Молба

Проблеми в играта или с акаунта? Дайте им глас тук, ние ще помогнем.
Pillar
Newbie
Newbie
Posts: 80
Joined: Sat Feb 19, 2011 1:24 pm

Post

Драги администратори моля погледнете темата защото това е абсурдно , сериозно . Днеска получих лок на акаунтите ми понеже нянкакво хлапе не му утарваше истината от снощи. Правише ми се на администратор като ме заплашваше с бан и днеска отворил тема , че сам го бил псувал . Прочетох правилата на сервера внимателно и в моя защита ще кажа не сам го псувал , да казах му че е олигофрен ( за мен този човек е бавно развиващ се , за да се даржи така... .
Да казах му че е педал , нормално няма нищо лошо в това да харесваш маже ... има и такива хора :) , Но не не сам го пвусал скреановете които той е изложил не садажат псувни. За разлика от него не сам го псувал. Целия фарс се проведе на whisp чат не е бил в игра сред хора не сме пречили на никой . Мисляче секи играч има право да си пише свободно на whisp. Ако не е така може да си корегирате правилника. Друго важно нещо е следното , да ядосан сам заради този бан лок , незнам кой го е сложил и не му се сардя яд ме е , че си загубих целия ден в писания заради някакво дете на 16 години наи вероятно .... Ако толкова даржите да има наказан ви моля да прегледате тхт. документ садаржащ чатовете на моето и неговото Ip . От там ще разберете , че обвиненията спрямо мен са нелепи , а дори обратната. Изрично го бях помолил да спре да ми пише обратно но тои непожела .
Uninvited3, bgheroes, bgheroes1, BattLeCry, bgheroes2, bankata, limon, Uninvited1 [95.42.190.196] -5 дни бан + лок за псувни моля да баде свалено наказанието .
dorki
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 810
Joined: Fri Oct 02, 2009 5:25 pm

Post

1.7. Дръжте се с уважение към останалите потребители в сървъра. Употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди ще бъде взимана под особенно внимание и ще носи санкция на потребителя нарушител.

Здравей,добре ще е занапред да се запознаеш с тази точка от правилата,както и с останалите,които можеш да намериш тук: https://dreaming-bg.com/topic2.html
Относно бана,може да бъде свален само ако колегата,който го е наложил реши.
Pillar
Newbie
Newbie
Posts: 80
Joined: Sat Feb 19, 2011 1:24 pm

Post

Ми гс администратор това което ми го поствате , го поствате на грешния човек, вашето момченце ако така мога да се изразя наруши това нещо аз само исках да спре да ми пиши :secret: Имате си логове като ще се правим на садилеще прегледаите си логовете не да ми даваш точки от правилник който спазват 10 човека. Разбирам даржите на дисциплината което говори добре за сървара ама понякога допускате грешки аз не сам на 10 да се занимажам сас снимчици. Ходя на работа гледам си семеиството и в свободното си време влизам да си припомня доброто старо време . Такаче неми ги пишете на мен тези точки.

С уважение се извинявам за досадния фарс просто даржа да ми бадат unlock it акоунтите аз нямам 100 почивни дни.
Crawley
Newbie
Newbie
Posts: 9
Joined: Sun Dec 26, 2010 8:32 pm

Post

Pillar wrote: Ми гс администратор това което ми го поствате , го поствате на грешния човек, вашето момченце ако така мога да се изразя наруши това нещо аз само исках да спре да ми пиши :secret: Имате си логове като ще се правим на садилеще прегледаите си логовете не да ми даваш точки от правилник който спазват 10 човека. Разбирам даржите на дисциплината което говори добре за сървара ама понякога допускате грешки аз не сам на 10 да се занимажам сас снимчици. Ходя на работа гледам си семеиството и в свободното си време влизам да си припомня доброто старо време . Такаче неми ги пишете на мен тези точки.

С уважение се извинявам за досадния фарс просто даржа да ми бадат unlock it акоунтите аз нямам 100 почивни дни.
Ако наистина имаш семейство ( което държа да отбележа, силно не ми се вярва :nenormalniste: ) ми е жал за теб, и те съжалявам, ами може ли такова нещо бе човек :) толкова много правописни грешки. Явно има-няма първите четиринки годинки от доброто старо училище ти убягват, не че нещо ама аз ако бях админ изобщо нямаше да чета такива постове, по-дразнещо е от колкото си мислиш, и на върха на черешката се правиш и на остроумен. Казах каквото имам да казвам, това мисля... засрами се, айде със здраве :)
Crawley
Newbie
Newbie
Posts: 9
Joined: Sun Dec 26, 2010 8:32 pm

Post

Crawley wrote: Ако наистина имаш семейство ( което държа да отбележа, силно не ми се вярва :nenormalniste: ) ми е жал за теб, и те съжалявам, ами може ли такова нещо бе човек :) толкова много правописни грешки. Явно има-няма първите четиринки годинки от доброто старо училище ти убягват, не че нещо ама аз ако бях админ изобщо нямаше да чета такива постове, по-дразнещо е от колкото си мислиш, и на върха на черешката се правиш и на остроумен. Казах каквото имах да казвам, това мисля... засрами се, айде със здраве :)