До екина на Dreaming

Проблеми в играта или с акаунта? Дайте им глас тук, ние ще помогнем.
User avatar
Nova
Newbie
Newbie
Posts: 20
Joined: Thu Nov 04, 2010 11:09 am

Post

Добър ден на екина на Dreaming и всички съфорумници.

След като преди една седмица ми се бъгна героя Account: Nova2 Character Name: Benoth ( и все още не е оправен ) , след като преди няколко дни ми се бъгна и втори герой Account: Nova3 Character Name: KwisatzHade (който също все още не е оправен ) , дойде и вчерашният ден , в който ми се бъгнаха ЗАБЕЛЕЖЕТЕ нови четири героя. Приблизителното време на случилото се беше вчера , ден Вторник , дата 16.11.2010 година , около 20:00 часа. Създадох тази нова тема , защото установих че старата тема , създадена от администраторите за оплакване от такъв тип проблеми , е заключена. През тези дни , аз , един нормален потребител на сървера , който играе от половин година , и е изкарал всичко с честен труд , почтено , за пръв път се сблъсквам с подобен проблем. Проблем , който съм коментирал с всички админи , но никога не получавам ясен и конкретен отговор , дали ще ми бъде оказана помощ и кога ще ми бъде оказана. Не знам дали проблема със бъгването на геройте е проблем от моя страна , при положение че четирите героя , който ми се бъгнаха вчера не бяха дори в игра. Единствено бях пуснал бот на Account: Nova. Преди това бях играл с другите герои и нямаше проблем. След един час като се опитах пак да влезна , просто ми даваше "Failed to join game". Едно необяснимо нещо за мен. Тези мои акаунти са нови , започнах да играя от скоро с тях , преди това съм имал други акаунти , но никога не съм имал подобен проблем. Ето и всички мои акаунти и имената на героите , които са бъгнати.

Акаунт: Nova
Царство(realm): 1.10 Classic
Име на героя: AzathioZeta


Акаунт: Nova2
Царство(realm): 1.10 Classic
Име на героя: Benoth


Акаунт: Nova3
Царство(realm): 1.10 Classic
Име на героя: KwisatzHade


Акаунт: Nova4
Царство(realm): 1.10 Classic
Име на героя: KellanLutz


Акаунт: Nova5
Царство(realm): 1.10 Classic
Име на героя: Galaxy


Акаунт: Nova6
Царство(realm): 1.10 Classic
Име на героя: Eurydice

Ще каза няколко думи , не с цел да обидя или засегна някой , ами просто да изкажа мнение. Моля да не се тълкуват и разбират погрешно моите думи , големи хора сме и мисля , че трябва да се уважаваме и подкрепяме. Вие ( собствениците на сървъра , включително и админите ) казвате и твърдите , че това е един от най - добрите сървери в България , може би най - добрия, призовавате играчите за съдействие , за честна игра , за да издигмен сървъра на по - високо ниво , а всъщност в едни такива моменти , ние играчите , не получаваме нужната ни подкрепа и помощ. Говоря от мое име и за моя конретен случай. Мисля , че не е етично да бъда държан в неведение и мисля , че не е коректно админите да не обръщат внимание на подобни проблеми. Наистина , аз искрено вярвам , че вие господин "DarkKiss" (обръщам се така към Вас , защото не ви познавам лично и не знам Вашето име ) , наистина имате основателни причина за това да се бавите с оправянето на проблема , но наистина не е справедливо цялото това неведение. Аз бих изчакал и един месец , но искам просто да получа обяснение за нещата , защо това се получава и дали ще може да се оправи проблема. Аз разбирам , че поддръжката на един такъв сървър е много тежка и отговорна задача , но все пак както има коректност от моя страна нека има такава и от ваша. Ще спра до тук , за да не ставам банален , просто исках да кажа какво е моето мнение по въпроса и ако може да получа някъкви отговори и съдействие за отстраняването на проблема.

ПС: Ако в горните редове съм засегнал някой по какъвто и да е начин се извинявам , това не е била целта на написаното от мен.

Приятен ден! :)

banderoll
Newbie
Newbie
Posts: 20
Joined: Sat Nov 06, 2010 9:05 am

Post

ее шапка ти свалям брат еми дано ти обърнат внимание и се оправи твоят проблем...и аз още се надявам да ми обърнат внимание и на мен ама на...за сега слабо но нищо не се знае :D