Меркът ми изчезна?!?

Проблеми в играта или с акаунта? Дайте им глас тук, ние ще помогнем.
User avatar
dyxless
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 544
Joined: Sun May 13, 2012 3:50 pm

Post

Много от вас са се чудели защо при продължително пускане на бот, от време на време така се получава, че влизате и помощникът ви го е хванала липсата. Justice го обяснява не един път, но все остава недоотбелязано. Отговорът :
Justice wrote: В момента, в който мерка ти умре - бота излиза от играта. Това нещо се случва за някакъв период с продължителност буквално мили секунди. В това време на самата игра и трябва някакво време, за да отчете, че мерка е умрял и да имаш възможност да го закупиш отново. Обаче не стига физическо време за отчитането на това нещо и в следващия момент бота е в друга игра и отива да купува мерк, защото от настройките си задал да има мерк, обаче диабло-то не го е отчело и реално си мисли, че е жив.

Развиваш нов мерк, друг вариант няма.
Приятна вечер.
"-Ама аз си имам гадже.."
"-Абе то и аз имам цветен телевизор в нас, ама ходя на кино нали..."
User avatar
lOlinka
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 258
Joined: Mon Sep 20, 2010 11:43 pm

Post

Ето и решението да на Вашия проблем, което не е никък сложно - точно и ясно. Поправете си скриптовете така че когато мерка ви умре, героя да си пуска тп и веднага да отива да си го копува , няма значение какво рини трав, пиндел, или баал рън- в момента които умре тои си пуска тп копува го връща се и си продуължава. Успех :)