Предложение за сървъра!

viksana
Newbie
Newbie
Posts: 13
Joined: Thu Dec 30, 2010 10:25 pm

Post

Добър вечер на всички!Преди да почнете да ме хокате,да ви кажа,че се извинявам предварително,ако не трябва тук да си пусна темата,но не видях къде.
Тя е във връзка с това,че от времето,което съм в сървъра ми направи впечетление,че прекалено много пада сървъра,лагва и това,че трябва да се чака на лайн за да се прави игра.

Имам едно предложение главно към админите,дали няма да е по-добре да се направи следното:
1)Всяко ИП да може да се направи и да се играе от него само с 1 или 2 ацц-та.Това е заради прекалените ацц-та в сървъра и всекидневното крашване.
Знам,че може да се сменя ИП,но поне за половината ще бъде малко по-ограничена играта и ще се оправи малко от малко сървъра.

2)Всеки акаунт да може да използва макс 2 или 3 бота наведнъж,не да пуснат половината играчи по 3ацц-та с по 8 играча и да почне да крашва сървъра ,пак и ще се запази поне малко интригата в играта.

Това не го казвам с цел да обидя някой,просто едно предложение с ,което може би играчите,който играят за кеф,като мен ще се съгласят с мен.

Много благодарности и на екипа на сървъра,много добре се справят с управлението му досега в годините. :)
User avatar
dr0m
Hero Member
Hero Member
Posts: 1083
Joined: Sun Jul 04, 2010 2:58 pm

Post

Защо преповтаряш админите?Така или иначе връзките са лимитирани до 2 ( поне така казват ), а и още нещо - не се прави на интересен, като предлагаш по 1-2 аццта, първо, че не всеки има къде да сложи всичките си мулета и т.н. и второ, че акаунтите не заемат нищо освен няколко килобайта ( може и до мегабайти да се стигне, зависи ... ) на ХДД-то на сървъра.Това не пречи на сървъра!Разбира се, ако има 15 000 акаунта и аз съм за изтриването на неизползваните от 1-2 месеца, но все пак максимум акаунтите да са 3000-4000...Това, че ти нямаш примерно 5-6 аццта, трябва ли да кара и останалите да нямат?Айде спрете с тази завист.П.П. - И не ми казвай, че не завиждаш, защото то това си е скрит контекст ( завистта един вид )...
viksana
Newbie
Newbie
Posts: 13
Joined: Thu Dec 30, 2010 10:25 pm

Post

Каква завист бре ?! Ти слушаш ли се,на какво да завиждам,че някой пуска 20 к3ц и има 5 зода ли?!
User avatar
BnC4aDeL
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1416
Joined: Sun Jan 31, 2010 8:35 am

Post

Здравейте, мисля, че не е уместно да водите този спор ?
Та по темата:
1. До 8 януари ще бъде така без лимит, повечето от вас са запознати с причинита, мисля, че няма нужда на ново да изнасяме лекции, защо и как.
2. Всяко Ип може да играе с колкото си пожелае акаунра в играта, въпроса е до едновременната игра на няколко акаунта по избор на играча.
Пример:
При ограничение > 3, играчът може да влезне в съвръра с 3 лоадера съответно с 3 акаунта по негов избор, а да притежава, колкото пожелае акаунти.
User avatar
dr0m
Hero Member
Hero Member
Posts: 1083
Joined: Sun Jul 04, 2010 2:58 pm

Post

Дам :) Като ти пречи нещо го отбягваш - това е решението за момента...