Идеи ? Става въпрос за v50.24/0.7.2/ .Vengeance wrote:Някой да сподели как се решаваше проблема с "Diablo II not loaded, run game before installing", че нямам изобщо спомени какво беше решението му, да наредим бота за един стар играч. За Windows 8.1 Pro x64 става въпрос.
Как да
-
- Full Member
-
- Newbie
Здравейте! Моля за малко помощ.. значи настроел съм си бота да бие бал и съм добавил един паразит да го следва така, но проблема ми е че събира само глупости, а уж си настроих снагит файла да не ги вдига, а продължава моля за помощ!! На всеки 1 час като го погледна е вдигнал все едни и същи саби,мечове, чукове и незнам си кво още там а съм ги настроил така че да не ги вдига... незнам вече какво да правя моля за помощ
-
- Newbie
Здравейте,
искам да попитам как да се спрява с един проблем при инсталацията на бота. Преди няколко години последно съм играл пак във този сървър и тогава, помня че нямах проблеми с инсталирането на бота. Сега обаче ми дава грешка при генерирането на cd key hash. Излиза ми следната грешка: *** ERROR :- Unknown game version (0) ***
Разгледах форума и попаднах на това:
искам да попитам как да се спрява с един проблем при инсталацията на бота. Преди няколко години последно съм играл пак във този сървър и тогава, помня че нямах проблеми с инсталирането на бота. Сега обаче ми дава грешка при генерирането на cd key hash. Излиза ми следната грешка: *** ERROR :- Unknown game version (0) ***
Разгледах форума и попаднах на това:
Проблема е, че при мен след Software останалото го няма. Нямам Blizzard Entertainment -> Diablo II. Пробвах да ги направя сам, но не се получи. Имате ли някаква идея как може да се оправи това. Компютъра ми е с Windows 7 64 bit. ако е от значение.Start menu -> cmd -> regedit -> HKEY_CURRENT_USER -> Software -> Blizzard Entertainment -> Diablo II -> New -> String Value
Name: InstallPath
Type: REG_SZ
Data: тук пишеш директорията, която искаш да ти е installpath
-
- Newbie
аз съм с v0.45.29 ще може ли някой да ми прати файла с който баал лидера ще пуска телепорта на различно място от средата на трона :д , защото до колкото четох става с файл, но линковете са от 2011 и не работят, а ако не става с файл моля кажете как тогава 
мерси предварително

мерси предварително
-
- Newbie
Здравейте на всички , значи бота ми върви перфектно обаче имам един странен проблем както си бие изведнъж пуска портал влиза в града и пише "Lets get another beer before faith
" някой ако знае как да го оправя да не влиза постоянно при "Mallah" да говори със него.

-
- Full Member
Ако може да оправите линка за сваляне 

-
- Newbie
оправям ботове за руни който има желание да удари едно съобщение тука 

-
- Dreaming Friend
topic11499.html Това са два работещи бота - 1вия е максимално улеснен - сам си прави конф файл на героя, нужна е намеса до колкото да се настрои магията с която бие и боса, който да се бие. Другата версия на този бот ползва същото ядро, но пък е малко по-труден за сглобяване, но пък за сметка на това е доста стабилен - наскоро го засякох за 48ч. пит рън, 1000 ръна без краш. За начинаещи препоръчвам първия бот! Успех! 
P.S. Моля ви, четете коментарите след първия пост - там са описани различните проблеми и техните решения!

P.S. Моля ви, четете коментарите след първия пост - там са описани различните проблеми и техните решения!
I know God can't be mad at me because all the blessing he gave me!!