d2jsp - script
-
- Newbie
Ще започна направо. Имам проблем с бота си "d2jsp", които съм го нагласил и бие супер, няма грешка. Но проблема ми е следния в "script"-а за предметите обира какво ли не, било то бели ризници, без "superior", някакви тъпи "jewel"-и "5-9 str/9-10 dxt" и разни такива глупости, където не са ми нужни... Та мисълта ми е, дали може някои да ми прати готови фаилчета, където да обира по - нужните работи, даже не държа толкова на основите, просто да се ограничи по някакъв начин, пускам го за една вечер и се пълни с толкова ненужни работи, че когато трябва да вземе нещо много ценно няма място... полудях. Kакви ли не "scipt"-ове теглих... БЛагодаря предварително!
-
- Newbie
Versia: d2jsp45+YAMB_0.9.5.9
njaguar v0.6.3
njaguar v0.6.3
-
- Newbie
Няма проблем да изтрия всичко от папката и да го заместя с новото дадено от теб? Иначе благодаря за бързия и адекватен отговор, поздрави на екипа!
-
- Jr. Member
Пич изтрии твойте и сложи новите. Но да знаеш направил съм го да не индентва предметите.
AbN0rmaL
-
- Newbie
Това не е проблем за мен, важното е да взима хубави неща, а не такива глупости - каквито ти описвам. Благодаря отново!
-
- Newbie
Бате, нищо лично ама ти ли си нагласял бота? Искам да те питам, обира ли чармове, тъи като видях да пада един "Grand Charm", хубаво че бях наблизко да го вземе, маи нямаше да го вземе. И другото което искам да те питам, събира ли предмети да продава или само взима за да стоят в съндъка (тези важните)?
-
- Jr. Member
Пич всичко важно обира! Не те знам с какъв бот си и от каде си го взел.
AbN0rmaL
-
- Newbie
Може да прозвуча нахално със следното изказване, но все пак да попитам. Може ли да ми пратиш твоя бот (може да е по креативен от моя), след като мисля че ще е нагласен според всички критерийни файлове?
-
- Jr. Member
Заповядай! И сложи файловете от settings папката дет ти дадох.simple__1234 wrote: Може да прозвуча нахално със следното изказване, но все пак да попитам. Може ли да ми пратиш твоя бот (може да е по креативен от моя), след като мисля че ще е нагласен според всички критерийни файлове?

AbN0rmaL