Какво мислите за сървъра?

Dreaming поддържа две различни версии на играта, всяка от които има собствен форум тук. 1.10 Classic & Oblivion Mod.
dorki
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 810
Joined: Fri Oct 02, 2009 5:25 pm

Post

Това,че някой е добър с даден герой не означава,че е с хак.Когато твърдиш нещо е хубаво да си защитиш твърдението с дадено доказателство...Нищо лично.
sponjbob
Newbie
Newbie
Posts: 38
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:08 pm

Post

и от мен няма нищо лично,но виждам че си vip и това може да влияе на мнението ти :) ,но както и да е .Ако не си забелязал никои не играе с админ дуел и те започнаха да си сменят ацц-тата и херо-та за да играе някои с тях мога да ти дам много примери но не ми се занимава :) :P
User avatar
Neizdarjal
Newbie
Newbie
Posts: 5
Joined: Mon Dec 27, 2010 9:16 am

Post

така тъй като видях че щом твърдя нещо трчбва да го защитя апък и темата си е тук искам да кажа че тва е най-долнoпробния сервер в който съм играл,а аз съм играл в много :)кривия "failed to join game" се случва всеки божи ден на всеки 1 герой когато си СПРА ботовете ако някой проскубан администратор може да ми обясни как става това макар че вече няма смисъл... по 5 мин чакаш "line" и по 1/2 ден чакам да дойде реса от които ресове 1/2 не оправят никви герой само името им е рестарт колко и вашите са администратори.... духачи да ви го извия в гърлото.благодаря за отделеното време :D
User avatar
Neizdarjal
Newbie
Newbie
Posts: 5
Joined: Mon Dec 27, 2010 9:16 am

Post

на кратко изгубих 2 месеца от времето ми да играя в тая пумия като почнат да се осъзнават и другите могат да споделят мнение :D btw другия сървър да е с поне 365 админа да има кой да ми бара мекия секи ден от годината
insaneboy
Newbie
Newbie
Posts: 26
Joined: Mon Oct 11, 2010 8:32 pm

Post

Тук няма вече виновен/невинен! Тук има приятел, роднина,бащта и син. Наказаният е този които се обарне срешту тях :nenormalniste: аз се пробвах и попаднах накрая с бан! И по никакав начин няма да ме обедят в това че не е вярно. Щте направя всичко вазможно да разберат колкото се може повече хора щто за "администратори" има "dreaming-bg.com"!!!
Колкото и банове да ми слагат аз пак щте излизам и щте пиша не сам на 10 г. Но те ме провокираха да започна да се даржа така. Всеки човек си има права! Тарсете си ги...
User avatar
Ивайло Георгиев
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1542
Joined: Fri Feb 13, 2009 10:26 am

Post

"Всеки човек има права" да, това е така, но не всеки знае кога и в какви случай да си ги търси. "Тук няма вече виновен/невинен!" не мога да се съглася с това, понеже точно зареди това вие сте с наказание, а не човека, който сте публикували за виновен. Казах ви го в тази тема казвам Ви го и тука. Очаквам снимки, на който ясно се вижда, че човека, който беше с накзание зареди вас е виновен в нещо.
insaneboy
Newbie
Newbie
Posts: 26
Joined: Mon Oct 11, 2010 8:32 pm

Post

И как извинете ми вадите знимка от лога от преди 4 дена вече не ми е ясно? Защтото ако е вазможно даите и аз да извадя моят и да приключим с това и да видите че несъм виновен. Виновен съм затова че обърках вместо да кача втората снимка аз съм качил първата.
bork0o10
Newbie
Newbie
Posts: 10
Joined: Thu Apr 29, 2010 11:50 am

Post

Аз бих казал , че не съм особенно доволен първо:
че в повечето случаи не се предупреждава за никакъв рестарт от никого спирате си когато пожелаете
а ако някои си прехвърля нещо и загуби предметите , никои няма да му ги върне това е глупаво това си е ваша отговорност на админите лично аз съм губил така доста важни предмети които все още немога да си намеря и никои нищо ненаправи по въпроса казаха ми твоя грешка хах ...
Второто което е чух че били се адвали итеми на някои човек защото бил си платил а ние останалите какво да правим ?
да дадем и ние пари за някви картинки ли ?? моля моля опитваите се да печелите но без да ущетявате другите потребители.
Също така мисля , че трябва да се забранят бр ботовете поне просто се губи тръпката от играта ... според мен
и невиждам смисал всеки герои да е 99 левел прекалено е толкова са ощетени хората които нехаресват ботове
немислите ли ?? Да ще кажеш пусни си и ти бот океи никои не те спира , но се хващам на бас , че ако го няма
бр ботовете нямаше да има толкова герои 98 - 99 лвл и труда ти на ПВП ще си заслужава като си по висок лвл
Това мисля кои както иска да го приема надявам се да обърнете внимание малко на нещатата и да спомогнете на всички ни за да сме доволни и ние от вас :)
User avatar
TheExorcist™
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1479
Joined: Tue Jan 26, 2010 9:38 am

Post

Какво искате Вие не мога да ви разбера???
Колко пари сте дали за регистрация в сървъра ???
ПИТАМ КОЛКО????
Николко???? Ами никой не ви е искал пари за да играете ТУК!!!!
Никой няма и да ви поиска. Сървъра е безплатен и ще остане такъв!
Когато започнете да си плащате за услугата наречена "сървър",тогава ще имате право да търсите някаква отговорност от когото и да било!

Никой не ви предупреждавал за неочаквани рестарти?!?!?! Що за простотия е това????
Когато е имало извънреден рестарт Администраторите винаги са пускали /аnn за да известят играчите.
Това,че някоя машина е издала багажа ненадейно (така да се изразя) не означава,че някой "рестартира сървъра без да предупреди" . Спрете да мрънкате защото ставате смешни в даден момент (без извинение за израза)
Или някой като каже "Аз съм изкарал това,това,онова..." КАКВО СТЕ ИЗКАРАЛИ АЛООООООО???/
Някакви пиксели? Картинки??? И заради тях вече сте готови да режете вените???
Понякога е много по-добре да си спрете компютрите и да излезете на чист въздух,да ви лъхне малко свеж ветрец :)

Пп.: Моля,Админите да не трият поста ми. Все пак всичко казано в него е истина :)
И без задни мисли \)
....
TOOL
Newbie
Newbie
Posts: 6
Joined: Thu Mar 31, 2011 12:42 pm

Post

Мисля , че напоследак се навъдиха прекалено много хакерчета и никои не ги контролира незнам дали е правилното място да изразя това си мнение но както и да е :) доста от познатите ми казват аз спирам да играя и аз като ги попитам защо и ми отговарят еми какъв е смисъла 80% от сървара играят с хакчета ... незнам не съм запознат добре с тея неща с хаковете атх-си и такива неща само съм ги чувал , но ако има кой да обърне внимание на това и се следят малко повече играчите може да спомогне за сървара според мен.
Просто давам идея надявам се да съм бил полезен :)
ArmadaMusic
Newbie
Newbie
Posts: 9
Joined: Sat Mar 19, 2011 4:32 pm

Post

Тук във Вашият сървър нехаресвам 3 неща: дропът е намален адски много (ако даден играч е рънер и всичко прави на ръка кога ще намери нещо свястно?) и както гледам вече се продавът РУНИ! Е това Ви питам аз нормален класик ли е вече? Не определено (лично мнение). Просто вече се събрахме доста хора и хайде да печелим! Запитахте ли се хората с финансови недостатъци как щте се забавляват? Второто нещо, което ми е направило негативно отношение е че доста от играчите във Вашият сървър, играят с помощни средства в дуел (ATX,TMC,Autohit и др.). Попринцип влизам доста често и виждам доста необичайности, както и мой приятели също ми расказват за това. И третото нешто което немисля, но го знам е това че има доста хора с протекция от страната на Администрацията! Така че нека негоприемайте това лично и вземете нужните мерки, за да е възможна приятната игра във Вашият сървър на всеки потребител.
User avatar
dr0m
Hero Member
Hero Member
Posts: 1083
Joined: Sun Jul 04, 2010 2:58 pm

Post

Ти нормален ли си? Как дропа ще е намален? Това си е чист класик, пък и само 1-2 човека имат достъп до сървър машината, а те са прекалено зрели, за да правят подобни шмекерии!
Моля ви се, не си правете дебилски изводи и не приказвайте глупости...
На сървъра единствения му проблем са хората, които тотално не разбират от диабло, а си мислят, че са богове в играта.
ArmadaMusic
Newbie
Newbie
Posts: 9
Joined: Sat Mar 19, 2011 4:32 pm

Post

Виждам че дропа определено си е намален защото пускам ботове доста време и няма нищо общо от преди! Тъка си е хората бизнес правят. :D Това е лично мнение все пак и ако искате да знаете НАПЪЛНО СЪМ НОРМАЛЕН!
User avatar
dr0m
Hero Member
Hero Member
Posts: 1083
Joined: Sun Jul 04, 2010 2:58 pm

Post

Като е лично твое мнение, защо се опитваш да го набуташ на другите хора? Дропа не е пипан и макар, че не съм админ мога да гарантирам това!!! Че защо им е на админтие да вдигат дропа като те самите вече почти не влизат да ИГРАЯТ?!
Doping
Sr. Member
Sr. Member
Posts: 827
Joined: Sat Oct 23, 2010 10:18 am

Post

Като цяло Dreaming е трагедия.. админите почти необращат внимание на никои!Има хора каде се разкарват с едитнати итеми!На скоро се наложи да изтрия Паладин 97 левел защото ацц-то ми наподобявало това на администратор и щели да го локнат.Помолих админа да ми премести херото в друго ацц.. отказа ми ЕСТЕСТВЕНО след което се наложи да изтрия героя та да си запазя името на херото (ацц-то ми беше Dr3aming и никаде в форума не видях да фигурира админ с такова ацц).Сами гоните хората.. Chou пък колко пъти съм свидетел да го питат нещо в чата тои все незна горкия все не е запознат :mda: седи си в чата хората се нарежват псуват се на него му е все тая!
Justice
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1243
Joined: Mon Jan 03, 2011 9:03 pm

Post

Doping, само едно не мога да разбера. В правилата пише, че се локват директно без предупреждение, аз какво направих - по твойте думи "писах ти най-добронамерено поне с итемите да не си "назад"" и какво получавам сега в замяна? Индиректни обиди по мой адрес?
Понеже съм бил толерантен с теб, сега трябва да ни се катериш по главите? Просто тук смисъла е, че няма смисъл. Относно Chou да нов админ, нормално е да не е запознат изцяло със сървъра и теб да те пуснат на нова "работа" така да се изразя и ти няма да си наясно. Не оставяйте с широката заблуда, че когато Администратор е в чата или в игра, задължително се налага бан и ние сме хора както и вие, и както ти се оставяш АФК, така и ние се оставяме АФК.
В правилата пише, че ако забележите нещо нередно околко даден администартор, може да сигнилазирате на [email protected], анонимността я гарантирам на всеки!
Лека вечер.
Нищо не може да замени доверието и уважението,а алчността е пагубна.
User avatar
pain
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 177
Joined: Tue Feb 08, 2011 11:59 pm

Post

Doping, в такива ситуации няма проблем да преместим героя. Изпрати ми на ЛС, в кой акаунт желаеш да бъде.
Doping
Sr. Member
Sr. Member
Posts: 827
Joined: Sat Oct 23, 2010 10:18 am

Post

Когато се регвах невидяь никаде да пише Администратор Dreaming!Така е даде ми време да прехварля а ще ми варнеш ли веремето което сам отделил за този паладин?97 не е малко не и много.. после искаш да не се ядосвам?Вие сами гоните хората можехте псокоино да преместите героя в другото ми ацц но не трябваше да бъда прецакан.Извикал съм сумати приятели да играят тук!Може вие да държите съварат но ние сме сървара брато НИЕ!Ако не сме ние няма да има сървър.. (днес аз ще се махна от тук след мен ще се махне моето ФР и така..) трябва да се съобразявате малко или много с нас това е положенито.Какво ти пречеше да преместиш некав си фаил.А трябва да ми разваляте кефа.. Е как да кажа нещо положително за вас?А относно Chou невиждам какво има да учи :D какво командите ли незнае?Няма хелп в бота Dreaming или флагове ?Неможе да чете?Или няма време?Немисля че има нещо което го извинява.. наблуденията са ми категорични относно него бях свидетел на неговата некомпетентност (а и сега се сетих относно това че е бил АФК :D нещо го бях питал и след няма и 1 мин се почнаьа бурни псувни и караници в чата.. никаква реакция от негова страна!Естествено че ще го защитаваш все пак вече е ч от вас няма как.. българска работа) А и едвали съм единственият недоволен от раковдството на сърварът
Doping
Sr. Member
Sr. Member
Posts: 827
Joined: Sat Oct 23, 2010 10:18 am

Post

pain сигурно се шегиваш? :D :D Justice ми каза следното "малко по късно ще го обсъдя с останалите и ще репим.." и след малко по късно.. "няма да стане мести си предметите" и за да си спася името на героя изтрих херото \(
Сега ми казваш че ще го преместите ЛОЛ!!Това означава ли че Justice ме е излагал и изтрих героя си напразно на това му казвам двоина гавра.. ти казваш ще го преместя другия ми каза немога и кво стана.. изтрих го.. !
И какъв е извода?Никаква коректност към нас потребителите (fubar)
User avatar
pain
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 177
Joined: Tue Feb 08, 2011 11:59 pm

Post

Ще ти го възстановя героя. Не казваи, че няма коректност :)