DarkKiss wrote: ↑Sat Jun 06, 2020 3:05 pm
Трябва да обясня на теб, какво ти си направил ли?
Ще подмина последния месец++ с хейт, няма да го взема под внимание, въпреки че хора са били банвани и за по-малко. Ти определено го заслужаваш.
Това което няма да подмина обаче е, да обиждаш останалите участници в чатовете - кой бил клоун, кой бил необразован и неграмотен, на кого са липсвали първите години в училище са все неща, които на теб не ти влизат в работата. И сякаш това не е достатъчно, реши да обидиш директно, пред всички участници, колега администратор. 24 часа спиране на чата е чист подарък, всеки който ме познава знае. Не си перманентно баннат само защото MedellinCartel се застъпи за теб, този път.
От тук насетне, лично ще следя всяка дума и действие от теб, и следващия път когато направиш грешка, а аз съм убеден, че ще направиш такава, ще си кажем довиждане. Нещо, което отдавна трябваше да се е случило.
Казах го и преди - в този сървър са влезли много години на труд, нерви и пари, и няма да си ти този, който ще си прави подигравка с него. За едно си прав - сървъра е мой и ще направя каквото трябва. Ще повторя нещо, което е казвано много пъти преди - Правилата са субективни и администраторите могат в извънредни ситуации да излязат отвъд техните рамки. Дори да твърдиш, че "не си нарушил нито една точка", ако действията ти директно или индиректно рефлектират върху сървъра, качеството на игра в него, атмосферата или дори чата, по негативен начин, ще излезем извън ограниченията от правилата и ще прекратим участието ти.
Значи да разбирам че е ок Ти и 50% от играчите да се ебавате с мен за неща който съм казал.
Та ето го и чата
ivan bozhkov, [06.06.20 11:22]
Това е щото неговия акаунт е с намален дроп
макс векс баг
:Д
Ето го и моя отговор
Петко Derby, [06.06.20 11:46]
[In reply to ivan bozhkov]
Ха-Ха-Ха клоун го раздаваш
А ето и един твой отговор
Panayot Vuchkov, [02.05.20 20:17]
даже ти е много и да ти отговарям
Panayot Vuchkov, [02.05.20 20:17]
тумор
Не знам кой кого обижда , но да ясно ми е че аз винаги ще съм виновния ;)
И последно аз не съм хейтър , просто си изказвам мнението
също така мисля че с едно или друго съм помогнал на сървъра (превод на играчи , даване на начални предмети , помагане в настройването на мапхак и ботове)