по-интересна и приятна, ще има повече места за рънене, пък и не съм чувал за бот за ключове, така че ще има за какво да се цъка според мене...
amfetamin
Newbie
Newbie
Posts: 94
Joined: Sun Sep 12, 2010 11:34 am

Post

Moobys wrote:


+1
Е Добре де,но осъзнаваш ли,че някой хора в тях имат по 3-4 компютъра... демек 6-8 бота и пак същата работа.
П.П. Знам,че си чешем езиците,но все пак да се изкажа.
Jab4y
Full Member
Full Member
Posts: 531
Joined: Sat Mar 21, 2009 7:21 pm

Post

amfetamin wrote: Е Добре де,но осъзнаваш ли,че някой хора в тях имат по 3-4 компютъра... демек 6-8 бота и пак същата работа.
П.П. Знам,че си чешем езиците,но все пак да се изкажа.
3-4 компютъра но един и същ IP адрес :)
Moobys
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 111
Joined: Thu Aug 26, 2010 3:55 pm

Post

Искам да ми кажеш , кой има по 3-4 ПЦ-та сичко това го правите само и само зарди гадните ботове които играят место теб и се губи смисалът .

П.С. - секи си има мнение аз исках мойто.
proxey
Newbie
Newbie
Posts: 31
Joined: Thu Oct 14, 2010 3:09 pm

Post

Абе като не ви е интересно Играйте Европа к'во сте се заревали тука ! ! !
User avatar
dr0m
Hero Member
Hero Member
Posts: 1083
Joined: Sun Jul 04, 2010 2:58 pm

Post

Абе мама му стара, не разбирате ли, че ако бяхме само 2ма 3ма, които искахме рестарт, щеше да излезе, че не сме прави.Но ние сме много повече от 3ма, бих казал над 100 човека.Стига с тия изтъркани лафове, моля ви...
DieTard
Newbie
Newbie
Posts: 78
Joined: Thu Oct 21, 2010 7:59 pm

Post

DoIt wrote: Абе мама му стара, не разбирате ли, че ако бяхме само 2ма 3ма, които искахме рестарт, щеше да излезе, че не сме прави.Но ние сме много повече от 3ма, бих казал над 100 човека.Стига с тия изтъркани лафове, моля ви...
Пусни една анкета, информативно просто, да видим колко хора ще искат рестарт. Вие нормални ли сте да искате рестарт на малък сървър като този. Вероятно половината популация на сървъра ще си замине, защото на хората няма да им се занимава да "забогатяват" отново. Но оставете това, вие замислялили ли сте се след рестарт чармовете в какво оскъдно количество ще бъдат.
Хората,който "квичат" за рестарта, най-вероятно са нови играчи или просто им е омръзнало диаблото. Като толкова искате да започвате отначало вървете в EU ladder(даже скоро направиха рестарт), но там ще се побъркате да спамите N, за да изчистите досадните съобщения от commercial ботовете, но за сметка на това по 2 пъти на година "ще се радвате на shako" !1!1!
А за новите играчи, правите си 4 паладина(с follow plugin за d2hackit), вземате им руните от forge-a(ще си спестите "ПЛИС НИИТ ФРИИ МЕНС"), обличате ги колкото можете с руните, останалото каквото намерите от вендорите, пускате 4 к3ц-та и чакате. Започнах да играя горе доло преди седмица и вече имам 2 jah-a.