Незаслужени банове
-
- Full Member
може и в классика що и ти ли ще се вклучиш яхяххя маи - забраи кои те напраи тебе човек в сервера ?
-
- Jr. Member
Ако мнението ви е на латиница то най-вероятно ще бъде изтрито.
Запознай се с правилата на писане във форума:https://forums.dreaming-bg.com/https://dreaming-bg.com//viewtopic.php?t=3
Запознай се с правилата на писане във форума:https://forums.dreaming-bg.com/https://dreaming-bg.com//viewtopic.php?t=3
-
- Jr. Member
ънлок аццта и ще ти дам ( цта6,шард,2охм) х
-
- Dreaming Friend
Accounts:rednex, bep, soulbraker, cotton, Legent, Xayc-MaHuak, KeepMyDream, MuLeAcc, AsgrTeam, BEP- - unlocked.
Задържи итемите.
Задържи итемите.
-
- Newbie
Добре де напраех се на админ за фън и тоя пуснал и ме баннаха , хората с 100 хака играят и никои банн acc ми е Skipper моляви

-
- Dreaming Friend
напълно ти е справедлив бана, няма какво да очакваш.Skipper wrote: Добре де напраех се на админ за фън и тоя пуснал и ме баннаха , хората с 100 хака играят и никои банн acc ми е Skipper моляви![]()
![]()
mite e
-
- Newbie
acc: tracker
Бил съм бес го .. Начи давам хост на един човек. Стой 5 миин в града и пише на другите. Изнервих се и му писах аи излизаи от града ве нервиш ме и тои не иззлезе след 1 мин аз докато му писах да излиза той излезе от града оби ме и като исках да си зема леша той ме уби точно 3 пати . МОЛЯ БААНА МИ ДА СЕ МАХНЕ !!!!! Сгришили сте човека, който трябва да бъде БАННАТ !!!!!
Бана го получих вчера Към 11-14 часа
не видях името на админа.. (извинявам се) ...
Бил съм бес го .. Начи давам хост на един човек. Стой 5 миин в града и пише на другите. Изнервих се и му писах аи излизаи от града ве нервиш ме и тои не иззлезе след 1 мин аз докато му писах да излиза той излезе от града оби ме и като исках да си зема леша той ме уби точно 3 пати . МОЛЯ БААНА МИ ДА СЕ МАХНЕ !!!!! Сгришили сте човека, който трябва да бъде БАННАТ !!!!!
Бана го получих вчера Към 11-14 часа
не видях името на админа.. (извинявам се) ...
-
- Newbie
Добре Destruction ще пиша в тази тема . Смяташ ли че месец бан заслужавам заради тва което стана в дуела след като ме убиха с год в дуел ? Разбрах повече няма да влизам никога да права дуел защото има нахалници ае махни го тоя банн вече защото няма къде другаде да играя . Не че ви дреме на вас за мене защото съм 1 от 1000 човека но на мене наистина ми се играе 

-
- Newbie
акк : puffpuffpass
дата : 17.02.2010
админ : teamplay
причина : В дуел но рлз използвах транг оул бъг, при което админа ми каза, че това било забранено, в правилата пише : " Използването на всякакви допълнителни хакове/модове/бъгове, даващи предимство над останалите играчи в сървъра. " Докато бъгвах 90% умирах и 100% не убих нито един играч, просто си стоях. Админат ми каза да "Разкарам шибаният некро", прибрах се в градът и след 1 мин имах бан. Все едно за чардж буг, невидим близзард, фире балл и боне спеари, където са по-полезни... да се получи бан...
П.С. : Админът вече не е админ! :laugh:
дата : 17.02.2010
админ : teamplay
причина : В дуел но рлз използвах транг оул бъг, при което админа ми каза, че това било забранено, в правилата пише : " Използването на всякакви допълнителни хакове/модове/бъгове, даващи предимство над останалите играчи в сървъра. " Докато бъгвах 90% умирах и 100% не убих нито един играч, просто си стоях. Админат ми каза да "Разкарам шибаният некро", прибрах се в градът и след 1 мин имах бан. Все едно за чардж буг, невидим близзард, фире балл и боне спеари, където са по-полезни... да се получи бан...
П.С. : Админът вече не е админ! :laugh:
-
- Dreaming Friend
Това, че не можеш да умреш - поне като останалите герои, според теб не се ли води като бъг, които дава предимство пред останалите играчи?
-
- Newbie
Ако беше класик да, но в дм всички с мах ресист мах дмг ... издържам 5-6 сек мах ако ме бие някой... и после така или иначе умирам и несъм убил никой.. Според теб я кажи не е ли по полезем чардж буг-а ?? или може би скролл лок невидими близарди метеори и т.н. ... Апък и 1 месец не е ли малко преувеличено ? Изгодата ми не е никаква просто исках да пробвам... И въпреки, че се повтарям другите бугове за който никой не е баннат до сега и поради който хаммера е един от най-добрите херота ? Не смяташ ли, че ми е незаслужен бана ? :mda:
-
- Dreaming Friend
Правиш ли разлика м/у bug & desync? desync може да бъде направен от доста повече герои освен паладин.
-
- Newbie
Ок и да незнам какво е desync, щом така казваш... Но знам още 5 буг-а поне .. до сега съм правил ассасин бъг-а с който наистина ставам безсмъртен, барб бъг с който също ставам безсмъртен... и Иво е бил в игрите и никой не ме е банвал .... Иво също каза, че банна не е в рамките на правилата на форума .... А ти като пишиш, можеш просто да кажеш дали ще го махнеш или не... Още утре мога да си сменя ип-то и пак да си играя... Просто исках справедливостта да възтържествува! И мерси, че ми казваш за разликата м/у бъг и desync... 1 месец пак е много ... Последно питам заслужен ми е банът и няма да го махнете, така ли да го разбирам, писането ти без конкретен отговор по темата 

-
- Administrator
Charge бъга не дава отражение върху нормалната работа на сървъра обаче, за разлика от trang бъга, нали така? 
Колкото до това, че можеш да си смениш IP-то и да играеш пак.. Можеш да, никой не може да те спре. Направи го, ако си готов да си носиш последствията

Колкото до това, че можеш да си смениш IP-то и да играеш пак.. Можеш да, никой не може да те спре. Направи го, ако си готов да си носиш последствията

-
- Newbie
Виж ти си прав поне.
Верно флоодя сервъра. Ще си сменя ип-то и ще си цъкам без да флоодя вече

-
- Newbie
[glow=green,2,300]Хихи... много яко
имам бан за 2 седмици
само ще ви задам въпроса ЗАСЛУЖЕН ЛИ Е ? защо винаги има бан без изслушване на двете страни... Има доказателство за ползване на ГОД МОД в дуел... не отричам ,че съм бил с год... НО НЕ АЗ СЪМ ОБЯВИЛ ДУЕЛ И САМ ОТИШАЛ ДА ГО БИЯ.... Влезнах в играта и застанах пред града зададох един простичак въпрос и 5 секунди по късно светна черепчето и хамърчето "apple" ми кацна на главата и почна да си върти... и пак ще кажа... НЕ АЗ СЪМ ОБЯВИЛ ДУЕЛ... 2 седмици.. хубаво... ама не мисля ,че е заслужен
ако случайно проявите няк'во човешко разбиране ще "смекчите" или премахнете бана на ип : 95.87.230.173
Имам и един въпрос какво oзначава "дуел без правила" ? :nenormalniste: :nenormalniste:
[/glow]

Имам и един въпрос какво oзначава "дуел без правила" ? :nenormalniste: :nenormalniste:
[/glow]
-
- Newbie
Ако съобщението Ви не е на кирилица, то най-вероятно ще бъде изтрито от екипа на dreaming-bg.com
И за твое сведение, аз съм бил главен админ в сървъра, още преди ти или 90% от играчите да чуете за него.
И за твое сведение, аз съм бил главен админ в сървъра, още преди ти или 90% от играчите да чуете за него.
-
- Newbie
Защото се държиш като един пълен "идиот"! Ето за това те "bann-a" maz0, и никак не е без причина. Кой си ти палячо такъв да ми се правиш с закупен "account", и да казваш на хората, че ще ги "bann". Пак добре, че беше само за 10 дни.
Като не ви отърва ще се оплаквате, защото свикнахте да ви глезят !! maz0 си върши работата доста добре, не се обяснява и съм сигурен че, като ти види "posta" много ще се зарадва..
Но едва ли ще отдели време да чете йероглифи. :mda:
maz0: Ако продължаваш да се заяждаш и обиждаш потребителите, ще си и с бан от форума.
Като не ви отърва ще се оплаквате, защото свикнахте да ви глезят !! maz0 си върши работата доста добре, не се обяснява и съм сигурен че, като ти види "posta" много ще се зарадва..
Но едва ли ще отдели време да чете йероглифи. :mda:
maz0: Ако продължаваш да се заяждаш и обиждаш потребителите, ще си и с бан от форума.
-
- Newbie
Акаунта ми fedaxxx е блокнат и съм баннат за 5 дена и така и не разбрах кой е пратил снимка и каква е тя. Писах на админа или гм-то не съм сигурен, което ме е баннало и цял ден чакам отговор. Пише че причината е бой без го ,но не мисял че съм бил някой без го защото бях баннат вечепоради тази причина и съм си взел поука. Единственото място в което се бих без го беше DUEL NO RLZ.
пс ако може някой админ да отг та поне да знам за какво става въпрос
пс ако може някой админ да отг та поне да знам за какво става въпрос
-
- Dreaming Friend
махнете ми бана в ентер чата.. :|