Абе ти нормален ли си... като ти казвам , че мойта важи ВАЖИ! Неговата нищо не се разбира от нея...
7 дневна отпуска от форума. (за многобройни мнения извън темите.)
@Infection - всяко следващо мнение извън темата ще бъде санкционирано.
Незаслужени банове
-
- Newbie
На мене някои ще ми отговори ли на въпроса :?
-
- Newbie
Докато си играя и изведнъж земи тоя интеруп в носа банна го получих на 16 март 2010 година не знайно защо не знам от кои админ съм получил банн не знам каква е причината ацц qmena ип- 80.80.141.247 гледах в форума никаде няма никакво обяснение за какво сам баннат чакам отговори. (fubar)
-
- Dreaming Friend
Тая тема я превърнахте в спам!От сега нататък мнение в което няма по-долу описаните неща ще бъде изтривано и награждавано със 25 % warm.
Това което задължително трябва да уточните в мнението си:
1. Акаунт с който играете.
2. Кога сте получили бан.
3. Кой админ ви е баннал.
4. Каква е причината да получите бан (ако имате различни версии с админа за случилото се, опишете цялата ситуация).
5. Ако имате снимки, виде или логове от maphack например, прикачете ги и тях.
Оплаквания тип "ама тоя ме уби без г и после като го убих аз ме баннаха" ще бъдат игнорирани (за тези които не знаят какво значи това (разбрах, че има и такива), ще поясня. Това значи, че няма да ги удостоим с отговор).
Това което задължително трябва да уточните в мнението си:
1. Акаунт с който играете.
2. Кога сте получили бан.
3. Кой админ ви е баннал.
4. Каква е причината да получите бан (ако имате различни версии с админа за случилото се, опишете цялата ситуация).
5. Ако имате снимки, виде или логове от maphack например, прикачете ги и тях.
Оплаквания тип "ама тоя ме уби без г и после като го убих аз ме баннаха" ще бъдат игнорирани (за тези които не знаят какво значи това (разбрах, че има и такива), ще поясня. Това значи, че няма да ги удостоим с отговор).
-
- Newbie
Мога ли да попитам защо имам бан? И ако съм объркал темата , в коя мога да пиша 

-
- Dreaming Friend
Кражба.GyRbAkA wrote: Докато си играя и изведнъж земи тоя интеруп в носа банна го получих на 16 март 2010 година не знайно защо не знам от кои админ съм получил банн не знам каква е причината ацц qmena ип- 80.80.141.247 гледах в форума никаде няма никакво обяснение за какво сам баннат чакам отговори. (fubar)
-
- Newbie
Кражба ли каде кво сам отграднал че не ми е ясно ако мога да видя скреенове нещо логове ако трябва с тва кражба нищо не ми се обяснява може да сте ме баннали за парлама и простo ми отговаряш с кражба.
-
- Dreaming Friend
Банът е свален, както и всеки неописан такъв ще го последва.Password_89 wrote: На мене някои ще ми отговори ли на въпроса :?
-
- Newbie
Кажете защо имам бан ??? IP - 93.183.162.147 acc: BOMBshell_
-
- Dreaming Friend
Прочети в бан листа.BOMBshell wrote: Кажете защо имам бан ??? IP - 93.183.162.147 acc: BOMBshell_
bombshell_
93.183.162.147 banned for 5 days 0 hours 0 minutes 0 seconds.
Причина:Употребата на вулгарни думи и цинизми.
-
- Newbie
Мисля че съм баннат и незнам каква е причината, сега в 8:30 ботовете ми крашнаха и немога да влизам в сървъра директно изписва "Unable connect to Battle.net" при опит за влизане в сървъра, IP: 62.213.181.206
ISP: Multimedia Cable Company
acc-та: от val4o0o04 до val4o0o09, demon4e и demon4e1
От сървъра ли е нещо или ?
ПП: Мисля, че не съм направил нищо против правилата на сървъра..
edit\ Видях за какво съм баннат, но все пак не съм видял кога е станало това направил съм ботовете да правят игрите с парола ... 100% и мисля, че е станала някаква грешка..ще си изтърпя наказанието, но е станало за 1 игра без да искам аз съм я направил бързо за да видя какво е искарал дадения бот иначе не си го обяснявам, но щом сте сметнали така, няма да коментирам повече..
ISP: Multimedia Cable Company
acc-та: от val4o0o04 до val4o0o09, demon4e и demon4e1
От сървъра ли е нещо или ?
ПП: Мисля, че не съм направил нищо против правилата на сървъра..
edit\ Видях за какво съм баннат, но все пак не съм видял кога е станало това направил съм ботовете да правят игрите с парола ... 100% и мисля, че е станала някаква грешка..ще си изтърпя наказанието, но е станало за 1 игра без да искам аз съм я направил бързо за да видя какво е искарал дадения бот иначе не си го обяснявам, но щом сте сметнали така, няма да коментирам повече..
-
- Newbie
Докъде стигнахте хора...
Админ на име *катерача да ми копира итемите след като е паднал на дуел лично от мене . Доста жалко бих казал.
на всичкото отгоре да ме локва.
1. veselqka
2. преди 5-10минути.
3. kateracha
4. ситуациата е такава 4е го убивам с 2фб-та на дуел и според мен той неможе да приеме такава загуба и започва да ми копира итемите. След което аз се изнервям и започвам да го спамя "COPY PASTE ?" според мен това не е честно дори немога да излея гневът си на хора като него задето ме копират...
5. нямам снимка предполагам той има. мап хак лог ?(нямам идея какфо представлява това)
Админ на име *катерача да ми копира итемите след като е паднал на дуел лично от мене . Доста жалко бих казал.
1. veselqka
2. преди 5-10минути.
3. kateracha
4. ситуациата е такава 4е го убивам с 2фб-та на дуел и според мен той неможе да приеме такава загуба и започва да ми копира итемите. След което аз се изнервям и започвам да го спамя "COPY PASTE ?" според мен това не е честно дори немога да излея гневът си на хора като него задето ме копират...
5. нямам снимка предполагам той има. мап хак лог ?(нямам идея какфо представлява това)
-
- Newbie
а и още нещо според мен "Lamer" не е обида но вие го приемайте както искате. Пробвайте да се поставите на мое място , дали небихте казали така на някой който ви копира. :?
пс. извинявам се че него написах по-горе но несе сетих
пс. извинявам се че него написах по-горе но несе сетих
-
- Newbie
1-во. Това ,че си ме бил на дуел няма нищо общо с бана.Не се прави на луд казах ти 2 пъти"Не ме обиждай"veselqka wrote: Докъде стигнахте хора...
1. veselqka
2. преди 5-10минути.
3. kateracha
2-ро. Не съм те копирал,просто ти казах ,че заради Феникса имаш повече абсорб.
3-то. Аз те убивах нищо ,че и аз съм лайфър

4-то.Това ,че съм сложил 1 щит не означава ,че съм те копирал,всичко се продава в магазина.
5-то Прочети правилата на сървъра

-
- Newbie
Кражба ли каде кво сам отграднал че не ми е ясно ако мога да видя скреенове нещо логове ако трябва с тва кражба нищо не ми се обяснява може да сте ме баннали за парлама и простo ми отговаряш с кражба.
BUMP
BUMP
-
- Newbie
K473r4ch4 wrote:1-во. Това ,че си ме бил на дуел няма нищо общо с бана.Не се прави на луд казах ти 2 пъти"Не ме обиждай"veselqka wrote: Докъде стигнахте хора...
1. veselqka
2. преди 5-10минути.
3. kateracha
3-то. Аз те убивах нищо ,че и аз съм лайфъри без абсорби..
4-то.Това ,че съм сложил 1 щит не означава ,че съм те копирал,всичко се продава в магазина.
5-то Прочети правилата на сървъра![]()
1.- Няма общо ли ако нете бях бил няколко пъти с по 2 фб нямаше да тръгнеш да ми гледаш итемите и да се чудиш кфо става от което следва че и аз нямаше да избухна. но не хората са алчни и искат повече дори когато имат всичко. немога да повярвам че админ би постъпил така
пс. да имаш шиелд с 4 сок-а и 4 фацета и след една как да кажа "лесна победа" да ми погледнеш итемите и да сложиш съвсем случайно щит който по някаква невероятна причина е същиат като моя (Феникс) изобщо не е копиране така ли ?
-
- Newbie
veselqka wrote:K473r4ch4 wrote:1-во. Това ,че си ме бил на дуел няма нищо общо с бана.Не се прави на луд казах ти 2 пъти"Не ме обиждай"veselqka wrote: Докъде стигнахте хора...
1. veselqka
2. преди 5-10минути.
3. kateracha
3-то. Аз те убивах нищо ,че и аз съм лайфъри без абсорби..
5-то Прочети правилата на сървъра![]()
1.- Няма общо ли ако нете бях бил няколко пъти с по 2 фб нямаше да тръгнеш да ми гледаш итемите и да се чудиш кфо става от което следва че и аз нямаше да избухна. но не хората са алчни и искат повече дори когато имат всичко. немога да повярвам че админ би постъпил така
пс. да имаш шиелд с 4 сок-а и 4 фацета и след една как да кажа "лесна победа" да ми погледнеш итемите и да сложиш съвсем случайно щит който по някаква невероятна причина е същиат като моя (Феникс) изобщо не е копиране така ли ?
Защо си с хото ,само ме копирате ^^
Пич аз приключих с диалога.
-
- Newbie
както решиш банвай ме колкото искаш никога няма да измислиш свой собствен герой винаги ще има COPY PASTE. !
-
- Newbie
(fubar) Acc:Veselqka
78.90.14.174 10 days 0 hour 0 minutes 0 seconds.
Причини:
-Обижда
-Флууди
-Второ провинение!
Acc: Verderi
93.183.189.137 10 days 0 hour 0 minutes 0 seconds.
Причина:Бой без го
2-ро Провинение.
защо аз за второ провинение имам 1 месец, а другите 10 дни ?
78.90.14.174 10 days 0 hour 0 minutes 0 seconds.
Причини:
-Обижда
-Флууди
-Второ провинение!
Acc: Verderi
93.183.189.137 10 days 0 hour 0 minutes 0 seconds.
Причина:Бой без го
2-ро Провинение.
защо аз за второ провинение имам 1 месец, а другите 10 дни ?
-
- Full Member
Acc:Alex-93
Бан съм за 5 дни защото обиждах.Ето и защо:
http://prikachi.com/files/1447164d.jpg
Справедлив бан ли е това?
Бан съм за 5 дни защото обиждах.Ето и защо:
http://prikachi.com/files/1447164d.jpg
Справедлив бан ли е това?