Пръстна ми се трупа ;-(

method
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 102
Joined: Sat Oct 03, 2009 7:41 pm

Post

Ми бях пуснал k3c-a да бие и като се прибирам го гледам умрял.
Паладина е 1600 кръв и е с год хак и не е възможно да умре освен ако сървъра не е лагнал, както се случва вече от 1-2 дни сървъра на моменти лаги много здраво и не само на мен, а и на други хора.

Та, лагнало е явно и трупа ми се е пръснал а нямам други итеми за паладин освен 1 закарум.
Итемите, които ми върна бяха:

~ Templar Coat (Guardian Angel)
~ Sandstorm
~ Zakarum

Image

Имах:
~ Bul Kathos на 4
~ rare ring със 10 fcr, 20str, i all rez 6, който между другото ми беше много трудно да намеря.
~ Dracul's
~ Spiderweb na 98
~ Mara 26
~ Shako 137, но за него не ми е много зор xD

Еми кво да кажа, тъй като проблема НЕ е бил от интернета ми, а от сървъра, в което съм сигурен, защото не само аз се оплаквам от лаг тези дни си мисля, че поемате някаква отговорност в такъв случаи.
evil-force
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 92
Joined: Wed May 13, 2009 10:12 pm

Post

method wrote:Еми кво да кажа, тъй като проблема НЕ е бил от интернета ми, а от сървъра, в което съм сигурен, защото не само аз се оплаквам от лаг тези дни си мисля, че поемате някаква отговорност в такъв случаи.
Малко в страни от темата, искам да кажа само, че отговорност може да се търси само от поддръжката на платен сървър. Не е проблем да се направи регистрацията на нов акаунт платена, и да трябва да изпратиш SMS-че за всеки един акаунт, който искаш да регистрираш, даже напротив - ще коства не повече от 5-10 минути да се направи. Чак тогава ще може да се търси отговорност, за това че е лагнало. Така ли трябва да стане?

Бюджета на сървъра е силно ограничен и не разполагаме със 4 ядрени xeon-и примерно и гигабитова оптика.. Напълно е нормално да се случи да лагне. Нещата са навързани - има пари -> има по-стабилни машини и и-нет връзка -> по-малко лаг и спирания -> повече доволни потребители. След като не даваш нищо, би трябвало да си доволен на това което получаваш, не да плюеш по него.

Проблема ти е сходен на този от друга тема, като единствената разлика е, че не си клиент на БТК - topic1892.html
method
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 102
Joined: Sat Oct 03, 2009 7:41 pm

Post

Ясно, локвайте темата