Обява: Изработка на SMF дизайн

User avatar
DarkKiss
Administrator
Administrator
Posts: 2948
Joined: Thu Feb 12, 2009 9:52 pm

Post

Както вероятно повечето от вас помнят, не чак толкова отдавна променихме софтуера движещ форума, преминавайки от собствената DBoard към SMF. От този момент насетне, форумът ни използва default темата на SMF. Макар да върши работа, това не е крайният облик, който бихме желали да видим. Пуснал съм няколко обяви из интернет и преглеждам оферти последните няколко дни, но бих предпочел да споделя обявата си и тук. В крайна сметка ако има някой тукашен участник, който може да свърши работа, бих предпочел да платим на него, от колкото на някой друг. Сигурен съм, че кризата, в която се намираме, е оставила много домакинства с финансови проблеми. Надявам се да успеем да сме си взаимно полезни в тези тежки за всички ни времена.

Въведение в темата за създаване на тема за SMF:
https://wiki.simplemachines.org/smf/Cre ... troduction
https://wiki.simplemachines.org/smf/How ... _smf_theme

Разполагаме с background, font, дизайн за бутони и лого, които бихме желали да се използват за темата. Останалата част следва да бъде създадена от човека, който поеме проекта.
За повече информация можете да ми пишете на лично съобщение или имейл [email protected]

Заплащането зависи от качеството на работа и срокът за изпълнение на поръчката, което ще бъде комуникирано непосредствено преди поемането на проекта.
Максималният бюджет, който е определен за задачата е 250 лв.
Last edited by DarkKiss on Fri May 22, 2020 1:19 pm, edited 1 time in total.