Изчезнали / изтрити герои от днес
-
- Newbie
Явно не четеш други теми
,ако беше погледнал за днес какво ново има щеше да разбереш защо не можеш да си влизаш в ацц-то

-
- Newbie
разбрах 6то. сега 6те ви обясня (едва ли ще ми повярвате) един приятел игра вместо мене в кащи и игра дуели,казах му да не трагва без го но... видяхте 4е не ме послу6а.този които е казал има право и искам да кайа 4е не е моита вината изцяло. извинявам се за деисвията му и пове4е няма да му давам да играе на кото и било не искам да ми махат бана ама искам да знам коога 6те го махат ако изоб6то 6те го махат.[admin]Има си тема за това.[/admin]
-
- Newbie
Зна4и незнам за другите но на мен ми изчезнаха ЦЕЛИ 4 АЦЦ-та \( \( (fubar) (fubar)
1-ацц lufu
hero CTaHuCJIaB [pal] + 3 stajera
2-ацц S7an1
Angelica - сорс
dguetta - барб
Simon - джава - амзон
и др-те са мулета
3-ацц humped
hummerjunior пал
4 -ацц anesthetic
BleedingEyes pal
както си рънех отидох до магазина и после кво да глеам ... пасслорд... инкорект блябля :@ :@ плс искам съдеиствие
1-ацц lufu
2-ацц S7an1
Angelica - сорс
dguetta - барб
Simon - джава - амзон
и др-те са мулета
3-ацц humped
hummerjunior пал
4 -ацц anesthetic
BleedingEyes pal
както си рънех отидох до магазина и после кво да глеам ... пасслорд... инкорект блябля :@ :@ плс искам съдеиствие
-
- Newbie
4овек може и ти да си кат мен
да си мисля 4е не6то само ми из4езнали ацц ама вса6ност сам баннат 6том си4ките са така на4и е бан
освен ако не гре6а провери в другите теми
да си мисля 4е не6то само ми из4езнали ацц ама вса6ност сам баннат 6том си4ките са така на4и е бан
освен ако не гре6а провери в другите теми
-
- Newbie
не може да бъде ВИНАГИ ПИТАМ "g" и чякам отговор !
и тогас са бииим ! това е НАПЪЛНО НЕВЪЗМОЖНО !
и тогас са бииим ! това е НАПЪЛНО НЕВЪЗМОЖНО !
-
- Dreaming Friend
humped, Anesthetic, lufu, s7an1, Collector, galinn1 (91.139.144.232) - 5 дена бан за бой без "go"lufu wrote: Зна4и незнам за другите но на мен ми изчезнаха ЦЕЛИ 4 АЦЦ-та \( \( (fubar) (fubar)
1-ацц lufu
2-ацц S7an1
Angelica - сорс
dguetta - барб
Simon - джава - амзон
и др-те са мулета
3-ацц humped
hummerjunior пал
4 -ацц anesthetic
BleedingEyes pal
-
- Newbie
oлеле аз не сам се бил от 2 дена смисал преди банна само ботовете работеха или явно ботовете са виновни шото не са казали Г
:mda:
(fubar)

-
- Newbie
ограбиха ме и ми делнаха херото .... \(
acc : x-it
hero : X-It
acc : x-it
hero : X-It
-
- Newbie
acc : headless94
geroi : ItsHammerTime,Fire_Onnn
geroi : ItsHammerTime,Fire_Onnn
-
- Newbie
Героите от Всички acc са ми изчезнали acc- maxiu96,maxiu962,maxiu963,maxiu964,mixer96,mixer961,mixer962,itemi_maxiu, и абсолютно всички ги няма. :punish:

-
- Newbie
ще ми се върне ли героя ?!
или да спирам да играя ..
или да спирам да играя ..
-
- Newbie
Да и на мен всеки ден ми изчезват предмети и руни моля админете да направят нещо по въпроса на мулетата ми изчезнаха мега мн работи и то хубави а да не говорим за руните отделно на колегата всекиде ден трябва да му обличаме героя на ново еее админите какво става моля поне кажете какъв е проблема защото вече нерви не ми останаха благодаря
-
- Newbie
ще се постарая колкото може повече хора да спрът да играят в този сървар ..
абсолютни смешници .. играя от толкова години нямаше LOD още ,половината админ сигурно са на по 14 години дрисливи типове .. ,вие сте със най отвратителната подръжка ..
абсолютни смешници .. играя от толкова години нямаше LOD още ,половината админ сигурно са на по 14 години дрисливи типове .. ,вие сте със най отвратителната подръжка ..
-
- Dreaming Friend
Свободен си да напуснеш...довиждане!
Ако си мислиш,че трогваш някого...ХОХОХОХО
Колко като теб е имало и още колко ще има просто не ми се мисли....плашиш гаргите само :laugh:
Ако си мислиш,че трогваш някого...ХОХОХОХО
Колко като теб е имало и още колко ще има просто не ми се мисли....плашиш гаргите само :laugh:
....
-
- Newbie
Плашел съм гаргите поне като сте големи администратори може си оправите ебания сървар... Пред 10 мин сървара пада колко герои се бъгват.... Големи админи нямам думи :х Каквото ви трябва го взимате от хората, които се мъчат да играят и да направят нещо хубаво да си загубят малко време и да хвалят сървара на ляво, на дясно, а те го оплюват.... Смешни сте!
-
- Dreaming Friend
чували сме ги такива като те.. и като сме смешни какво правиш тук?zeromc wrote: Плашел съм гаргите поне като сте големи администратори може си оправите ебания сървар... Пред 10 мин сървара пада колко герои се бъгват.... Големи админи нямам думи :х Каквото ви трябва го взимате от хората, които се мъчат да играят и да направят нещо хубаво да си загубят малко време и да хвалят сървара на ляво, на дясно, а те го оплюват.... Смешни сте!
I am the punishment of GOD.If you had not committed great sins, GOD would not have sent a punishment like me uponyou.
-
- Dreaming Friend
Какво опяваш бе... що си мислиш, че някой ти е длъжен щом си тук ще се съобразяваш с правилата. Не си по различен от останалите така че ще си мериш приказките. На никой не му е приятно индивиди като теб да му пълнят темите със заядливи постове и дебилни изказвания. Като е "ебан" сървъра какво правиш тук та и се репчиш по форума!? Следващото ти такова изказване директно ще доведе до бан от форума. Няма да ги бъде твоите своеволия! :punish:zeromc wrote: Плашел съм гаргите поне като сте големи администратори може си оправите ебания сървар... Пред 10 мин сървара пада колко герои се бъгват.... Големи админи нямам думи :х Каквото ви трябва го взимате от хората, които се мъчат да играят и да направят нещо хубаво да си загубят малко време и да хвалят сървара на ляво, на дясно, а те го оплюват.... Смешни сте!
Въпроса приключва тук всеки следващ пост ще бъде изтрит!
-
- Newbie
Ацц-Oxboli0
Герои-Smuche_runi,Assaska и още 4-5 но не си спомням имената..
Герои-Smuche_runi,Assaska и още 4-5 но не си спомням имената..