Проблем с Бал бота

NoDoubt
Newbie
Newbie
Posts: 10
Joined: Sat Jul 10, 2010 9:14 am

Post

Искам да ви попитам защо паладина в началото прави прави игри, всичко е окей, на около 8мия бал рън, или седи в града, и пише в d2jsp-то Еrror : YAM_Exception : name = INI File, message = Error in settings/snagit_XP.ini file, unknown stat\ ,line: 91 или пък крашва но в Status на d2jsp, не пише Crashed, ами " Not Running " и след известно време се оправя. Ще съм благодарен ако някой ми помогне малко :)
Поздрави!
User avatar
sensational
Full Member
Full Member
Posts: 624
Joined: Fri Dec 17, 2010 3:12 am

Post

При мен го имаше тоя проблем и бях прекалил с " \ " пред някой итем
отиваш на снагит_xp отваряш фаила с нотепад цъкаш едит горе при помощните бутони избираш Go To.. и пишеш лине номера (демек 91) и виждаш кво си сгрешил :)
User avatar
Djihad
Full Member
Full Member
Posts: 630
Joined: Sun Oct 03, 2010 9:50 am

Post

Момчето горе е обяснило едното,аз ще ти обясня другото:

Jsp е кракната програма,именно заради това дава такива грешки,да ги назовем малък и голям краш,в случая като стане голям краш,след време не се оправя само,а просто когато бота те изхвърли/крашне - процесът диабло не се затваря,когато самото jsp смогне да го затвори-тогава се пуска наново,това е неизбежно,един път съм виждал само легално jsp и нямаше нито 1 възможна грешка :D ,но пък струва повече от 5-60 лева така,че няма смисъл :)

Maлкия краш ти е краш по скриптовете - невъзможност да изпълни някое от последователно зададените цели,а големия ти е на процесите и системата и съместимостта с уиндоуса :)
Si vis pacem...para bellum
NoDoubt
Newbie
Newbie
Posts: 10
Joined: Sat Jul 10, 2010 9:14 am

Post

Благодаря за отговорите, но sensational, когато пусна снагит_хп, и като намеря горе Go to ( Ctrl+G ), ми излиза избелено, тоест не мога да го натисна, нещо което не трябва да бъде така? Благодаря отново! :mda:
User avatar
sensational
Full Member
Full Member
Posts: 624
Joined: Fri Dec 17, 2010 3:12 am

Post

Мии примерно на мен на този лине е
\[Unique Chaos Armor]
\Code="xul"
\Level=Unique
\Description=ÿc4Black Hades (Unique Chaos Armor)
\isEthereal=1
ако не е от това поразгледай снагита да не си объркал някъде да си цъкнал ентер да си слял редови и т.н. ако не ти се занимава най лесно е да дръпнеш друг бот и да му вземеш снагита и да си го нагласиш по твой начин наново но по внимателно :)
dakata132
Newbie
Newbie
Posts: 6
Joined: Tue Mar 01, 2011 6:02 pm

Post

извинявам се, че се намесвам така в темата, но можете ли да ми дадете линк от къде да дръпна въпросният бот? Благодаря!