Давайте своите предложения тук, предлагам вече екипа да даде някакви ориентировъчни изисквания

Какви са тия мисии "Сайд" ?Greengo wrote: Идеи има много. Престанете с тея Юбер руни и да взимате от други модове. Лично предлагам Сайд Куестове, премахване на всички стари сетове и добавяне по 2-3 сета за всеки герой за различните билдове, които да падат от сайд куестовете, които ще имат своя оригинална история. Също така промени по руническите думи, може по някои умения? Би било хубаво, ако няма умения, които да седят без да се използват, а да се вдигат само за бонусите, които дават.
Пробвай на single player .RootsRagga wrote: И като си сложиш 10-15бройки става весело
лично аз съм против. Ще стане като дрийм мода. Едни ще плащат яко и ще имат, а други ще реват защото нямат и бла бла бла...DoIt wrote: Не, не... Предлагам само 1 руна да се направи и тя да се купува примерно с пари \ ). Както дрийм итемите.
Всяка версия след 1.10 няма год.Redemption wrote: Мисля,че 1.13 е добра идея, защото за тази версия няма год и е по трудно за игра.Пак и има нови думички интересни.:weight: