до "Darkkiss" собственик на игрален сървар "Dreaming"

Проблеми в играта или с акаунта? Дайте им глас тук, ние ще помогнем.
hardarcher
Newbie
Newbie
Posts: 55
Joined: Sun Dec 06, 2009 8:24 pm

Post

Драги господин "Darkkiss" обръщам се към вас , тъй като вия сте собственик на игрален сървар "DREAMING".
С молба да прегледате и установите пречината поради която аз и моят приятел получихме лок и бан от вашият сървар. Тука идва момента и причината поради , която пускам това оплакване именно към вас , искам да споделя че , голяма част от вашият екип злоупотребява с правомощията им дадени от вас.
Назовавъм точни и конкретни имена за да сте наясно ако вече не сте останали и вия с тези впечтелния , това са " Natureforce " и " mutd_vic " , поради разиграния екшан между тях двамата с цел нашият лок.
В няколко изречения по - доло ще ви убесня какво точно се получи и как те измамиха.

След , като изиграхме дуел със залог срещу админ "Natureforce" и негов приятел , попаднахме в лек конфликт помежду си и получавах заплахи от рода "ти ще видиш аз ще те оправа" не мисля , че това е нормално изказване от админ , нека минем нататък. Моят човек плати дулжимото , но явну наглоста от тяхна страна не спря до тук и решиха да се направат на интересни и да излъжат , че не са получили залогът. Тази тяхна недостойна и неспортсменска постъпка въпреки , че единият е дори администратор на сървара не мисля , че трябва да се толерира по сякакви параграфи на нормалното държание на длъжносното лице , в което попада именно "Natureforce". След около 5 минути някой влезна в ацц-то на моят приятел , явну с цел злоупотреба , след отрицателно време той получи бан , както тои така и аз.
Мисля , че бях достатачно ясен и кратък с молбата ми към вас. Прегледайте нужните файлове и остановете на , какво точно се дължат нашите наказания реално. Мерси предварително , по доло ще ви оставя ацц-та , моето и на моят приятел.


"hardarcher"
"byob" , "LOKOTRON"
User avatar
BnC4aDeL
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1416
Joined: Sun Jan 31, 2010 8:35 am

Post

Тука мисля да взема взаймотношение, че свали ли те се бана, получавам бан за авто хит - Приемай го както искаш. Лошото е, че този, който ще ти "уредя" естествено със снимков и видео материал ще доведе до ПЕРМАНЕНТЕН ЛОК на акаунтченцацацата ..... Тоест сега 2 месеца иначе - цял живот ( докато го има сървъра )
Мога да ти дам примерни за доста вързаци игра ли с "MusicInstructor" - игра - това беше "Администратор под прикритие", играеше с моя герой - думите му бяха " тоя е авто хит", само че нямаше доказателства за да те банне. В смисъл такъв да се опровергае както сега ти искаш !!!
Така че от трън на глок скачаш, обаче тоя глок ще ти излезне по-солен. Така че си в правото да си изчакаш 2-та месеца и така :)
Колкото до авто хита, всеки които попитам, всеки ще го потвърди :)
Едит: Не съм админ.
Но с удоволствие ще се постарая да те "прецакам", такива като тебе не обичам и не толерирам, и другите също така мислят.
Айде жив и здрав.
И без лоши мисли (h)
Даже разбрах, че се казваш Иво от Пловдив си и имаш проблеми с килцата :)
Мога и още да разбера, но не искам !!!
FPupesh
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 404
Joined: Sun Aug 01, 2010 9:55 am

Post

Чудесна история, но само не разбрах аз защо съм намесен в цялата работа?
zashto
hardarcher
Newbie
Newbie
Posts: 55
Joined: Sun Dec 06, 2009 8:24 pm

Post

Изказвания и препоръки от друг не желая , дъли тои админ или не !! Темата е насочена към даден човек.
FeHoMeH;[
Full Member
Full Member
Posts: 452
Joined: Sun Nov 07, 2010 10:32 am

Post

Може да лъжеш, може да казваш истината, но това ще завърши като всеки друг банн-търпиш до край ^^.А относно това за ауто хита.И аз играх с тебе вързано и видях много добре с какво играеш.
FPupesh
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 404
Joined: Sun Aug 01, 2010 9:55 am

Post

И пак ще те попитам, аз каква връзка имам с твоя проблем?
zashto
hardarcher
Newbie
Newbie
Posts: 55
Joined: Sun Dec 06, 2009 8:24 pm

Post

fpupesh wrote: И пак ще те попитам, аз каква връзка имам с твоя проблем?
пак казвам , коментари и препоръки от админ или не , не желая . Като ти провери ип-то каде си влизал и какво си правил , всички ще ръзберат каква връзка имаш и ти , мисля че бях ясен лека вечер ти пожелавам.

User avatar
Ивайло Георгиев
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1542
Joined: Fri Feb 13, 2009 10:26 am

Post

А ти какъв си, че ще държиш сметка кой къде и защо да пише? И как така ще наричаш администратор палячо, клоун, насран и други производни?
hardarcher
Newbie
Newbie
Posts: 55
Joined: Sun Dec 06, 2009 8:24 pm

Post

Infection wrote: А ти какъв си, че ще държиш сметка кой къде и защо да пише? И как така ще наричаш администратор палячо, клоун, насран и други производни?
Ако не си се ограмотил през изминалите години на твоето съществуване нека аз те светна какво означава този термин. Думичката "клоун" и съвремният и синоним "палячо" е много приятна думичка , клоунът е част от цялата комедия , която изобщо се е зародила в древна "Елада" , в началото е имало една голяма маска , която в края се сваля и хората виждат какъв е истинският човек.Да добавя , че думата насран аз не съм използвал не сам толкова вулгарен колкото явну ти си. Използвах приличния израз "Наакан" . Бях доста взискателен с и щедър с "Natureforce" и неговият приятел , че им предложих дуел 2в1 , но те ми отвърнаха с бан . Мисля коментарите да спрат до тук и да изчакаме "Darkkiss" Лека вечер палячо.
User avatar
Ивайло Георгиев
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1542
Joined: Fri Feb 13, 2009 10:26 am

Post

Два месеца пълна забрана до форума. Достатъчно ти търпяхме прищевките "палячо".
~Locked.
FPupesh
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 404
Joined: Sun Aug 01, 2010 9:55 am

Post

Думата може и да значи това, което ти си обяснил, но вмъкната в контекста, значи съвсем друго и не се прави на луд, че не знаеш какво. И аз мога да ти цитирам тълковния речник, при това с по-малко правописни грешки от теб.
Освен това, ще те помоля да не ме пращаш да си лягам още, докато не сме изяснили какви са ти оплакванията към мен. Нито съм играл в дуела, нито съм взел каквото и да е участие в разговора ви.
zashto