Откраднато ацц?

Проблеми в играта или с акаунта? Дайте им глас тук, ние ще помогнем.
dobrichrulz
Newbie
Newbie
Posts: 11
Joined: Thu Dec 30, 2010 2:17 pm

Post

ацц-та MyDreaMs, playnow, barbosa, sens, ComeToFuck, myitems1, runki, BuKuTyYy, Ekzo7yK, Dobrich-Rulz, Gateway, Dr-house, otbota, ZyEk, barbosa2, Drlz-Barbie, samsung1, LoVe-GaBiTy, RuNcHo, samonosq, itemz1 мисля че са откраднати защото преди да ме баннат влизах в тях сичко след банна обаче незнам какво е ставало като ми махнаха банна гледам немога да вляза в нито едно от тях . ако можете да ми кажете от кои ип-адрес е влизано последно. Мерси и весело изкарване на празниците :)
Guest

Post

дано админите да обарнат внимание на това!В аццто ми няма нито 1 грой а преди 1 4ас играх с него нямам парт да ме прецака моля да проверите иптата които са влизали в ацц- krayzie i съответно да се вземат мерки...страшно много назад заради някфи маняци които немогат да играят и гледат да пражят мръсно на хората....дано някои от админите види какво сам написал и да ми отговори...
User avatar
Ивайло Георгиев
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1542
Joined: Fri Feb 13, 2009 10:26 am

Post

dobrichrulz wrote: ацц-та MyDreaMs, playnow, barbosa, sens, ComeToFuck, myitems1, runki, BuKuTyYy, Ekzo7yK, Dobrich-Rulz, Gateway, Dr-house, otbota, ZyEk, barbosa2, Drlz-Barbie, samsung1, LoVe-GaBiTy, RuNcHo, samonosq, itemz1 мисля че са откраднати защото преди да ме баннат влизах в тях сичко след банна обаче незнам какво е ставало като ми махнаха банна гледам немога да вляза в нито едно от тях . ако можете да ми кажете от кои ип-адрес е влизано последно. Мерси и весело изкарване на празниците :)

Здравейте, акаунтите са Ви заключени за неопределен период от време. За повече информация:Re:Бан лист (#2)
nuclear wrote: дано админите да обарнат внимание на това!В аццто ми няма нито 1 грой а преди 1 4ас играх с него нямам парт да ме прецака моля да проверите иптата които са влизали в ацц- krayzie i съответно да се вземат мерки...страшно много назад заради някфи маняци които немогат да играят и гледат да пражят мръсно на хората....дано някои от админите види какво сам написал и да ми отговори...
Здравейте, погледнете тази тема и допълнете информацията, която сте дали.
playnow
Newbie
Newbie
Posts: 14
Joined: Tue Mar 16, 2010 5:43 am

Post

благодаря но защо така се получи цялата работа смисал нали махнахте банновете би треало и да отключите героите ако има някакв шанс да ги отключите ще сам ви много благодарен и ви обештавам че няма да стават повече фалове :) мерси и приятен ден :)
Guest

Post

преди два дни ми изчезнаха всички герои,нямаше ги околу 6 7 часа след това пак изчезнаха и вече ги няма околу 2 дни...ацц-krayzie имах 8 херота и 1 2 мулета итемите са доста...немога да изброя всичко нямах парт играл сам 1 пат от приятел но той не играе диабло...моля проверете какво става... и ако може отговор кога горе долу ще мога да си играя с аццто благодаря ви...
playnow
Newbie
Newbie
Posts: 14
Joined: Tue Mar 16, 2010 5:43 am

Post

може ли да ви помоля да ми отключите ацц-та бих дал сичко да ги отключите ко треа смс ще пращам играеми се много моляви за втори шанс :) мерси предварително на целия ви екип ще чакам вашия отговор :)
koctaguhob
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Fri Jan 07, 2011 2:30 am

Post

изчезнаха ми 3 ацц-та преди месец някъде както варвяха ботовете и край ацц са KoCTaguHoB Bloodredsky i papi_nosi ако можете да направите нещо?
Guest

Post

моля админите да направят нещо по вапроса с всичките изчезнали герои от аццто ми-krayzie обещаха ми че ще го оправите моля проверете какво става ве4е 3ти ден немога да играя с него...и ако може отговорете ми кога ще мога да играя...благодаря ви!
User avatar
Ивайло Георгиев
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1542
Joined: Fri Feb 13, 2009 10:26 am

Post

playnow wrote: благодаря но защо така се получи цялата работа смисал нали махнахте банновете би треало и да отключите героите ако има някакв шанс да ги отключите ще сам ви много благодарен и ви обештавам че няма да стават повече фалове :) мерси и приятен ден :)
Привет, наказанията, които сме свалили може да намерите на: https://dreaming-bg.com/topic6230.html. Относно втория въпрос, по принцип не сваляме банове при кражба, но ако успеете да намерите потърпевшия и се договорите помежду си може и да се измисли компромисен вариант, при който и двете страни да са доволни.
User avatar
Ивайло Георгиев
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1542
Joined: Fri Feb 13, 2009 10:26 am

Post

koctaguhob wrote: изчезнаха ми 3 ацц-та преди месец някъде както варвяха ботовете и край ацц са KoCTaguHoB Bloodredsky i papi_nosi ако можете да направите нещо?
Акаунтите Ви не са изчезнали, а са били с наложено наказание Re:Бан лист (#2). Вече можете отново да ги използвате.Приятна игра!
playnow
Newbie
Newbie
Posts: 14
Joined: Tue Mar 16, 2010 5:43 am

Post

мерси много но до колкото разбрах тои маи е спрял да игра писам му в форума и ще чакам неговия отговор ако не играе няма ли някакав друг шанс :) пак ви благодаря за отделеното време :)
Resurrection
Newbie
Newbie
Posts: 6
Joined: Sat Mar 06, 2010 10:11 am

Post

Tака на 09.01.2011г.в около 00:05мин лицето HC_Vector хамер ми каза в бр дали искам да ме адд
писа ми по скупе ето това е неговия bozhkov_5 исталира ми бота но ми запаметил
паролата след 5мин тругвам да влизам с моито ацц:seeme и какво да вида едно ништо
окрал ме е до шушка и ми делитнал героя в него имах 1джах
горе долу и фс-та с лифе
кох сичко необходимо за фаиар сорс. Моито Ип е 46.47.46.53 Незнам какво да правя.
И ште буда много благодарен ако вземете някакви мерки.Ако неможете да го намерите
искам да предупредя на сички играчи да внимат много.Да не са в моито полужение.
Благодаря предварително :secret: НЕГОВОТО АЦЦ:ivb05
[admin]post33671.html#p33671[/admin]

ikonoma
Newbie
Newbie
Posts: 5
Joined: Tue Apr 06, 2010 12:32 am

Post

ацц Bocko
херо Bocko.bocka.godlikes.1 пално муле с 2енигми

най вероятно откраднат за последно е влизано на 31 денемвеи 2010 към 8:20 до 9

никой не знае парола не играя с бот
[admin]\За последно с акаунта е влизано от твойто ИП на дата 12.01.2011, 03:29:17.\[/admin]
User avatar
Diass
Newbie
Newbie
Posts: 28
Joined: Sun Jan 09, 2011 12:38 pm

Post

Здравейте, незнаех къде да добавя този отговор, но става въпрос за една липсваща енигма от acc още от преди 4 месеца: ppr_fuck_it, преди няколко дни ме намери този който я е откраднал и каза, че иска да я върне в замяна акаунтите му отново да бъдат отключени. Бях го търсил в продължение на 1 месец, а той ме намира чак сега, както и да е, ще може ли съдействие от админ за случая тъй като незнам как да процедирам. Благодаря предварително.
[admin]\Пиши ми лично съобщение.\[/admin]
bavaria_bmw
Newbie
Newbie
Posts: 4
Joined: Fri Jan 14, 2011 4:45 pm

Post

Здравейте,имам тук 1 проблем,когато си влязох в ацц-то ми ги нямаше героите и мисля че са ми разбили пасс или несщто незнам какво е и моля на админите да видят за какво става въпрос и да проверят дали с други ип-та е влизано в моето ацц то се казва I_Am_Back благодаря предварително \(
[admin]\За последно е влизано от твойто ИП с този акаунт.\[/admin]
bavaria_bmw
Newbie
Newbie
Posts: 4
Joined: Fri Jan 14, 2011 4:45 pm

Post

Здравейте!Знам,4е за последно съм влизал от мое IP,даже и от лап топа некаф wireless хванах,колкото да проверя да не би от нета да е проблема...така,4е последните 2 IP са мои...моля да проверите преди тях кой е влизал...на 11 разбрах,4е съм обран...изтрити са героите...нали не искате да ми кажете,4е сам съм си ги изтрил ???? :(
slear932
Newbie
Newbie
Posts: 32
Joined: Sun Jan 02, 2011 6:17 pm

Post

ще ти помогнат колкото и на мен помогнаха :mda:
victori
Newbie
Newbie
Posts: 12
Joined: Sun Nov 07, 2010 12:41 pm

Post

Преди около 2 часа играх с ацц-то ми и всичко си беше ок сега влизам и ми липсват половината предмети никой не ми знае паролата и няма как да ми изчезнат Ацц"kaka_radka" герой "pal_hammer" липсващи предмети: Hoto /38 \ enigma lp 5/15/762 \ amulet mara /27 \ bulring /5 \ ring revan /249/20 \ shild spirit /29 \ i cta 3/3/2 Моля ако някой може да ми помогне!!!!!!!!!!
Предварително благодаря!!!!!
bavaria_bmw
Newbie
Newbie
Posts: 4
Joined: Fri Jan 14, 2011 4:45 pm

Post

ем не се надявай...може да ми видиш поста по-горе...мислиш ли,че се направи нещо ??? за 2ри път ме грабят и никой нищо не прави...ина4е за псувни са големи мъже и мн се засегнат като кажеш,4е нищо не правят...
victori
Newbie
Newbie
Posts: 12
Joined: Sun Nov 07, 2010 12:41 pm

Post

bavaria_bmw wrote: ем не се надявай...може да ми видиш поста по-горе...мислиш ли,че се направи нещо ??? за 2ри път ме грабят и никой нищо не прави...ина4е за псувни са големи мъже и мн се засегнат като кажеш,4е нищо не правят...
Надявам се поне при мен да има някакъв резолтат