Здравейте,
възникнал е някакъв проблем след спирането на сървъра днес и на мноого хора са им изчезнали героите.
Моля в тази тема - всеки да впише героите, които са му изчезнали.
По този начин:
Име на герой
Акаунт
Пример:
Edelweise
Bloodandhonour
Извиняваме се за неудобностите!
Изчезнали / изтрити герои от днес
-
- Jr. Member
Герой: Michelle
Акаунт : Dankata
Благодаря
Акаунт : Dankata
Благодаря

-
- Newbie
Ограбиха ми ацц-тата kukish6 petrich petrich- и petrichanka на 28.02.2010 г. в рамките на 10\30 i 11\30 вечерта.. Ако има нещо, че съм писал тук извинявам се много.
-
- Newbie
Герой: OutOfControl
Акаунт : mam4oto
Благодаря предварително !
Акаунт : mam4oto
Благодаря предварително !
-
- Jr. Member
acc:Grisarq
Hero name : HepEaJLHa-KyPBa
надявам се да не сте ми изтрили герои зарди името , или нещо от сорта защото ватре имах 2 бер руни 2 чам и 1 джах !!!
Hero name : HepEaJLHa-KyPBa
надявам се да не сте ми изтрили герои зарди името , или нещо от сорта защото ватре имах 2 бер руни 2 чам и 1 джах !!!
-
- Newbie
ацц night-runner hero Rexona и acc viza hero HePegoBeH
бяха истрити като се сабудих сутринта
бяха истрити като се сабудих сутринта
-
- Newbie
Мисля че вече ставам нагъл ама все още не ми е оправен героя...
Acc : baranski Hero : MakersMark
Благодаря
Acc : baranski Hero : MakersMark
Благодаря

-
- Newbie
Герой: Isabela
Ацц: Growlingdog
Както и всичките ми магарета
Ацц: Growlingdog
Както и всичките ми магарета

-
- Newbie
В рамките на какъв период ще вастановите героите.
Благодаря
Благодаря
-
- Dreaming Friend
acc-Mickie_Items
hero-RingsAndAmulets
не знам кога е изчезнал...сега ми потрябва и сега видях,че го няма.Мисля,че преди ден-два влизах последно с него
Edit:има и някое друго муле изчезнало по акаунтите но не знам имена...съдя по това,че са разместени местата на героите :/ което ме навежда на мисълта,че вчера си бяха наред а сега не са :/
hero-RingsAndAmulets
не знам кога е изчезнал...сега ми потрябва и сега видях,че го няма.Мисля,че преди ден-два влизах последно с него
Edit:има и някое друго муле изчезнало по акаунтите но не знам имена...съдя по това,че са разместени местата на героите :/ което ме навежда на мисълта,че вчера си бяха наред а сега не са :/
....
-
- Full Member
Acc - Jab4y2
Hero - castamulets
Снощи ми потрябва и го нямаше незнам кога е изчезнал
Hero - castamulets
Снощи ми потрябва и го нямаше незнам кога е изчезнал

-
- Dreaming Friend
Така....само да ви кажа за какво става въпрос...в горния си пост казах че ми липсва някой друг герой от мулетата...да...И така се сещам да преброя колко героя има в акаунта направени-16 бяха и не ми даваше "Create New Character"..."Странно",казах си аз...а как е имало още герои вътре като в момента са максимум на брой /...колегата предложи да изтрием по някой който е празен и да видим какво ще стане и уви-получи се...показаха се на местата на изтритите...но защо се е получила цялата аномалия трябва вие да разберете ако евентуално не знаете и съответно да споделите (говоря за "Екипа") .
....
-
- Dreaming Friend
В момента са разрешени 16 героя в акаунт, а преди преместването - 18, като двата допълнителни са "невидими". Благодаря за сигнала, ще бъде коригирано.Mickie_Mouse wrote: Така....само да ви кажа за какво става въпрос...в горния си пост казах че ми липсва някой друг герой от мулетата...да...И така се сещам да преброя колко героя има в акаунта направени-16 бяха и не ми даваше "Create New Character"..."Странно",казах си аз...а как е имало още герои вътре като в момента са максимум на брой /...колегата предложи да изтрием по някой който е празен и да видим какво ще стане и уви-получи се...показаха се на местата на изтритите...но защо се е получила цялата аномалия трябва вие да разберете ако евентуално не знаете и съответно да споделите (говоря за "Екипа") .
-
- Jr. Member
Туко що видях, че и 1 от мулетата ми липсва в акаунта а като тръгна да направя същото пише, че има такъв герой ацц-то е Levski Героя е LevskarcheV
-
- Full Member
Jab4y wrote: Acc - Jab4y2
Hero - castamulets
Снощи ми потрябва и го нямаше незнам кога е изчезнал![]()