Нещо ,което си заслужава мнението.

Major
Newbie
Newbie
Posts: 15
Joined: Tue Jan 25, 2011 10:23 am

Post

Ще бъда кратък и ясен ,защото съм убеден ,че 90% от играещите няма да се помъчи да прочете тема ,повече от 10 реда.

От една страна ,това е съобщение към потребителите ,от друга-към администраторите.

ВЪПРОС:ДОКОГА?

Нямам нищо против ,повечето 16 годишни "играчи" ,да се забавляват като пускат вечер преди да си легнат ботчетата и на сутринта да пляскат с ръце "О ,ГОСПОДИ ИЗВАДИХ ДЖАХ".И как подяволите си го "извадил" този ДЖАХ?Мисля ,че всеки вече разбира ,накъде бия.Аз винаги съм бил против ,тези "добавки" към играта и занапред ще бъда.Независимо от това ,че Вие администраторите печелите от факта ,че 99% от юзърите Ви ,играят с "помощни" средства.Тогава ,каква тръпка остава за играта или за останалите играчи ,които все още играят с мишката и не разчитат ,на улеснение от страна на ботовете.
Е ,все пак съм потребител на Дрийминг и мисля ,че имам право на мнение и глас ,затова ще приканя всеки потребител ,който прочете тази тема да даде искрен отговор ,какво смята за тези добавки и дали трябва да се продължи занапред с тях.
beasteh
Newbie
Newbie
Posts: 38
Joined: Fri Dec 17, 2010 2:51 pm

Post

подкрепям и заставам зад твоето мнение , според мен в този сървър позволяват такива неща за да държат децата иначе няма да намират нищо и ще загубят интерес и прочие .. и няма да има толкова народ в детската градина...
винаги ориганалното и първоначалното мислене си е оставало най-добро както диабло 2 винаги е била интересна за играчите

това е от мен . това е моето мнение .
User avatar
Energy
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 2502
Joined: Mon Jun 29, 2009 7:35 pm

Post

Аз също те подкрепям , но ще ти кажа какво ще получиш като отговор :

Като не да играеш със ботове не пускай или нещо от този род..
I am the punishment of GOD.If you had not committed great sins, GOD would not have sent a punishment like me uponyou.
Major
Newbie
Newbie
Posts: 15
Joined: Tue Jan 25, 2011 10:23 am

Post

Аз очаквам дори да ми "затворят" темата ,понеже съм убеден ,че нямат достойно мнение по въпроса.А АЗ ,като потребител искам ОТГОВОР от администриращите на този сървър.Мисля ,че съм в правото си да изисквам такива неща.Както каза един от администраторите снощи "без Вас ,сме нищо".
Justice
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1243
Joined: Mon Jan 03, 2011 9:03 pm

Post

Ами какво да ти кажа, мойто мнение - има смисъл от ботовете поради простата причина, че времената тогава бяха други (преди години), не всеки има свободни 5-6 часа дневно за рънене. Че и аз ще кажа, който не иска ботове да не ги ползва, ще го кажа, ДА. Това си е ваше лично мнение, в сървъра са разрешени, но не е и казано, че трябва всеки задължително да "боти". Аз лично не ботя, не съм против. Просто съм по-бедничък, играя и от скоро и.... :)
Колкото до темата, няма да бъде заключена! Освен ако почнете с често срещаното явление "Спам"... и безмислен флууд,оффтопик и каквото и да е.

Останете си със здраве (h)
Нищо не може да замени доверието и уважението,а алчността е пагубна.
User avatar
maz0
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1712
Joined: Fri Feb 13, 2009 9:25 pm

Post

Ако всички имаме късмет, скоро време ще има ново царство, което ботовете ще са забранени и изкарването на предмети и руни няма да е така мъчително.
Major
Newbie
Newbie
Posts: 15
Joined: Tue Jan 25, 2011 10:23 am

Post

maz0 wrote: Ако всички имаме късмет, скоро време ще има ново царство, което ботовете ще са забранени и изкарването на предмети и руни няма да е така мъчително.
С това "ново царство" ,искаш да кажеш нов рийлм?Всичко от начало и ботовете ще са "извън листата с позволените неща"?Предполагам ,ако попитам кога ще е това ,няма да получа ясен отговор?

Както казах ,тази тема е направена ,за да може всеки да си даде мнението.Единственото ,с което претендирам е:
"Всеки от нас има право на глас и мнение в този сървър.Тези ,които са "горе" и не смятат да го зачитат ,то те не заслужават нашето уважение и това да са на тези постове".

Поздрави.
User avatar
BnC4aDeL
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1416
Joined: Sun Jan 31, 2010 8:35 am

Post

Именно, с новото царство се има точно това предвид, че ще си остане дреам мода, 1.10 + евентуално, ако имаме късмет трети. В който Маз0 загатва > ботовете ще са забранени и изкарването на предмети и руни няма да е така мъчително. Тоест, без ботове - та да видите колко ще ви е лесно.
Major
Newbie
Newbie
Posts: 15
Joined: Tue Jan 25, 2011 10:23 am

Post

BnC4aDeL wrote: Именно, с новото царство се има точно това предвид, че ще си остане дреам мода, 1.10 + евентуално, ако имаме късмет трети. В който Маз0 загатва > ботовете ще са забранени и изкарването на предмети и руни няма да е така мъчително. Тоест, без ботове - та да видите колко ще ви е лесно.
Искам да видя ,всички "играчи" от дрийминг как ще се справят ,ако ботовете не са позволени и всичко е от начало.Това ще е интересна гледка ,всеки ще се оплаква и ще реве "ВЪРНЕТЕ МИ БОТЧЕТАТА ,ТОВА НЕ Е ЧЕСТНО".Еми животът не е честен ,но какво може да се направи?
amfetamin
Newbie
Newbie
Posts: 94
Joined: Sun Sep 12, 2010 11:34 am

Post

Екстра... ако има ново царство аз лично се местя там веднага.
FPupesh
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 404
Joined: Sun Aug 01, 2010 9:55 am

Post

Аз лично няма да имам времето да бъхам на ръка, все пак имам достатъчно други задължения в живота, за да мога както преди години да играя по 5-6 часа нон стоп рън. Да не говорим, че 1.10 без пипане на дропа е страшна мъка за ръчни рънове... особено на руни.
zashto
ForeverDiablo
Newbie
Newbie
Posts: 4
Joined: Sun Jan 09, 2011 8:56 pm

Post

Здравеите на сички аз сашто сам против ботовете и сам эа новото царство сашто така и сам эа по големия дроп на предмети и руни но сам и против спирането на god moda ако се спре и него Благодаря за темата приятна вечер на сички :) :* :nenormalniste:
Major
Newbie
Newbie
Posts: 15
Joined: Tue Jan 25, 2011 10:23 am

Post

FPupesh wrote: Аз лично няма да имам времето да бъхам на ръка, все пак имам достатъчно други задължения в живота, за да мога както преди години да играя по 5-6 часа нон стоп рън. Да не говорим, че 1.10 без пипане на дропа е страшна мъка за ръчни рънове... особено на руни.
Тук обаче имам едно запитване ,дали администраторите трябва да играят?И дали администраторите ,трябва да се пример за подръжание?Явно неможеш да разбереш смисълът на думите ,едно е бота да ти изкара руните\друго е да ръниш 5 часа и като ти падне ВЕКС ,да ти се вдигне адреналина от кеф.Както и да е.

Ще направя едно сравнение:
-играеш сингъл плеър ,пада ти вайпър на 40 левел и си късаш потника от кеф.
-играеш вече 3 дни ,носиш жълти итеми(както всички за момента) ,пада ти окулус\след няколко ръна и шако.Е вече си нещо повече от другите хора ,което ще ги окуръжи да рънят повече за да те настигнат.

Друго ,без ботовете които рънят бал ,така всеки ще се надпреварва с другите за левел.Така играта придобива повече смисъл ,ти може да нямаш време ,но други нямат нерви да гледат тази "ботщина".Не си повече от нас ,ние играчите Ви правиме администратори.Аз искам мнение и някой ,който да го чуе.

Искам тази тема ,да бъде преправена като АНКЕТА и всеки да може да гласува ЗА/ПРОТИВ ботове.Както всеки да изрази свободно мнението си.Ние живееме в свободна държава и конституцията гласи "Всеки пълноправен Български гражданин ,има право на мнение и човек който да го изслуша."

Аз ще продължавам да следя темата и всеки ,който подкрепя думите ми да пише свободно и да изразява ,това което му е на сърцето.
User avatar
zaprqn
Newbie
Newbie
Posts: 84
Joined: Mon Jul 19, 2010 9:38 am

Post

Добре разбрах ме те за ботовете , защо тъпчеш на едно и сиъщо място. Нали ти казаха че ще има нов релм и там ще можеш да си ръниш ръчно,но за и против е малко глупаво защото ще се раздели ме на работни и лентяи (безработни с 24 часа свободно време на ден) не всички живеят в играта :) .Така че моля те остави класика на мира плс.А и да попитам , ако искаш неми отговаряй, на колко години си ??
User avatar
Kae
Newbie
Newbie
Posts: 19
Joined: Mon Nov 22, 2010 9:06 am

Post

Ами няма ли вариант новото царство да е с друг мод примерно 3.0 доста интересен според мен :?
FPupesh
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 404
Joined: Sun Aug 01, 2010 9:55 am

Post

Я я чакай малко, защо като съм администратор да не трябва да играя? И пак ще ти кажа - аз играя тази игра за удоволствие, тя не ми е смисъла на живота и ако няма сървър няма да си тегля ножа както 99% от дечорлигата из сървъра. За мен ботовете са важно нещо, защото както ти обясних, имам си далеч по-важни неща в живота, за да ботя на ръка. Не мисля също така, че ще ми е супер кеф да ръня 5 часа и да ми падне векс, като през това време очите ми са станали на понички... Аз лично пораснах за това изживяване, доста от хората в сървъра също и да, схващам много добре смисъла на думите ти, въпреки правописа. И като за финал - играчите правят администраторите, но не им казват дали да играят или не в сървъра.
zashto
User avatar
TheExorcist™
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1479
Joined: Tue Jan 26, 2010 9:38 am

Post

Я сега и аз да ги "изям"...
От какъв зор точно ТИ ще кажеш кой да играе? От какъв зор ТИ ще диктуваш правилата в сървъра? Като си драснал няколко реда и край- ботовете трябва да се спрат ли? Айде да си имаме уважението. Мога да ти покажа още дооооста подобни теми от сорта на "за или против ботовете" които не са се овенчали с успех поради простата причина, че сървъра е стартирал така (с ботове) и ще си остане с ботове освен ако не се направи рестарт на сървъра и чаааак тогава да се забранят ботовете.
За момента сървъра си остава с ботове!
Кой каквото иска да си говори-това е положението. Така сме сметнали за най-добре и затова така сме направили. Премахването на ботове има и минуси и плюсове?! ДА! Така е!
Едни играчи ще си отидат, други ще дойдат...но за сега остава така!
....
User avatar
Djihad
Full Member
Full Member
Posts: 630
Joined: Sun Oct 03, 2010 9:50 am

Post

Така и не разбрах,след като човек може да играе без ботове,какъв му е зора да се спрат за всички ? Завист или злоба се крие в това...ти не искаш за себе си да рънваш и да играеш и да "има смисъл" лично за теб,а искаш всички да се съобразят с това дали за теб има смисъл или не...Тва е много често срещано явление особено при хора,започнали да играят отскоро. Сподели от кога играеш,ако обичаш...мисля,че ще те подкрепят само хора играещи от скоро..
На мен приятелю не ми е никаква тръпка нито джах-а нито нищо в тая игра вече,просто щот са ми минали прекалено много неща през ръцете за да им обръщам внимание.Ходя на лекции на работа,нали не мислиш,че ме пускат грипна ваканция или нещо от сорта ?
Не знам само аз ли го забелязвам,но в такива теми елемента на завист от едни хора към други е доста силно изразен,защо не си гледате в собствения инвентар да му се невиди...
Si vis pacem...para bellum
Major
Newbie
Newbie
Posts: 15
Joined: Tue Jan 25, 2011 10:23 am

Post

Едно нещо ми стана ясно ,типичните качества на българина се показаха."Ярост и завист?"Както казах ,единственото с което претендирам е ,че всеки има правото на глас и мнение.Но явно ,на някого не му харесва ,това че го изразявам.Никъде в мойте постове не съм написал:"спрете ботовете,администраторите нямат право да играят и т.н."
На мен лично не ми прави впечатление ,че се хващате за правописа ,поне се опитвам да го използвам донякъде.Нито един от администраторите ,не разбра какво исках да кажа с моите постове и явно това ми стига ,за да не задълбочавам темата.

П.С.

Спрямо поста на "Djihad":

Да ,играя в сървъра от скоро ,но си имам всичко нужно и без да пускам ботове.Играя играта лично повече от 10 години и за тези години съм осъзнал ,че от ботове смисъл няма.Единствения смисъл ,е че повечето хора ги мързи да рънят и когато не им връзва ,те спират да играят или пък се оплакват нон стоп.
User avatar
DarkKiss
Administrator
Administrator
Posts: 2954
Joined: Thu Feb 12, 2009 9:52 pm

Post

Всеки има правото да изкаже мнението си, форума е за това. По принцип в този сървър, мнението на потребителя се цени високо, но има въпроси, които трябва да бъдат решени от администраторите. За съжаление този въпрос точно няма смисъл да се дискутира, отдавна сме показали каква е позицията ни по него и така ще продължи да бъде. Класическото царство ще остане така, както е в момента.

За съжаление не можем да угодим на всеки, винаги ще има недоволни, без значение какво ще бъде направено, или какво няма. Както колегата @maz0 спомена няколко коментара по-горе, в плановете ни влиза пускането на трети Realm, в който ботове, хакове и всякакви подобни ще бъдат забранени. Това може би е единствения вариант, при който ще има за всекиго по нещо. И да, @Major, много правилно си се досетил - няма вариант на този етап да се нагърбим с точна, или поне приблизителна прогноза, кога това ще бъде факт.