ЗА АДМИНИТЕ от стоименов-атанас
-
- Newbie
еисега си нагласях браб да бие бр с пасс бота и си истарвах колана на земята и го взе BM Zmeq и му казах да го даде но тои каза 4е не му пука дали 6те го баннат или нешто такова ако може да ми го варнете или да го накажете
-
- Dreaming Friend
имаш ли някакви доказателска screan/video , иначе няма как да се докаже..
I am the punishment of GOD.If you had not committed great sins, GOD would not have sent a punishment like me uponyou.
-
- Full Member
дори и да го докаже
3.2. Предмет на земята е ничий, докато някой не го вземе.
3.2. Предмет на земята е ничий, докато някой не го вземе.
-
- Dreaming Friend
За един колан ли си аз днеска пък продадох на гамбле Jalal hlem 200 ed s Cham в него малко ме е яд . 

-
- Newbie
вижте бре мом4ета аз играя за кеф не оби4ам да барам 4ужди работи но и не оби4ам да барат моите казах истарвах си колана не не нещо друго и го помолих да ми го варне а тои ми отговори 4е не му пукало от бан и 6тял да си напраи ново ацц ко зна4и това 4е е някои малко дрисне как то и да е нямам скриин щото не зная как се правят :mda: :mda:
-
- Dreaming Friend
Мисля, че няма нужда от повече обяснения. И между другото - не обиждай потребителите на сървъра.Jab4y wrote: 3.2. Предмет на земята е ничий, докато някой не го вземе.
-
- Newbie
защо да не обиждам както казах и пак казвам на 24 год сам и искам да си прая кефа а не да се занимавам с децата дето избиват комплекси ако имя един серозен админ да си даде скаипа 4е когато имам проблем ида му пиша 4е ето сега пак 3 лапета в гаме дуел влязох с нов барб и е фул с 4арми за ал резис и сам с 16 левела по малк от тия които правих дуел и накрая зеха да ме бият 3 мата бес го бес нищо как да не се изнервям а да ми обясни някои като нормален 4овек ми 4есно да ви кажа ако сме в зала 6те ги на4упа или няма да посмеят така да правят искам да играя ...никога не сам обидил някои или напсувал бес да ме е предизвикал но слу4аите са 3 4 5 да сам отварнал на обидите пове4ето пати си премал4авам понякога се е слу4вало да обия някои по погрешка следователно му се извинявам ноо направо сам мн бесен от преди малко от тоя дуел залагам си 2 та браба да ги блокират за винаги ак онякои ме хване да направя някои золум да обидя някои или несхто друго на своя глава