Информация за мода
-
- Newbie
Момчета играя от 2 седмици, и имам свободно време, нито един скилер с лифе не е паднал, влизат хора играя по 2-3 дена, и се махат, поради причината че скилерите, не падат, па ако падне ще е с EXTRA GOLD, Върнете чармовете, все пак е фън наистина, но не е честно спрямо новите играчи който почват, и нямат , а старите имат по 4-5 кашета с купени, и не само това, с тия чармове, ще спечелите повече играчи, Защото фън-а сме не повече от 20,а преди като гледам са били доста.Върнете ги чармите, някой админ да влезе и да попита кой иска чармите, 99% от онлине в фъна ще кажат ДА, аз ги искам!Имам 6-7 героя направени който чакат чарми... и си чакат, и в един момент като ми писне, ще спра да играя.Надявам се бърз, и радостен отговор, както за мен, така и за играчите в сърва!
-
- Newbie
StoqnRusev1488 wrote:Момчета играя от 2 седмици, и имам свободно време, нито един скилер с лифе не е паднал, влизат хора играя по 2-3 дена, и се махат, поради причината че скилерите, не падат, па ако падне ще е с EXTRA GOLD, Върнете чармовете, все пак е фън наистина, но не е честно спрямо новите играчи който почват, и нямат , а старите имат по 4-5 кашета с купени, и не само това, с тия чармове, ще спечелите повече играчи, Защото фън-а сме не повече от 20,а преди като гледам са били доста.Върнете ги чармите, някой админ да влезе и да попита кой иска чармите, 99% от онлине в фъна ще кажат ДА, аз ги искам!Имам 6-7 героя направени който чакат чарми... и си чакат, и в един момент като ми писне, ще спра да играя.Надявам се бърз, и радостен отговор, както за мен, така и за играчите в сърва!
И аз се отказах поради тази причина !
qqqq
-
- Jr. Member
Да ви кажа и аз го пробвах фън сървъра.. и наистина стигаме до едно положение.. и това е[@12208 wrote: t_id=11910 msg_id=84949 date=1373979076][@13792 wrote: t_id=11910 msg_id=84948 date=1373978279]Момчета играя от 2 седмици, и имам свободно време, нито един скилер с лифе не е паднал, влизат хора играя по 2-3 дена, и се махат, поради причината че скилерите, не падат, па ако падне ще е с EXTRA GOLD, Върнете чармовете, все пак е фън наистина, но не е честно спрямо новите играчи който почват, и нямат , а старите имат по 4-5 кашета с купени, и не само това, с тия чармове, ще спечелите повече играчи, Защото фън-а сме не повече от 20,а преди като гледам са били доста.Върнете ги чармите, някой админ да влезе и да попита кой иска чармите, 99% от онлине в фъна ще кажат ДА, аз ги искам!Имам 6-7 героя направени който чакат чарми... и си чакат, и в един момент като ми писне, ще спра да играя.Надявам се бърз, и радостен отговор, както за мен, така и за играчите в сърва!
И аз се отказах поради тази причина !

Анатоли Лалов
-
- Newbie
или го направете както в началото от крави да падат яко чарми и джевели[@6654 wrote: t_id=11910 msg_id=84950 date=1373979748]Да ви кажа и аз го пробвах фън сървъра.. и наистина стигаме до едно положение.. и това е[@12208 wrote: t_id=11910 msg_id=84949 date=1373979076][@13792 wrote: t_id=11910 msg_id=84948 date=1373978279]Момчета играя от 2 седмици, и имам свободно време, нито един скилер с лифе не е паднал, влизат хора играя по 2-3 дена, и се махат, поради причината че скилерите, не падат, па ако падне ще е с EXTRA GOLD, Върнете чармовете, все пак е фън наистина, но не е честно спрямо новите играчи който почват, и нямат , а старите имат по 4-5 кашета с купени, и не само това, с тия чармове, ще спечелите повече играчи, Защото фън-а сме не повече от 20,а преди като гледам са били доста.Върнете ги чармите, някой админ да влезе и да попита кой иска чармите, 99% от онлине в фъна ще кажат ДА, аз ги искам!Имам 6-7 героя направени който чакат чарми... и си чакат, и в един момент като ми писне, ще спра да играя.Надявам се бърз, и радостен отговор, както за мен, така и за играчите в сърва!
И аз се отказах поради тази причина !малко ТЪПО! И аз се отказвам поради тази причина ;) гуд лък.
qqqq
-
- Newbie
Върнете чармите при чарси започнах да играя и ми хареса , паднаха ми доста итеми но чарми не падат изобщо накрая ми изкача някои които има за всеки клас герои чарм с 45лаиф героите му са с перфектния инвентар а другите нямат обикновенни скилари па камоли с лаиф и за това се отказват за това надявам се да върнете наистина чармите при чарси все пак това е фън за да можем всички играчи да сме г/д равностоини така ще има и повече хора и ще се забавляваме повече 

-
- Newbie
Съгласен съм с останалите колеги .. Мисля че ще бъде най-добре чармите да се продават при акара.. или при Гхеед на Гамбле поне .. не е справедливо спрямо новите играчи
Иначе мода е много улеснен , приятен за игра , постоянно изкарваш предмети .. но дотам
Какво като имам 2 мулета със сожове , мари , булове , сп уебове, и т.н
Моля админите да обърнат внимание
Мисля,че 100 % от хората ще искат чармите обратно ! Успех

-
- Newbie
И повече от седмица никой не отразява хах.ах.х.а...
-
- Newbie
Помолих дарк кисс на лс , ако е възможно да се обърне внимание на тази тема и че има поне 10-15 човека в сервера които играем редовно и ще бъде много по-интересно , поне да има по-голям шанс за намиране на скилери и жевели , а не да имаш всички итеми на макс и до там
после да се чудиш за какво си блъскал рънове и нямаш нито 1 скилер лифе
Въпреки че тези които сме онлине се броим на пръсти,за мен лично мода е страхотен !

-
- Newbie
а даден предмет като стане с 3 socks как да го направя с 4 примерно с Hel runa не става!!?
-
- Newbie
Не можеш , 1 пат с бер се соква и с колкото сока стане , с толкова остава .. не можеш да направиш нищо повече .
-
- Newbie
Аз искам да попитам какво се случва със сървера. Сега съм влязъл в него и нито има руни при акара нито барбовете пускат нещо. Може ли някой да ми каже дали правят нещо или са решили и него да го правят нормален сървер ?
-
- Newbie
как да играя фън мод .. какъв пач трябва да сваля .. ???
-
- Dreaming Friend
Няма фън мод,само 1.10 класик има към този момент.
-
- Newbie
Моля ва Направете пак фън сървър ...... моля ва
-
- Administrator
Последния такъв бе спрян поради нисък (клонящ към нулев дори) интерес. Малко вероятно е да опитаме отново подобна модификация.
-
- Newbie
тогава предлагам 1 традис мод като 1 време в дон гепи мисля 4е нема да е ло6о до колко то помня така се казва6е се6та6 се на ли DarkKiss