Това твоя самоинициатива ли е? ... ей така просто щото си готин? ... или Админите те ползват за вестоносец?[@2216 wrote: t_id=10853 msg_id=75768 date=1340312103]Здравейте на всички запалени и незапалени играчи на тази игра имам следното предложение сега говорих по телефона с някакав пич "админа" Каза че ще се постарае да оправи сървъра до утре сутрин да е Онлайн , но каза че не е на 100 % сигорен попитах какав е проблемът каза че неможе точно да ми обясни . Предложението ми е следното с нещо ако можем да помогнем да го направим да върнем сървъра да се подържа добре и т.н. ако трябва да се инвестират някакви пари да го направим по сметка или смс не мисля че ще ви затрудни да пратите 2-3-5-10 лв няма да ви направят по бедни разбирам ви и времената са тежичкита ако може да помогнем с нещо кажете
![]()
Нищо не даваш, нищо не взимаш пич. Момченцата от квартала пускат по стабилни сървъри.ryan4o wrote:гарантирам ти моя инициатива е на 100 % просто ми се играе тази игра незнам др свестен сървър готов съм да помогна с каквото мога сега . Ако мога ще го направя за това направих и тази тема да видя дали има такива като мен или съм единствения . Неможе да очакваме перфектен сървър без лаг без бъгове без никакви проблеми като нищо не даваме в замяна ...
На какво дередже сме бе пич? И твоята версия е същата като на останалите пиратско копие. Искаш да даваш пари ? 10 лева ти е "Key". Купуваш го и цъкаш сред хилядите в Европа.ryan4o wrote:незнам какво да ти кажа за това сме на това дередже защото нищо не даваме а в замяна искаме постоянно няма как да стане разбирам ги напълно относно това за момченцата защо не играеш там а пишеш тук и чакаш не варви нещо ?
Чакай сега... ти май малко се уля... 1во светсни сървъри колкото искаш... 2ро ти колко пари извади от собствения си джоб от момента в който се запали по играта до този да напишеш поста? Не мислиш ли, че нещата са малко след дъжд качулка?[@2216 wrote: t_id=10853 msg_id=75770 date=1340312563]гарантирам ти моя инициатива е на 100 % просто ми се играе тази игра незнам др свестен сървър готов съм да помогна с каквото мога сега . Ако мога ще го направя за това направих и тази тема да видя дали има такива като мен или съм единствения . Неможе да очакваме перфектен сървър без лаг без бъгове без никакви проблеми като нищо не даваме в замяна ...
Мисля ,че с това темата се изчерпа и няма какво повече да се каже.Много точно казано/написано.Ciki wrote:Накратко казано несериозното отношение от страна на предоставящите услугата води до несериозно отношение и на играчите... много просто ...Ciki wrote:гарантирам ти моя инициатива е на 100 % просто ми се играе тази игра незнам др свестен сървър готов съм да помогна с каквото мога сега . Ако мога ще го направя за това направих и тази тема да видя дали има такива като мен или съм единствения . Неможе да очакваме перфектен сървър без лаг без бъгове без никакви проблеми като нищо не даваме в замяна ...
Успех с начинанието!