До DarkKiss

Проблеми в играта или с акаунта? Дайте им глас тук, ние ще помогнем.
User avatar
blajo
Newbie
Newbie
Posts: 55
Joined: Sat May 01, 2010 7:56 pm

Post

Искам да си платя вързака на GhettoGospel ? ...
TheAntidote
Newbie
Newbie
Posts: 14
Joined: Sat Oct 02, 2010 8:27 pm

Post

И се надяваш с това да ти се отключат всички акаунти?
Джони, че и имаш нахалството и очи да търсиш 'прошка' един вид, само и само за да си възвърнеш акаунтите отново?
Не че нещо, ама ако става дума на въпрос.. ти имаш и на мен да ми плащаш вързак, за който вързак имаш постоянен бан (в случая го разбирай Permanently locked на всички акаунти), който не е редно да ти бъде свален с това, че ще си платиш на един човек, а фактически дължиш на още дозина шепа хора залози от дуели на вързано и прочие.
User avatar
blajo
Newbie
Newbie
Posts: 55
Joined: Sat May 01, 2010 7:56 pm

Post

ТЕБЕ НЕ ТЕ ПИТАМ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TheAntidote
Newbie
Newbie
Posts: 14
Joined: Sat Oct 02, 2010 8:27 pm

Post

blajo wrote: ТЕБЕ НЕ ТЕ ПИТАМ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аз пък те питам, проблем ли е ???
Не си в състояние да поставяш ултиматуми, уговорки и прочие, само това бих могъл да ти кажа.
Съжалявам, че се намесвам в нелепата ти глупава тема, за да си възвърнеш жалките картинки, за които си дал някакви си 20 лева на вятъра, но въпроса ти касaе пряко мен и всеки на когото имаш да дължиш по нещо, съответно си некоректен юзер и не би трябвало да ти се прави евала, по същата логика ще рече, че така и всеки един като теб който, нарушава правата на сървъра, ще се обяснява с 1 тон глупости (от сорта на това, че бил дал 25 лв за картинките и ще плачка после, че е тъпо дете и мисълта му е убягнала много преди да действа и да се изказва с вулгарни изрази и нападки, само защото е ламер и му пръскат дупенцето от бой в играта) и ще се налага всеки келеш (без извинение) като теб да продълажа да нарушава правилата за игра в сървъра системно и въпреки това - да не бъде наказван? Те тая ако я допуснат администраторите, то те трябва да са по глупави и от теб, за което не мисля, че е така!

Детенце.. играй си играта докато още имаш възможност и не са ти резнали достъпа нацяло от сървъра, бъди приемлив с това което ти се дава като възможност/шанс и т.н., вместо да ламтееш повече и повече, защото накрая и нищичко няма да ти остане, помни ми думите!

Peace,
поздрави. FreakyKiller
User avatar
TheExorcist™
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1479
Joined: Tue Jan 26, 2010 9:38 am

Post

Ето и моето мнение по въпроса:
Щом са заключени акаунтите-остават така.Не сме маймуни (админите) в крайна сметка.Има провинение-има и наказание.Както казах не сме маймуни за да ни правят на такива.Сетил се след някакво време да си плати или каквото и да било (говоря в общи линии) и и ние да му тичкаме подир зад***а да.Колко по лесно щеше да е всичко ако не се стигаше до такива ексцесии.Не забравяйте,че и ние сме хора като вас.
>.<
....
User avatar
dr0m
Hero Member
Hero Member
Posts: 1083
Joined: Sun Jul 04, 2010 2:58 pm

Post

Денислав, противоречиш на екипа.Казано е, че ще му бъде махнат бана ако плати вързака...Как да плати вързака като е баннат и локнат?