Бъгавите змии при Нихалтак

Проблеми в играта или с акаунта? Дайте им глас тук, ние ще помогнем.
User avatar
Djihad
Full Member
Full Member
Posts: 630
Joined: Sun Oct 03, 2010 9:50 am

Post

Здравейте,не искам да спамя излишно,нито да се оплаквам,а въпроса който ще задам съм 100% сигурен,че не е обсъждан до сега,давам го като предложение,защото наистина е нереално това.

Всички,които са били Нихалтак знаят,че на определени цикли от играта се spawn-ват едни змийчета Serpent Magus около него и по пътя. Тези змийчета,ако не се сещате,пускат скил подобен на Plague Javelin на амазонката и пръскат облаци poison damage.

Искам да попитам дали това може да бъде фикснато,защото който е играл играта е много наясно,че тази щета,която вкарват НЕ Е poison ,а physical damage. Когато те уцелят и замръзнеш с героя на място-вобще не ти взима кръв дори,но ако направиш грешката да мръднеш и 1 милиметър в облака ти стопява кръвта за секунди. (знаете за кво говоря да не се впускам в излишни обяснения)

На 1.10 версия попринцип винаги е било бъгаво това,но поради това,че смятам този сървър за наистина различен от другите искам да попитам възможно ли е този кански бъг да бъде оправен?

Вчера съвсем обикновена гадинка от тези ме Oneshot-на с паладин на 4500 кръв 270 стак пзн рез и 75% блок :laugh: ... смешно звучи,но е страшно небалансирано.


п.с За да предотвратя и излишни спорове: Ако има някой,който се съмнява в това да направи 3-4 игри докато открие такива змийчета,да остави 1 гадинка да се качи в града,да сложи андариел визаж каска и веномуард броня (пример с предмети с много пзн резист) и да слезне доло да се разходи в облака да види какво се случва и че това въобще не е поизън :laugh:


Благодаря за обърнатото внимание на темата...


Si vis pacem...para bellum