Мисля, че ще е полезно за потребители да знаят, че могат да разчитат на свободните администратори за тъй наречения "Admin Trade".
Накратко това е Trade на предмети, който не минават през Trade Window, а се Trade по земя и за по-голяма сигурност можете да помолите някой от администраторите за съдействие (присъствие в играта и/или проверка на Stats на предмета, тъй като няма как да се видят, след като не минават през Trade Window и тн). Списък с администраторите можете да видите с командата !admins в чат канала или /w *Dreaming !admins от където и да е в играта. За да не се създават недоразумения е хубаво Trade да се извършва на по-голяма дистанция от другия играч.
Admin Trade
-
- Full Member
Да не се разменя на трейд, ами по земя? Колко глупава тема
П.п. Евала за което
П.п. Евала за което
-
- Dreaming Friend
Ти колко предмета знаеш, които поради една или друга причина не МОГАТ да минат през Trade Window?X-treme wrote:Да не се разменя на трейд, ами по земя? Колко глупава тема
П.п. Евала за което
-
- Full Member
Анихилиус, а и тази практика от край време се прави с администратор ;)
Мисълта ми беше, че темата ти е напълно ненужна
-
- Dreaming Friend
Ами тъй като аз съм сравнително нов в сървъра (да не говорим администаратор) не съм виждал нито теми, нито молби в играта за админ трейд, а в същото време оплаквания за кражби, реших, че явно не е масово явление.[@4585 wrote: t_id=10658 msg_id=74648 date=1336326613]Анихилиус, а и тази практика от край време се прави с администратор ;)
п.п. т'ва е практика от батъл.нет сървърите, който е играл там преди 1.12 му е ясно какво е admin trade, след т'ва вече е възможно и торч и анихилиус да минат през трейд прозореца. А сега, след като се обяснихме хубаво, ако обичаш спри да пълниш темата с безполезни коментари.