Здравейте, опитвам да си върна старото ацц, но нито в сайта, нито в играта мога да ми прати мейл. В играта само пише, че ще прати, но няма мейл. А от страницата ми дава грешка и казва да се свържа с админ.
Acc: vnikolov
Email: [email protected]
Благодаря предварително!
Забравена парола
-
- Dreaming Friend
Здравейте, потърсете в играта Maz0, той ще ви даде допълнителни инструкции.
-
- Newbie
И аз имам същия проблем и съм без диабло цяла седмица.Не знам дали съществува такъв Мазо,2 дни цял дебна в играта за него тука във форума,но нищо и все нищо...Не може ли някой друг админ да ни помогне не е приятно чакам сумати време вече \( Искаше ми се тази седмица да поцъкам малко,но уви това няма да стане \(
-
- Newbie
При мен стоят нещата по същия начин. Нека някой се заеме да помогне. Сигурно има още много оплакващи се потребители..
-
- Newbie
Eто хубаво,че се събираме много хора с този проблем.Дано сега ни обърнат внимание и ни възстановят акаунтите.Това момче Мазо просто не съм го засичал една седмица вече какво става?Какво да правим?
-
- Newbie
нямам представа. Може тези момчета ( админите) да са някои студенти заети момчета, обикновено на такива админи съм попадал и не само на диабло. Дайте да ги изчакаме една седмица ( аз лично чакам от 3-4 дни ) па може да се мерне някой да ни помогне
-
- Newbie
Не ми се иска да коментирам,ама никога не съм виждал човек,който да не си е влизал в профила 2 седмици.Не е възможно от тези 2 седмици 1 ден да не може да влезне.Даже те са двама човека,които са заети цели 2 семици и на кикого не могат да обърнат внимание,а админите не дават никаква допълнителна информация какво да правим.Просто не знам,но явно трябва да спирам да играя тук,не мога да издържам на 100% съм сигурен, че аз чакай най-много още от преди нова година...maddne wrote: нямам представа. Може тези момчета ( админите) да са някои студенти заети момчета, обикновено на такива админи съм попадал и не само на диабло. Дайте да ги изчакаме една седмица ( аз лично чакам от 3-4 дни ) па може да се мерне някой да ни помогне
-
- Newbie
Еми явно не си следят сървера.. Аз не че играя интензивно или че съм заплакал за 6те ми паладина ама утре да реша да вляза пак наново ли ..nasko94 wrote: Не ми се иска да коментирам,ама никога не съм виждал човек,който да не си е влизал в профила 2 седмици.Не е възможно от тези 2 седмици 1 ден да не може да влезне.Даже те са двама човека,които са заети цели 2 семици и на кикого не могат да обърнат внимание,а админите не дават никаква допълнителна информация какво да правим.Просто не знам,но явно трябва да спирам да играя тук,не мога да издържам на 100% съм сигурен, че аз чакай най-много още от преди нова година...
-
- Dreaming Friend
Maddne, обърни се към DarkKiss или maz0, те могат и ще ти помогнат.
-
- Administrator
Системата за забравена парола в сайта работи отново, опитайте да генерирате нова от там.
-
- Newbie
Работи, но не си получавам имеилите. Пише, че информацията е изпратена, но нищо. Няма и в Спам папката. Ползвам GMail.
-
- Newbie
Taка справих се с паролата промених си я,но не мога да си влезне в диаблото пише ми невалидна парола.А като искам да си променя паролата да речем влизам в сайта и натискам промяна на парола,при което въвеждам данните на паролите ми натискам промяна на парола и всички полета със символи ми стават на максимум и ми изписва грешна парола отново.Сега паролата ми е 9 символа и пак не мога да влезна като ми изписва невалидна парола какво да правя?
-
- Administrator
Имайте напредвид, че след промяна на парола за даден акаунт от сайта са нужни до 15 минути за синхронизация със сървъра. С други думи, след като промените паролата, не винаги се обновява веднага, възможно е да трябва малко време, за да може сървъра да "разбере", че паролата е променена.
-
- Newbie
Да разбирам ви,но аз паролата успях да си я оправя още преди 2 дни преди вие да съобщите във форума.И вече 2 дни ми пише недалидна парола след като аз си я смених многократно.DarkKiss wrote: Имайте напредвид, че след промяна на парола за даден акаунт от сайта са нужни до 15 минути за синхронизация със сървъра. С други думи, след като промените паролата, не винаги се обновява веднага, възможно е да трябва малко време, за да може сървъра да "разбере", че паролата е променена.
-
- Newbie
Някакво информация за моя пробел? Благодаря!
vnikolov // ***@gmail.com
-
- Administrator
Изпратих ти нова парола на мейла.vnikolov wrote: Някакво информация за моя пробел? Благодаря!
-
- Newbie
на мен няма ли някой да ми прати нови пароли на 6те ми акаунта :mda: