Грешката на колегата Администратор ще бъде корегирана, извиняваме се за причиненото неудобство, акаунта е отключен.RoL1 wrote: Аз имам друг проблем и той е следният: сутринта се опитах да влезна в сървара и, О Чудо, не ми приема паролата. Пробвах няколко пъти, да не би аз да бъркам при пиването (!?!) или нещо да се гаври FlexTyp-а, но и това не помогна. Изпратих заявка за забравена парола - смених я и всичко точно (поне така си мислех). Опитах пак да влезна в сервера и пак същотоСлед което с вече променената от мен парола не можах да се логна реших да драсна няколко реда и да видя дали има и други с този проблем. А ако съм само аз, то поне проблемът да се разреши. Акаунтът ми в сървара е RoL1Паролата, която сте въвели е неправилна. За да я промените използвайте Акаунт сетингс.
П.С. Извинявам се ако постът не е за рази тема, но ми се стори най-удачно да го напиша тук заради това с изчезналите герой.
Edit: Преди малко преглеждах съвсем случайно темата за бановете и открих следното нещо -Та мисълта ми е следната : Аз НЕ съм играл по това време в сървара. Аз дори нямах инртернет по това време. А този дето е играл с ацц-то ми трябва да получи сериозно наказание. Сега ще бръкна в лога на jsp-то, защото имам спомен, че последно бях пуснал бота да качи малко XP (просто му трябваше малко до левел). А ето и часта от лог файлаAccounts:fedaxxx1,fedaxxx, RoL1
87.120.194.223 banned for 14 days 0 hours 0 minutes 0 seconds.
Причина:Бой без Го.Ако някой се съмнява в истинността на извадката от лога ето линк към целият лог файл http://store1.data.bg/tacog/Blizzard_Girl-PXP-Log.html Друго което ще използвам в моя защита е бележката за плащането на интернетът в офиса на Мегалан http://store1.data.bg/tacog/ALIM1304.JPG. Знам, че тя не доказва, че не съм имал интернет но това е истина и може лесно да се провери (факт на 1, 2 и 3-ти март поне докато не платих нета стоях "на тъмно"). А другото интересно нещо е, че днес реших да влезна да поиграя малко, защото имах малко свободно време и поради учудването ми, че не мога да вляза написах този пост.Code: Select all
[2010/02/25] [21:18:25] <font color=#008000> [Snagged] [Set] Tal Rasha's Horadric Crest (Set Death Mask)</font>
До администраторите: проверете актовността на ип: 78.90.101.148 . Това е моето ип от което винаги съм играл в сървара и от никое друго, просто защото играя от вкъщи. Постът го преместете в "Незаслужени банове", там му е мястото, а до това какво наказание трябва да бъде наложено на горецитираният от мен мисля, че трябва да бъде най-тежкото - перманентен бан + лок/дел на ацц. До сега, за толкова години, в които играя Диабло не е ми се случвало такова нещо, но както и да е.
Надявам се справедливостта да възтържествува и да не съм изморил администраторите с четенето на всичкото това обяснение, но не можах да не го напиша.
П.С.2 : А ето и информация за ип-то на тоя играл с моя акаунт http://ip-address-lookup-v4.com/lookup.php?ip=87.120.194.223
edit: От акаунта не е влизан с различен адрес от този, с който си писал. Надявам се нищо да не липсва. Също така не знам как така колегата е решил, да го заключи.
П.С. Преместих мнението в подходящата тема за това.