Проблем с влизането
-
- Newbie
Знам,че е позволено 3 връзки да имаш,пуснал съм 2 бота и влезнах с 3-то ацц,за да си играя,обаче незнам какво стана,не ме пуска хич в сървара,а ботовете си рънят,изключих единия и сега немога да влезна с него пак,а другия си ръни,ако го изкюча няма да мога да влезна и с него,бихте ли ми казали защо става така ,все едно съм баннат,но не съм.
-
- Newbie
Приятелю и аз имам почти същият проблем. Днес за 2 път ми се прецаква героя и ми дава :Fail to join game" .Точно изчаках да мине рестарта и се оправи и сега отново е така . Аз съм нов в сървара и незнам какво да правя . Ако някой Админ го види нека да погледне героя, acc-hulk2p\geroi-elazombi, okolo 15:30 min се прецака. Благодаря предварително.
-
- Newbie
То това май е нормално,при мен не е така,аз дори неможех да влезна в сървара,за да си напиша акаунд и парола,но ми се оправи .
-
- Dreaming Friend
Проблема съществува ли още и при двамата?
-
- Newbie
При мен да. Сега пробвах пак да логна и не става ... \(
-
- Newbie
Оправи се след ресс-а. А да попитам ако пак така бъгне единствения начин да се оправи е ресс-а така ли ?
-
- Dreaming Friend
Да .hulk2 wrote: Оправи се след ресс-а. А да попитам ако пак така бъгне единствения начин да се оправи е ресс-а така ли ?