Re:Защо точно Dreaming?
-
- Full Member
това видях какво да направя
-
- Full Member
Или пък края на d2 щото d3 излиза скороYunka7a wrote: Ще продалжавам да играя тук до последно докато дойде краят на света или краят на моя живот !

-
- Newbie
така еFeHoMeH\[ wrote: Или пък края на d2 щото d3 излиза скоро![]()

-
- Full Member
д3=пародия на WoW абс същото като цяло няма разлика огромна само някои неща според мен д2 играчите няма да отидат д3,по скоро WoW играчите ще играят д3
Smoke Weed
-
- Dreaming Friend
+1 , малко ще са хората , които ще зарежат диабло 2.eyeofheart wrote: д3=пародия на WoW абс същото като цяло няма разлика огромна само някои неща според мен д2 играчите няма да отидат д3,по скоро WoW играчите ще играят д3
I am the punishment of GOD.If you had not committed great sins, GOD would not have sent a punishment like me uponyou.
-
- Sr. Member
Лично Аз не виждам нищо общо меджду Диабло 2 и Диабло 3 освен имената на героите \(
-
- Full Member
подкрепям ви с 2та крака.... тая игра е уникална просто...майни го тва лол седнах да играя..катаклизъм ли беше или предната версия преди няколко месеца пълна скука, с нищо не ме грабна, че да зарежа дреаминг...имало е каде по инт рпг-та дето съм цъкал макар и в сингле....значи д2 от миналата година се зарибих и признавам, че играта е уникално замислена..няма по инт ммог за мен от диабло в момента.
Мда, и аз съм гледал трейлари на д3 подкрепям ви и за това, но нека го заиграем да видим за какво иде реч, може и да излезе по добър продукт... да не се отплесваме от темата, че ще получим ларм:)
Мда, и аз съм гледал трейлари на д3 подкрепям ви и за това, но нека го заиграем да видим за какво иде реч, може и да излезе по добър продукт... да не се отплесваме от темата, че ще получим ларм:)
Защо точно Dreaming?
Ами откъде да започна? Чух за сървъра от едни приятели, които все ми обясняваха " Остави го този Headoff, виж че сървъра пропадна, ела да играеш в Dreaming, много добър сървър, тепърва се разиграва. ". Аз все си казвах, глупости, не ми се почва отначало, общо взето нямах никакви големи очаквания и не мислех, че може да има друг сървър с толкова много потребители като този, който съм посочил по - горе. Не взех на сериозно нещата. Тогава дори си спомням, че Стоян (Energy), се беше запалил много и ме караше да започна тук.
Мисля, че някъде през лятото на 2009 година ми беше първото влизане във сървъра. Тогава въпросните момчета Берти aka UniqWorld и Стефан (парт на Алберто) ми помогнаха да започна, като ми дадоха някакво основно облекло, колкото да си пусна ботовете. Играх доста време, сървърът ми хареса много - организацията, поддръжката и хората, които играеха. Но след определено време спрях да играя, защото нямах много време, трябваше да се готвя за изпити, а и беше взело да ми омръзва малко.
Няколко месеца преди рестарта, започнах отново да играя. Бях се зарибил доста и направих някои глупости, за които съжалявам, че съм направил и че се осъзнах късно. Искам да се извиня на всички, главно на екипът на сървъра, на които попречих да го развиват и да поддържат нивото му такова, каквото заслужава да бъде и каквото му е присъщо.
Мислех си, че да си Администратор е лесно, но всъщност въобще не е така. Това не е просто един скин във играта или надпис във форума. Това е нещо много отговорно и в повечето случаи натоварващо. Да си администратор, специално в Dreaming, не означава просто да можеш да банваш и да локваш, това е пост за който трябва да се докажеш, да се сприятелиш и сработиш със останалите от екипа, за да можеш да бъдеш уважаван не само от тях, но и от играчите. Доверието се губи лесно, а се печели много трудно.
Отново искрено се извинявам на определените хора, те знаят кои са. Когато ножът опре до колака, тогава наистина осъзнаваш за какво иде реч всъщност. И да не забравяме, че всеки заслужава втори шанс, катко съм написал в description-а. Всяка клиширана фраза е почти сто процентова истина.Не тая лоши чувства към никого и искрено се надявам и другите да са така. Ще помагам за развитието на сървъра с каквото мога за напред и каквото е рекъл Господ, да става.
Поздрави
Любо aka Nova
Ами откъде да започна? Чух за сървъра от едни приятели, които все ми обясняваха " Остави го този Headoff, виж че сървъра пропадна, ела да играеш в Dreaming, много добър сървър, тепърва се разиграва. ". Аз все си казвах, глупости, не ми се почва отначало, общо взето нямах никакви големи очаквания и не мислех, че може да има друг сървър с толкова много потребители като този, който съм посочил по - горе. Не взех на сериозно нещата. Тогава дори си спомням, че Стоян (Energy), се беше запалил много и ме караше да започна тук.
Мисля, че някъде през лятото на 2009 година ми беше първото влизане във сървъра. Тогава въпросните момчета Берти aka UniqWorld и Стефан (парт на Алберто) ми помогнаха да започна, като ми дадоха някакво основно облекло, колкото да си пусна ботовете. Играх доста време, сървърът ми хареса много - организацията, поддръжката и хората, които играеха. Но след определено време спрях да играя, защото нямах много време, трябваше да се готвя за изпити, а и беше взело да ми омръзва малко.
Няколко месеца преди рестарта, започнах отново да играя. Бях се зарибил доста и направих някои глупости, за които съжалявам, че съм направил и че се осъзнах късно. Искам да се извиня на всички, главно на екипът на сървъра, на които попречих да го развиват и да поддържат нивото му такова, каквото заслужава да бъде и каквото му е присъщо.
Мислех си, че да си Администратор е лесно, но всъщност въобще не е така. Това не е просто един скин във играта или надпис във форума. Това е нещо много отговорно и в повечето случаи натоварващо. Да си администратор, специално в Dreaming, не означава просто да можеш да банваш и да локваш, това е пост за който трябва да се докажеш, да се сприятелиш и сработиш със останалите от екипа, за да можеш да бъдеш уважаван не само от тях, но и от играчите. Доверието се губи лесно, а се печели много трудно.
Отново искрено се извинявам на определените хора, те знаят кои са. Когато ножът опре до колака, тогава наистина осъзнаваш за какво иде реч всъщност. И да не забравяме, че всеки заслужава втори шанс, катко съм написал в description-а. Всяка клиширана фраза е почти сто процентова истина.Не тая лоши чувства към никого и искрено се надявам и другите да са така. Ще помагам за развитието на сървъра с каквото мога за напред и каквото е рекъл Господ, да става.
Поздрави
Любо aka Nova
-
- Sr. Member
Може да четеш форума и без да играеш..Kalistra wrote: оти дреаминг - оти ми омръзна full мах europe . откъде разбрах ли - от приятел . какво ми направи първо впечатление - направи ми впечатление това че ботовете са разрешени и че някои но лифери чак пращат смс за да пускат повече ботове :Д:Д . ако ги няма тях още ще стоят на оkulusi и шака . има индивиди които чак си пишат героите кец-1 кец-2 и т.н . другото което ми направи впечатление е колко неадекватни и тарднати играчи има (ще кажа 99 % че 100 % ще прозвучи грубо ) . а най са ми любими тея от Т Р А Д Е . господи вие цените не знаете тръгнали дябло да ми играят . като оставим това настрана сървъра е готин добре се поддържа харесва ми . защо бих продължил да играя в дреаминг - ми защото като се прибера вечер най обичам преди да заспя да си отворя форума и да почвам да чета бисерите на слабоумията :Д .
-
- Newbie
да но така чета на 2 места олигофренията ви :Д
-
- Sr. Member
Олигофренията ни?На колко годники си моито момче ?Така като гледам не ние а ти нямаш живот щом седиш да четеш форума и да избиваш комплекси в Диабло..Kalistra wrote: да но така чета на 2 места олигофренията ви :Д
-
- Newbie
приятел като разбереш значението на тая дума комплекс тогава ми се обади :Д а относно но life лафчетата моляте не ме бъркай с вас \[
-
- Sr. Member
Не си комплексарче така ли?От незнам може би 100 човека в тоя сървър Ти си единственият които разбира от Диабло от цени и наи вече имаш живот и не избиваш комплексите си тук?Или си просто некво хеитарче и се чудиш кво да праиш по цял ден докато мама я няма \(Kalistra wrote: приятел като разбереш значението на тая дума комплекс тогава ми се обади :Д а относно но life лафчетата моляте не ме бъркай с вас \[
-
- Newbie
начи тряя си но лифер за да разбираш от цени ХАХАХАХХА евала прическа кефиш ме \[ пък вече дали сам хеитар или не мога да сляза до версай ако искаш след 10 минути ? :{