FTJG нормално ли е?

Проблеми в играта или с акаунта? Дайте им глас тук, ние ще помогнем.
yoo0
Newbie
Newbie
Posts: 34
Joined: Mon Jan 03, 2011 9:55 pm

Post

Значи, проблема е, че преди няколко часа героя ми взе да дава failed to join game. Потърсих по форума и разбрах, че е нормално така да се бъгва. Обаче като влезна с друг акаунт и напиша /whois ми изписва, че героя е в игра и си мени игрите. Мога да му уиспна даже. И освен това като влезна с някои друг герой от същия акаунт ме дропва. Положението е е все едно някой е пуснал бот от моя акаунт, но не от мойто PC. Та въпроса е, нормално ли е това и ще се оправи ли при реса(който, до колкото разбрах, е в произволен час)?
User avatar
BnC4aDeL
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1416
Joined: Sun Jan 31, 2010 8:35 am

Post

Здравейте, пробвайте да рестартирате Пс-то, да не би самия бот да е забил и дълбоко в системните регистри да продължава да функционира и при всяко ваше влизане, той само да пише на ново ацц и пасс и да продължава. Ако и това не помогне, изчакайте рестарта.
Ако и след тези две неща, пак продължи да ви се бъгва по този начин героя, потърсете администратор в чат канала в играта или ми пишете на лично съобщение.
yoo0
Newbie
Newbie
Posts: 34
Joined: Mon Jan 03, 2011 9:55 pm

Post

Оправи се. Рестарта на компютъра не помогна, явно рестарта на сървъра го е оправил. Интересното е, че ми е дигнал левел героя докато не можех да влезна с него :D А никой не ми знае паролата. Иначе благодаря за бързата реакция и съветите. Поздрави и успех !