Измама с annih

User avatar
sol1d
Newbie
Newbie
Posts: 37
Joined: Tue Sep 28, 2010 9:55 pm

Post

Здравеите .... знам че има правило за траде по земя и че е на собсвен риск , но ако не се лъжа имаше изключение за annih поради пречината , че тои не може да се траде в траде прозореца . Бях измамен с annih 20/10/8 за които се бяхме договорили за Lo ohm , но аз хвърлих annih-a но играча го зе и излезе без да даде руни ако може да се направи нещо ще ви бъда много благодарен.

Ето и снриин
http://sol1d3n.hit.bg/diablo.bmp

ПС : ника на играча с които преговарях беше SilenceDeath така че ако не може да се направи нещо поне избягваите да траде с него.
User avatar
SnowDanger
Newbie
Newbie
Posts: 71
Joined: Sun Jan 16, 2011 11:10 am

Post

Брат,вика се админ :X даваш на чата в даибло,и усера който е в синио той е админ.... Така аз си траде аних :)
Тай друг път не бързай. (fubar)
User avatar
kuhataleika
Full Member
Full Member
Posts: 260
Joined: Sun Feb 27, 2011 1:24 pm

Post

Виж сега каква е схемата при траде аних без да те преебът и ти да не ги преебеш. Заставате на оградата при акара ти от едната страна той от другата и хвърляте и тръгвате да си ги земете той от едната страна тръгва ти от другата :) така беше в хеадофф ама там използваха даже телепорт хак като го хвърлиш не заобикаля и направо се телепортира :laugh: за тук незнам как е :cool:
User avatar
Ивайло Георгиев
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1542
Joined: Fri Feb 13, 2009 10:26 am

Post

Здравейте!
На снимката предоставена от вас не се вижда ясно изхода от размяната, в случай че имате друга, на която ясно се вижда как протича размяната, качете я. В тази ситуация не можем да предприемем каквито и да било действия. За напред ще ви посъветвам, когато правите такъв тип обмен да извикате администратор, който ще бъде като посредник между вас и другия потребител. По този начин риска да бъдете излъган/а се свежда до нула.
Успех.