Няма питане на 2те страни, нас (админите) не ни интересува, кой за какво и защо е обиждал, ние банваме този който сме го фанали на момента да е нарушил някое правило.raftara wrote: Много , ама много ми е интересно как така сам "баннат" каде са доказатествата , снимки - мимки . И откаде разбрахте , че не сам бил ПРОВОКИРАН ?
П.С. - мисля , че преди да слагате БАН , за обиди и т.н. първо питайте и двете страни . Почти от самото начало съм тук , до ся бан не сам имал нито провинения и просто , защото не ви са занимава банвате без да знаете нищо . (fubar)
Незаслужени банове
-
- Dreaming Friend
-
- Newbie
Не ви интересува викаш или просто не ти се занимава най-лесно ти е така . 

-
- Newbie
Пиша в тази тема заштото разбрах че имам бан които му устават 8 дена за биене без (go)
пиша в темата уж че е незаслужен зада ме банат за биене без го явно един дето ме уби няколко пъти без (Go) ме издразни и аз го убих явно тогава е зансел снимата и я е качил с няква цел явно избива комплекси малкия нз.. но за това мисля че бана ми е назаслужен просто като ме убиха без го отвърнах на човека със същото. Ip:78.90.44.19
[glow=purple,2,300]Прочети правилата на сървъра.[/glow]
пиша в темата уж че е незаслужен зада ме банат за биене без го явно един дето ме уби няколко пъти без (Go) ме издразни и аз го убих явно тогава е зансел снимата и я е качил с няква цел явно избива комплекси малкия нз.. но за това мисля че бана ми е назаслужен просто като ме убиха без го отвърнах на човека със същото. Ip:78.90.44.19
[glow=purple,2,300]Прочети правилата на сървъра.[/glow]
-
- Dreaming Friend
Не мисля, че някой от колегите има време и нерви да изслушва (поне) 30 минутни разговори, кой какво е започнал и кой бил виновен, при всичките 5-10 бана, които слагаме за обиди.raftara wrote: Не ви интересува викаш или просто не ти се занимава най-лесно ти е така .![]()
-
- Full Member
Точна и ясна причина за бана !?!? За да обеснявам !
-
- Dreaming Friend
Когато човека си види руните, тогава ти ще видиш сървър. Обяснение не искаме.dontmezanimavai wrote: Точна и ясна причина за бана !?!? За да обеснявам !
-
- Full Member
абе глупак, че ми лазите по нервите тия руни да не ги пърдя на стола да му ги дам докажи, че са в мен и да ти ги вадя !!!
Продължавай в същия дух и няма да можеш да влизаш и във форума.
Продължавай в същия дух и няма да можеш да влизаш и във форума.
-
- Dreaming Friend
Ще се направя, че не съм го прочел горното ти мнение. Обидиш ли още някого, без значение мен или някой друг потребител ще ти е последното написано нещо в този форум.
Обяснения не искам и нищо нямам намерение да ти доказвам, камоли пък на теб. Грам не ми пука дали ти си го обрал или не, факта че помагаш на крадеца те прави виновен колкото него.
(Не ти искам мнението по въпроса, да не си помислиш, че чакам да го коментираш).
Дори и да не са в теб предметите, знаеш в кой са. Вариантите да се махне бана са два - или жертвата да си получи всичко или да ми дадеш точен акаунт, в който е откраднатото. Не е задължително да бъде в темата.
В случай, че не знаеш къде са руните, дали бана ти ще се махне решава крадеца. Върне ли всичко ще направя компромис, не го ли върне - не ме търси повече по този въпрос.
Обяснения не искам и нищо нямам намерение да ти доказвам, камоли пък на теб. Грам не ми пука дали ти си го обрал или не, факта че помагаш на крадеца те прави виновен колкото него.
(Не ти искам мнението по въпроса, да не си помислиш, че чакам да го коментираш).
Дори и да не са в теб предметите, знаеш в кой са. Вариантите да се махне бана са два - или жертвата да си получи всичко или да ми дадеш точен акаунт, в който е откраднатото. Не е задължително да бъде в темата.
В случай, че не знаеш къде са руните, дали бана ти ще се махне решава крадеца. Върне ли всичко ще направя компромис, не го ли върне - не ме търси повече по този въпрос.
-
- Full Member
Настоявам коментарите да са в темата. И ще ти отговора по следния начин\ Незнам в кое ацц са ти си админа разбери и сам написа, че не ти пука дали съм аз или не, това пак говори как най-лесно се опитвате да намерите виновен !
P.S. Ако съм обрал някой примерно и /wisp на някой админ да влезе в играта, която съм направил с парола (123/asd примерно), това какво означава, че ми е помагал да обера съответния човек махат му се правата и получава перм ? В случая разликата , е че не е админ а обикновен потребител.
P.S. Ако съм обрал някой примерно и /wisp на някой админ да влезе в играта, която съм направил с парола (123/asd примерно), това какво означава, че ми е помагал да обера съответния човек махат му се правата и получава перм ? В случая разликата , е че не е админ а обикновен потребител.
-
- Newbie
В случая,ти знаеш кой го е обрал.Искаш да минеш по тънката лайсна ми се струва.dontmezanimavai wrote: Настоявам коментарите да са в темата. И ще ти отговора по следния начин\ Незнам в кое ацц са ти си админа разбери и сам написа, че не ти пука дали съм аз или не, това пак говори как най-лесно се опитвате да намерите виновен !
Стига с тия Бай Ганьовски работи,кажи кой го е обрал и ще се разреши проблема?
-
- Full Member
Знам кой е, засичали сме се в други сървъри. Проблема е там, че е БТК и не му пука ... сега да диря къде живее да разпитвам познати за скайп и т.н. за да го моля да върне нещата ? Нито съм му близък, нито играем заедно, просто ще ме игнорира !
-
- Newbie
Та кой е той?dontmezanimavai wrote: Знам кой е, засичали сме се в други сървъри. Проблема е там, че е БТК и не му пука ... сега да диря къде живее да разпитвам познати за скайп и т.н. за да го моля да върне нещата ? Нито съм му близък, нито играем заедно, просто ще ме игнорира !
-
- Full Member
ацц 666, вижте кой са другите ацц-та
-
- Newbie
Локва му се акаунта,не излиза от играта ,ти влизаш дава ти руните и после ,му ги даваш на другия акаунт. Хитро измисленоdontmezanimavai wrote: ацц 666, вижте кой са другите ацц-та

-
- Full Member
Или си играе ЛоЛ-а продава си ги на Акара и е бол фар ? Дразгата си е между тях. Щом го е обрал имал е причина. Успял е Диабло неиграе гаврата е тотална ... но и с мен. Бтв още тогава писах на Иво да знае, че съм влизал в играта и че ми се е похвалил какво е станало. Аз излизам от играта и оттук нататък незнам ... ацц-та ви видяхте ! Влезте и проверете Аз какво имам дали руна или предмет от това е в мен ?
-
- Dreaming Friend
Спрете се със спама.Ще повторя Root Дори и да не са в теб предметите, знаеш в кой са. Вариантите да се махне бана са два - или жертвата да си получи всичко или да дадеш точен акаунт, в който е откраднатото. Не е задължително да бъде в темата.В случай, че не знаеш къде са руните, дали бана ти ще се махне решава крадеца. Върне ли всичко ще направим компромис, не го ли върне - негов си e проблем.
-
- Newbie
Аиде бре хора останаха ми почти 6 дена до края на бана Ip:78.90.44.19 няма кво да правя смилете се
-
- Dreaming Friend
Без значение кой е започнал, кой е продължил - биенето без G води до бан.Banan6244 wrote: Аиде бре хора останаха ми почти 6 дена до края на бана Ip:78.90.44.19 няма кво да правя смилете се
-
- Full Member
Правя едно предложение, а Вие (админите и този зх16) си преценете. Руни немога да върна, защото нямам. Мога да взема от познат 5-6 джаха и да му дам или да ида да си сменя ип-то и да остане без руни, а аз да си правя нов акк. Преценете и кажете. Ако приеме тия руни и забравим историята ще улесните всички ни, ако не утре ще ви ритам както обикновенно по дуелите с друго ИП :punish: