Отговарям ти за последно с единствена цел да ме разбереш.Че коментарите ти са по скоро обидни,а не оронващи авторитета на играчите.Да ти разясня думите ти ако ти сам не си ги обясняваш.[@4193 wrote: t_id=11891 msg_id=83035 date=1362491144]18.08.2010, 11:51:54[@2911 wrote: t_id=11891 msg_id=83022 date=1362438938]Моля те тези махленски клюки за в квартала си ги запази....Ако аз бъда избран директно се отказвам в полза за следващия след мен,точно заради такива като теб който всяват омраза към дадени играчи или още по лошо към всички играчи...За мен ти си един интригант!Осъзнавам много добре какво казвам и няма да се отмятам от думите си.[@4193 wrote: t_id=11891 msg_id=82995 date=1362401205]Всички от кандидатите са били банвани повече от веднъж и то все за хубави работи като кражби, псувни и тн. Djihad i GTR са единствените сносни кандидати като моите предпочитания са към GTR понеже по често е онлайн.
А относно интересчииството подмолното подмазване Агитациите който чета в постовете ви(тук говоря под общ знаменател никове няма да ви изброявам ) "Той е най-добрия кандидат" "Той е единствения свестен/сносен" Какво ние втора ръка хора ли сме какви сме с какво сме по лоши от Вашите фаворити???? Ние не сме давали на никой итеми и не сме помагали по един или друг начин ли ?
Искам само последно да отбележа,че нямам нищо против Djihad i GTR и двамата са свестни и отзивчиви....Лека вечер от мен
jepeto2, jepeto, jepeto3 [95.42.217.0] 5 дена за псувни.
Кое от тия 2 реда е клюка ? Да съм казал Гошо и Пешо са такива и онакива мразете ги ? Да си прочел първия пост в темата че е желателно да се обосновем защо и как гласуваме ? Аз не познавам лично никой от кандидатите и нито един от тях не ми е във френд листа не ми е и помагал с нищо имам си предпочитания и ги заявявам тва че за теб са гласували четири души е показателно за теб колко те имат за достоен за администратор айде у лево и не ме напрягай с неудачите си.
Първо думите ти "Всички от кандидатите са били банвани" какво ми слагаш всички ни под общ знаменател,още в първия си пост пиша,че съм бил банван какво ми вадиш логове от бан листа.Нито съм крал нито съм както казваш т.н
Второ думите ти "Djihad i GTR са единствените сносни кандидати" Да ти поясня значението на думата Сносесни/Сносен-(прил.) търпим, поносим, приемлив
Две и Две ако не можеш да сметнеш,че е четири.Няма смисъл да ми слагаш Показателните си коментари.А и спри да се напрягаш да не пукнеш някоя вена на челото.Силно се надявам след като прочетеш коментара ми няма да Reply