относно Дроп-а на сървара

Проблеми в играта или с акаунта? Дайте им глас тук, ние ще помогнем.
sponjbob
Newbie
Newbie
Posts: 38
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:08 pm

Post

Проблем ли е оплакване ли е,както искате така го разбираите.Искам да знам дали може да се да се намали Дроп-а само на определен Ип адрес?Защото до преди 3 седмици К3ц-а бота ми събираше руни от 100-150 ръна се пълнеше и сташа и инвентара,не говориа за руни над пул примерно или някакви итеми,а за наи простите руни като тал тул орт и амн в момента за 500-650 ръна събира околу 20-25 а до 88?Пробвах с Ип което никога не е влизало в Дреаминг сървара и изобщо в Д2 и беше доста доволно пак за 100-150 ръна се палнеше сташа и почти целия инвентар.До колкото чувам и повечето ми ФР-та са с този проблем ?Та това ми е оплакването намален ли е дропа само на опрделен Ип адрес ?
User avatar
pain
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 177
Joined: Tue Feb 08, 2011 11:59 pm

Post

Не, няма вариант това да се случи. Въпросния дроп е еднакъв за всички.
sponjbob
Newbie
Newbie
Posts: 38
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:08 pm

Post

Няма но явно има.Или е съвпадение това с другото Ип което пробвах или чиста случаиност :D.Или третият вариянт, е че с цел запазване на играчите в сървара и добавяне на нови, в което няма нищо лошо се намалява дроп-а на "имащите"(не се вклучвам в това число) за сметка на нямащите.Имам и друг вапрос мисля че ще е добре за всички да знаят какъв е точно Дроп-а в момента?
User avatar
dr0m
Hero Member
Hero Member
Posts: 1083
Joined: Sun Jul 04, 2010 2:58 pm

Post

Твърдоглав си. Няма програма/метод на света който да ограничи дропа само на едно единствено айпи, тъй като промяната на дропа се прави от файл, а не примерно да има някакво поле и там да пишеш процентажи и т.н. Искам да кажа, че веднъж изтеглил пача, всеки потребител е с този дроп и няма как един да е с повече дроп от друг.
RaGe
Jr. Member
Jr. Member
Posts: 197
Joined: Wed Dec 29, 2010 4:40 pm

Post

Случвасе понякога да не пада нищо не е до ип.
sponjbob
Newbie
Newbie
Posts: 38
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:08 pm

Post

Долт,пич нищо против тебе но си форум бот,не може на всичко да отговариаш незнам дали си поддаржал сървар,но аз сам и занам какво може и какво не .Ако те питам и за ЦС(counter-strike) и там ще кажеш,че нещо не може но там знам всичко което може.Раге и за теб е същтото,освен че се случва,"и че е" има разлика,ако разбираш какво имам в предвит.И другото което е въпросът ми беше кам администраторите на сървъра.И Долт да твърдоглав сам все пак сам зодия дева :),и наи важното,е че "Justice" сам го е написал "Научете се да си търсите правата", е аз го правия и мисля че всеки има права в този сървър и трябва да си ги отдстоява.
sponjbob
Newbie
Newbie
Posts: 38
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:08 pm

Post

За това и такъв ми е и девиза от долy:"Прави каквото трябва и да става каквото ще ! "
Destruction
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1646
Joined: Fri Feb 13, 2009 6:39 am

Post

sponjbob wrote: Долт,пич нищо против тебе но си форум бот,не може на всичко да отговариаш незнам дали си поддаржал сървар,но аз сам и занам какво може и какво не .Ако те питам и за ЦС(counter-strike) и там ще кажеш,че нещо не може но там знам всичко което може.Раге и за теб е същтото,освен че се случва,"и че е" има разлика,ако разбираш какво имам в предвит.И другото което е въпросът ми беше кам администраторите на сървъра.И Долт да твърдоглав сам все пак сам зодия дева :),и наи важното,е че "Justice" сам го е написал "Научете се да си търсите правата", е аз го правия и мисля че всеки има права в този сървър и трябва да си ги отдстоява.
След като си подържал сървър и знаеш компонентите на задачата, защо въобще задаваш въпроса дали може да се намали дропа на единствено ИП? Искам да ти чуя отговора и после ще ти отговоря защо не може.
sponjbob
Newbie
Newbie
Posts: 38
Joined: Wed Oct 13, 2010 1:08 pm

Post

Тони няма да те отварям на далавери приеми вапроса ми като риторичен.И я да чуя какво си щял да кажеш,защо не може?
User avatar
jepeto
Sr. Member
Sr. Member
Posts: 879
Joined: Sun Aug 15, 2010 10:34 pm

Post

тая вечер се начетох на бисери бисери...тоя пич дет е отворил темата как изобщо си ги е помислил...според мен е правел сървар на сингал с едитнат херо :nenormalniste: :nenormalniste: :nenormalniste: :nenormalniste: :nenormalniste: :nenormalniste: :nenormalniste: :nenormalniste: :nenormalniste: :nenormalniste: :nenormalniste: :nenormalniste: :nenormalniste: ако можех щях да направя анти-спам-тем програма и да я предложа на администраторите на сървара и форума...
Destruction
Dreaming Friend
Dreaming Friend
Posts: 1646
Joined: Fri Feb 13, 2009 6:39 am

Post

Та отговора на въпроса защо не може (според мен):

Файла, който отговаря за дропа в класика (на хардкор и софткор) се казва TreasureClassEx.txt(.bin). Този файл представлява таблица на предметите (така да се изразя), както и шанса да паднат от всяко чудовище. НЯМА графа, в която да пише на кое ИП да не падат предмети или акаунт, герой и т.н. За да не бъда голословен, ще прикача един файл към отговора си.

http://prikachi.com/images/168/3017168C.jpg