Историята на Некро !

 
Necromancer, както подсказва името, е герой тип магьосник. За разлика от Sorceress, той борави с черна магия, която включва възкресение на мъртви, призоваването на различни създания, които използва за собствени цели и редица проклятия. Въпреки, че се бори на страната на Светлината, някои трудно оправдават средствата, които използва.

User avatar
Dani_93
Newbie
Newbie
Posts: 95
Joined: Mon Dec 27, 2010 10:47 am

Post

От дълбините на мъгливите южни тресавища изплува една забулена в мистерия фигура. Както подсказва и самото му име Necromancer е не особено привлекателна версия на маг. Основната му дейност е свързана с практикуване на магии съживявящи мъртвите и призоваващи и контролиращи най-различни зловещи същества. Въпреки, че целите му често пъти са в съзвучие с тези на силите на светлината, някои са на мнение, че добрите му намерения не могат да оправдаят съмнителните му методи. В резултат на дългите часове прекарани в изследвания в усойния мавзолей кожата му е добила блед тен напомнящ за труп, а фигурата му наподобява скелет. Въпреки че някои го отбягват заради странния му вид и поведение, никой не подлага на съмнение силата на Necromancer.
User avatar
dr0m
Hero Member
Hero Member
Posts: 1083
Joined: Sun Jul 04, 2010 2:58 pm

Post

Лесно е с копи и пейст.
User avatar
Smigl
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 207
Joined: Sun Dec 19, 2010 3:29 pm

Post

ест.. :D просто няма как да го измисли т'фа нещо :D
AbN0rmaL
User avatar
Djihad
Full Member
Full Member
Posts: 630
Joined: Sun Oct 03, 2010 9:50 am

Post

Понякога се запитвам..какво пушите... :nenormalniste:
Si vis pacem...para bellum
FPupesh
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 404
Joined: Sun Aug 01, 2010 9:55 am

Post

Като е ще коментирате как го копирал, защо някой от вас не напише нещо такова? Само знаете да критикувате и обсъждате хората, а иначе регистрация във форума не можете да си направите сами.
zashto
User avatar
Dani_93
Newbie
Newbie
Posts: 95
Joined: Mon Dec 27, 2010 10:47 am

Post

Извинявам се ако съм ядосал някого , но просто реших да направя темата за малко разнообразие ! Разбирасе ,че е копирана , но с това развиваме форома и Dreaming като сървар ! :angel:
User avatar
TheExorcist™
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1479
Joined: Tue Jan 26, 2010 9:38 am

Post

Dani_93 wrote: Извинявам се ако съм ядосал някого , но просто реших да направя темата за малко разнообразие ! Разбирасе ,че е копирана , но с това развиваме форома и Dreaming като сървар ! :angel:
Може да не си го направил с лоша умисъл но е тъпо да копираш нещо от някъде. При нормални услови когато се копира едно нещо от един форум в друг, се иска разрешение от автора и след това се казва и кой е автора на темата в другия форум. Така е прието :)
....