Отварям тази тема, за да могат всички на които са им откраднали акаунта да пишат тук и да не отварят нов топик.
Моля напишете акаунта, който е откраднат, КОГА СТЕ ВЛИЗАЛИ ЗА ПОСЛЕДНО С НЕГО и всякакви други подробности, които могат да помогнат на нас Администраторите да окажем съдействие.
Откраднато ацц?
Някои си праи маитап с мене на никои не сам давал пасс . Нямам коментар 2 ацц миса сменени паролите ацц Redblade и ацц BlueBlade последно кога сам влизал в ацц BlueBlade беше на 04.10.2009 и от тогаз кат получех малко почифка(Бан) .
-
- Dreaming Friend
За това не трябва да си пращаш ботовете на никого, нито да ги share-ваш по сайтове и други
1.На никои не праштам моя Бот с моите настроики.
2.Давам им линк от каде могат да си драпнат бота (data.bg d2haker....)
2.Давам им линк от каде могат да си драпнат бота (data.bg d2haker....)
-
- Administrator
Ще Ви помоля да ми изпратите на лично съобщение имената на всички акаунти, които имате. Само RedBlade и BlueBlade ли липсват? Някой знае ли Ви паролата? Имате ли акаунт, с който играете в момента (тези са заключени до изясняване на случая), за да можем да направим съответната проверка. Ако сте играли от някой приятел, игрална зала или дори вкъщи с друг доставчик, също ще е полезно да го уточните. Всякака допълнителна информация ще ни е от полза за по-бързото разрешаване на проблема.БелияЗаб wrote:Някои си праи маитап с мене на никои не сам давал пасс . Нямам коментар 2 ацц миса сменени паролите ацц Redblade и ацц BlueBlade последно кога сам влизал в ацц BlueBlade беше на 04.10.2009 и от тогаз кат получех малко почифка(Бан) .
За момента поне не мога да Ви съдействам, тъй като от IP адреса, от който пишете няма записан акаунт, т.е. нямам база за сравнение.
-
- Newbie
Откраднаха ми итемите от ацц:mamy7 последно влзах кум 16:00-17:00 днес и сега като се прибрах нямах нито един предмен в акаунта ми .. моля да се нправи нещо
-
- Newbie
вече не само итемите ми зеха а и цялото ацц паролата ми е сменена аре вище тая тема и напраявете нещо е ... ацц:mamy7
-
- Dreaming Friend
Не ти е откраднат акаунта, заключен е - стандартна процедура при кражба.
-
- Newbie
ем ок незнаех че така се прави... но кат да е само да ми се върнат нещата :mda:
-
- Administrator
Някой знае ли ти паролата? От вкъщи ли си играеш или от зала? Да си влизал случайно от някой приятел например?mamy7 wrote: ем ок незнаех че така се прави... но кат да е само да ми се върнат нещата :mda:
В интервала 16:07 - 23:16 е влизано от 3 различни IP адреса в акаунта. Единия е този, от който пишеш в момента. На другите 2 съм сложил бан до изясняване на случая.
post8508.html#p8508 Някой от тези IP-та или акаунти да ти е познат?
-
- Dreaming Friend
Случайно да си имал цта 5/6/4 и грифон 20/14 (всички други предмети му бяха, такива все едно някой му ги беше дал за начало и доста се отличаваха от останалите), защото това ми направи впечатене в асасина от ацц *тот123 (ако не се лъжа). Дори ми предложи цта-та на доста евтина ценичка, но не я взех.
-
- Newbie
offff nerazbiram zashto sum locknat .. as mu puskam k3c bota s acc mamy7 .. vchera Edelwaise..mi dade 2 paladina i pusnah kam 16:00 bota zamalko obache bqh na drugiq pc..i mn zabivashe i gi sprqh..sled tova igrahme s mamy7a kam 5-6 chasa dueli .. sichko mu beshe na mqstoto.Znam mu parolata ot mn vreme i nerazbiram zashto sam locknat ???? ako nqkoi ot kradenite itemi e popadal vuv men...hubavo slojete mi perm..ama ne e i ne sam kral nishto ! acc:nOthing
P.S nqqm kirilica na tfa pc..
-
- Dreaming Friend
На този етап друг вариант няма - акаунтите остават заключени до изясняване на случая, който няма как да се изясни без съдействието на собственика. Ако действително е както казваш, не се притеснявай, той ще потвърди, че казваш истината, ние ще си направим нужните проверки и акаунтите ти ще бъдат отключени. Това е най-добрия сценарииnOthing wrote: offff nerazbiram zashto sum locknat .. as mu puskam k3c bota s acc mamy7 .. vchera Edelwaise..mi dade 2 paladina i pusnah kam 16:00 bota zamalko obache bqh na drugiq pc..i mn zabivashe i gi sprqh..sled tova igrahme s mamy7a kam 5-6 chasa dueli .. sichko mu beshe na mqstoto.Znam mu parolata ot mn vreme i nerazbiram zashto sam locknat ???? ako nqkoi ot kradenite itemi e popadal vuv men...hubavo slojete mi perm..ama ne e i ne sam kral nishto ! acc:nOthing

За кирилицата използвай например този кирилизатор - http://subs.sab.bz/?act=lat2cyr
-
- Newbie
да цта 5/6/4 е моита също хото мах мара 29 и такива неща само грифона не е мойteamplay wrote: Случайно да си имал цта 5/6/4 и грифон 20/14 (всички други предмети му бяха, такива все едно някой му ги беше дал за начало и доста се отличаваха от останалите), защото това ми направи впечатене в асасина от ацц *тот123 (ако не се лъжа). Дори ми предложи цта-та на доста евтина ценичка, но не я взех.
-
- Dreaming Friend
Дай пълен списък на всички предмети, които ти липсват.
Също така можеш да хвърлиш едно око и на тази снимка, предоставена от t0t123.
http://s8.directupload.net/file/d/2014/9cwcybgz_jpg.htm
-
- Newbie
паролата ми я знае играча с ИП-85.217.196.20 аз лично съм му я дал ама за другото ИП нищо не знам.. а то е на тот123 които по нагоре писаха че е имал като мойте итеми и ги е давал на ниски цени..DarkKiss wrote:Някой знае ли ти паролата? От вкъщи ли си играеш или от зала? Да си влизал случайно от някой приятел например?mamy7 wrote: ем ок незнаех че така се прави... но кат да е само да ми се върнат нещата :mda:
В интервала 16:07 - 23:16 е влизано от 3 различни IP адреса в акаунта. Единия е този, от който пишеш в момента. На другите 2 съм сложил бан до изясняване на случая.
https://dreaming-bg.com/post8508.html#p8508 Някой от тези IP-та или акаунти да ти е познат?
-
- Newbie
Вчера запоследно пуснах ботовете кам 4 часа и ги спрqх 4 и нещо че мн лагише .. от другото пц от тогава не сам пускал ботове !!! не сам крал нищо !
-
- Dreaming Friend
Списък на предметите приятелю, няма да ти вадя думите с ченгел.. Колкото по-бързо кажеш каквото ни интересува толкова по-бързо ще се реши проблема.. Дай всякаква информация, която може да е от полза.
-
- Newbie
тази снимка я е направил след като ми е зел ацц ... аз ако спирам д2 защо ще ви пиша че нещата са ми откраднати.. това не съм го написал аз!Impressed wrote: Дай пълен списък на всички предмети, които ти липсват.
Относно предметите имах Хото мах,мара 29,зарум 183 с Ум руна,шако с Ум руна,темплар коат с Ум руна,сп леб,бул с 5,ринг с 20 стрент 40 лайф 10 каст,сандки 15 стр,и транг олд ракавици,отделно към 15 смалки с 20 лифе и 3 чарма 1 то комбат, имах и сорс с тал раш сет в акаунта
-
- Administrator
Щом не си я дал паролата си на t0t123, той от къде я има?
Само да вметна - в момента разглеждам backup-а на realm-а от 22:00 снощи - геройте вече са ти били обрани за разлика от в 16:00, когато все още всичко си е било на мястото.
Само да вметна - в момента разглеждам backup-а на realm-а от 22:00 снощи - геройте вече са ти били обрани за разлика от в 16:00, когато все още всичко си е било на мястото.