измамиха ме
-
- Newbie
трейт по земя ....мислех че в този сървар има че чесни играчи и справедливи администратори но уви...дадох охм за амихилиус но такъв не получух
пича така и не се върна след като лефтна, стоях и си чаках 20 мин. \( надявам се да не ми се случва повече такова нещо

-
- Dreaming Friend
За съжаление винаги и навсякъде има такива играчи.. Едва ли ще се изчерпят.
I am the punishment of GOD.If you had not committed great sins, GOD would not have sent a punishment like me uponyou.
-
- Newbie
Има един начин по който можеш да се подсигуриш, че няма да бъдеш измамен.И двамата трябва да носите итемите за размяна в себе си.Заставате достатъчно далече един от друг и пускате итемите веднага и се отправяте към итема на другия играч.Така ако се опитат да ви измамят лесно ще можете да си вземете своя итем без да губите нищо.Не казвам, че е най-безопасният метод за такъв вид размяна, но 100% е по-ефективен от "дай ми руната, аз ей ся ше ти го донеса"
ПП:зле съм с българския :punish:
ПП:зле съм с българския :punish:
-
- Full Member
Този начин също е неефективен поради причината , че:
Може да сте се разбрали за аникс 20/20/10, а на земята да стои аникс 10/10/5 и няма начин да разбереш преди да го вземеш ,заради това най-добрия вариант е да има 3-ти човек посредник .
Може да сте се разбрали за аникс 20/20/10, а на земята да стои аникс 10/10/5 и няма начин да разбереш преди да го вземеш ,заради това най-добрия вариант е да има 3-ти човек посредник .
-
- Dreaming Friend
Най-добрия вариант си остава когато има админ във играта 

I am the punishment of GOD.If you had not committed great sins, GOD would not have sent a punishment like me uponyou.
-
- Dreaming Friend
Най-лесно става, за да не ви измамят да викнете Администратор в играта като посредник на размяната и така няма да има опарени.
-
- Dreaming Friend
Малко като Офтопик излизам.. След Администратора.
Но всички ревете за аниховете, че нямало как да се докажат, че ви лъжели.. Еми да сте чували за клипчета ? Със снимки трудно се доказва, но с едно клипче всеки такъв ще украсява до живот, Острова на Изгнанието...
Но всички ревете за аниховете, че нямало как да се докажат, че ви лъжели.. Еми да сте чували за клипчета ? Със снимки трудно се доказва, но с едно клипче всеки такъв ще украсява до живот, Острова на Изгнанието...
-
- Newbie
добре де и аз нищо немога да получа,така ли...които е прецакан си остава прецакан....
-
- Dreaming Friend
Правилно си разбрал .fuckandrun wrote: добре де и аз нищо немога да получа,така ли...които е прецакан си остава прецакан....
-
- Dreaming Friend
Предмети при кражба и измама не връщаме, защото 99% от случаите, вие, играчите имате вина.
-
- Newbie
ми поне измамника няма ли да бъде наказан 
-
- Full Member
Играчът е наказан и си излежава присъдата, можеш да провериш в тази тема post27111.html#p27111