Re:Защо точно Dreaming?

User avatar
MinimalDmage
Full Member
Full Member
Posts: 458
Joined: Thu Dec 30, 2010 12:42 am

Post

това видях какво да направя
FeHoMeH;[
Full Member
Full Member
Posts: 452
Joined: Sun Nov 07, 2010 10:32 am

Post

Yunka7a wrote: Ще продалжавам да играя тук до последно докато дойде краят на света или краят на моя живот !
Или пък края на d2 щото d3 излиза скоро :D
User avatar
walker
Newbie
Newbie
Posts: 94
Joined: Wed Aug 17, 2011 9:42 am

Post

FeHoMeH\[ wrote: Или пък края на d2 щото d3 излиза скоро :D
така е :)
User avatar
eyeofheart
Full Member
Full Member
Posts: 745
Joined: Fri Sep 03, 2010 9:53 pm

Post

д3=пародия на WoW абс същото като цяло няма разлика огромна само някои неща според мен д2 играчите няма да отидат д3,по скоро WoW играчите ще играят д3
Smoke Weed
User avatar
Energy
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 2502
Joined: Mon Jun 29, 2009 7:35 pm

Post

eyeofheart wrote: д3=пародия на WoW абс същото като цяло няма разлика огромна само някои неща според мен д2 играчите няма да отидат д3,по скоро WoW играчите ще играят д3
+1 , малко ще са хората , които ще зарежат диабло 2.
I am the punishment of GOD.If you had not committed great sins, GOD would not have sent a punishment like me uponyou.
Doping
Sr. Member
Sr. Member
Posts: 827
Joined: Sat Oct 23, 2010 10:18 am

Post

Лично Аз не виждам нищо общо меджду Диабло 2 и Диабло 3 освен имената на героите \(
User avatar
MinimalDmage
Full Member
Full Member
Posts: 458
Joined: Thu Dec 30, 2010 12:42 am

Post

подкрепям ви с 2та крака.... тая игра е уникална просто...майни го тва лол седнах да играя..катаклизъм ли беше или предната версия преди няколко месеца пълна скука, с нищо не ме грабна, че да зарежа дреаминг...имало е каде по инт рпг-та дето съм цъкал макар и в сингле....значи д2 от миналата година се зарибих и признавам, че играта е уникално замислена..няма по инт ммог за мен от диабло в момента.
Мда, и аз съм гледал трейлари на д3 подкрепям ви и за това, но нека го заиграем да видим за какво иде реч, може и да излезе по добър продукт... да не се отплесваме от темата, че ще получим ларм:)
Guest

Post

Защо точно Dreaming?

Ами откъде да започна? Чух за сървъра от едни приятели, които все ми обясняваха " Остави го този Headoff, виж че сървъра пропадна, ела да играеш в Dreaming, много добър сървър, тепърва се разиграва. ". Аз все си казвах, глупости, не ми се почва отначало, общо взето нямах никакви големи очаквания и не мислех, че може да има друг сървър с толкова много потребители като този, който съм посочил по - горе. Не взех на сериозно нещата. Тогава дори си спомням, че Стоян (Energy), се беше запалил много и ме караше да започна тук.

Мисля, че някъде през лятото на 2009 година ми беше първото влизане във сървъра. Тогава въпросните момчета Берти aka UniqWorld и Стефан (парт на Алберто) ми помогнаха да започна, като ми дадоха някакво основно облекло, колкото да си пусна ботовете. Играх доста време, сървърът ми хареса много - организацията, поддръжката и хората, които играеха. Но след определено време спрях да играя, защото нямах много време, трябваше да се готвя за изпити, а и беше взело да ми омръзва малко.

Няколко месеца преди рестарта, започнах отново да играя. Бях се зарибил доста и направих някои глупости, за които съжалявам, че съм направил и че се осъзнах късно. Искам да се извиня на всички, главно на екипът на сървъра, на които попречих да го развиват и да поддържат нивото му такова, каквото заслужава да бъде и каквото му е присъщо.

Мислех си, че да си Администратор е лесно, но всъщност въобще не е така. Това не е просто един скин във играта или надпис във форума. Това е нещо много отговорно и в повечето случаи натоварващо. Да си администратор, специално в Dreaming, не означава просто да можеш да банваш и да локваш, това е пост за който трябва да се докажеш, да се сприятелиш и сработиш със останалите от екипа, за да можеш да бъдеш уважаван не само от тях, но и от играчите. Доверието се губи лесно, а се печели много трудно.

Отново искрено се извинявам на определените хора, те знаят кои са. Когато ножът опре до колака, тогава наистина осъзнаваш за какво иде реч всъщност. И да не забравяме, че всеки заслужава втори шанс, катко съм написал в description-а. Всяка клиширана фраза е почти сто процентова истина.Не тая лоши чувства към никого и искрено се надявам и другите да са така. Ще помагам за развитието на сървъра с каквото мога за напред и каквото е рекъл Господ, да става.

Поздрави

Любо aka Nova
Doping
Sr. Member
Sr. Member
Posts: 827
Joined: Sat Oct 23, 2010 10:18 am

Post

Kalistra wrote: оти дреаминг - оти ми омръзна full мах europe . откъде разбрах ли - от приятел . какво ми направи първо впечатление - направи ми впечатление това че ботовете са разрешени и че някои но лифери чак пращат смс за да пускат повече ботове :Д:Д . ако ги няма тях още ще стоят на оkulusi и шака . има индивиди които чак си пишат героите кец-1 кец-2 и т.н . другото което ми направи впечатление е колко неадекватни и тарднати играчи има (ще кажа 99 % че 100 % ще прозвучи грубо ) . а най са ми любими тея от Т Р А Д Е . господи вие цените не знаете тръгнали дябло да ми играят . като оставим това настрана сървъра е готин добре се поддържа харесва ми . защо бих продължил да играя в дреаминг - ми защото като се прибера вечер най обичам преди да заспя да си отворя форума и да почвам да чета бисерите на слабоумията :Д .
Може да четеш форума и без да играеш..
Kalistra
Newbie
Newbie
Posts: 39
Joined: Wed Aug 24, 2011 7:21 pm

Post

да но така чета на 2 места олигофренията ви :Д
Doping
Sr. Member
Sr. Member
Posts: 827
Joined: Sat Oct 23, 2010 10:18 am

Post

Kalistra wrote: да но така чета на 2 места олигофренията ви :Д
Олигофренията ни?На колко годники си моито момче ?Така като гледам не ние а ти нямаш живот щом седиш да четеш форума и да избиваш комплекси в Диабло..
Kalistra
Newbie
Newbie
Posts: 39
Joined: Wed Aug 24, 2011 7:21 pm

Post

приятел като разбереш значението на тая дума комплекс тогава ми се обади :Д а относно но life лафчетата моляте не ме бъркай с вас \[
Doping
Sr. Member
Sr. Member
Posts: 827
Joined: Sat Oct 23, 2010 10:18 am

Post

Kalistra wrote: приятел като разбереш значението на тая дума комплекс тогава ми се обади :Д а относно но life лафчетата моляте не ме бъркай с вас \[
Не си комплексарче така ли?От незнам може би 100 човека в тоя сървър Ти си единственият които разбира от Диабло от цени и наи вече имаш живот и не избиваш комплексите си тук?Или си просто некво хеитарче и се чудиш кво да праиш по цял ден докато мама я няма \(
Kalistra
Newbie
Newbie
Posts: 39
Joined: Wed Aug 24, 2011 7:21 pm

Post

начи тряя си но лифер за да разбираш от цени ХАХАХАХХА евала прическа кефиш ме \[ пък вече дали сам хеитар или не мога да сляза до версай ако искаш след 10 минути ? :{