НЕПЛАТЕН ВЪРЗАК
-
- Newbie
пробвах няколко пъти но немогат да се качат снимките моля някой администратор да ми каже скаип или електрона поща за да мога да докажа как ме измамиха .Преди това играхме с този измамник и тои спечели енигма аз му я дадох спечели и още много руни пак сам си палтил а сега аз като печеля тои каза само "ae b" и излезе от играта моля да ми обърните внимание гледах една тема в форума че акаунта на нарушителя се заключва докато не си плати далжимото,имам доказателства че сам го победил и какво далжи просто немогат да се качат в форума дава ми някакжа грешка че неможе да се намери пътя към прекачените файлове
-
- Newbie
-
- Dreaming Friend
Здравейте,
Снимките не отговарят на нито един от критериите, на които държим. Можете да ги намерите на topic4832.html. Темата я заключвам, ако имате нещо не ясно използвайте формата за комуникация чрез лични съобщения.
Лек ден.
Снимките не отговарят на нито един от критериите, на които държим. Можете да ги намерите на topic4832.html. Темата я заключвам, ако имате нещо не ясно използвайте формата за комуникация чрез лични съобщения.
Лек ден.