Незаслужени банове
-
- Newbie
защо пак няма dreamiong сервер като като натисна batalnet и ми исписва че няма изобщо Batalnet в сервера дреаминг защо ?
-
- Dreaming Friend
-
- Newbie
чек да вида с друг ацц ама неми дава изобщо в баталнет да вляза
-
- Dreaming Friend
overnet - - Заключен завинаги.
overpala, nokia96, overnet1, gadnqra
95.42.228.132 banned for 30 days 0 hours 0 minutes 0 seconds.
"God mode".
-
- Newbie
и за какво сам баннн е проверете тоз metalbug дали е негов изобщо ацц или е краден питаитего дали си знае имеила
-
- Dreaming Friend
1. Има си тема за незаслужени банове.
2. Не дръж такъв тон на екипа, ще стане само по-зле ситуацията.
2. Не дръж такъв тон на екипа, ще стане само по-зле ситуацията.
-
- Newbie
overnet - - Заключен завинаги.
"God mode".
и за какво го получих този банн за 30 дни ?
"God mode".
и за какво го получих този банн за 30 дни ?
-
- Dreaming Friend
То си го пише - годмод.
-
- Dreaming Friend
Не съм съгласен с тебе, че всеки играе с "God" на DUEL.
-
- Newbie
Ем ок и аз качих снимки кадето ме килл без G ili Go ма ни6то не направихте и качих сащо кадето един псува като хамелен пак ненаправихте нищо
-
- Dreaming Friend
Ако става дума за тази тема post18529.html#p18529 ти не си спазил правилата при подаване на оплакване. Не виждам с какво екипа е виновен.overpala wrote: Ем ок и аз качих снимки кадето ме килл без G ili Go ма ни6то не направихте и качих сащо кадето един псува като хамелен пак ненаправихте нищо
-
- Newbie
не сам играл с год на дуели кой ви го каза това
-
- Newbie
Може ли да ви помоля нешто играя в сървара от 2-дена и получих бан за дето несам казал Go! и аз не знаех че за 1 Go ште имам бан та и чак 5 дена моля ви да ми го махнете извинявам се повече няма да се повтори предполагам че ште ме разберете омолявам ви МНОГО ми се играе
-
- Newbie
ок админе по не даи на влизам с други регг да играя апаак тези дасаси банн
да играя поне повече няма да правя така но аз забражих фулките даси махна и затва омолявам те поне да играя PLS
да играя поне повече няма да правя така но аз забражих фулките даси махна и затва омолявам те поне да играя PLS
-
- Dreaming Friend
Още при самата регистрация давате съгласие, че сте съгласни с правилата на сървъра. Така че незнанието на правилата не Ви оправдава ни най-малко. Нека Ви е за урок това и за напред да няма подобни прояви.skm wrote: Може ли да ви помоля неЩо играя в сървЪра от 2-дена и получих бан за дето несам казал Go! и аз не знаех че за 1 Go Ще имам бан та и чак 5 дена моля ви да ми го махнете извинявам се повече няма да се повтори предполагам че Ще ме разберете Умолявам ви МНОГО ми се играе
П.п: „щ” не се пише с „шт”.
След изтичането на банна ме потърсете да Ви ти отключа акаунтите. Едва ли сте забравили да си махнете фулките, защото Ви предупредих 2 пъти, преди да предприема действия. Моля Ви да прекратете дискусията относно баннат .overpala wrote: ок админе по не даЙ на влизам с други регг да играя апаак тези дасаси банн
-
- Newbie
това че съм се мъчил да си оправя бх бот и ме банвате от некав screen незнам кво да кажа бота ми натиска постоянно enter демек чата как да му отговора като не можах пък и не съм длъжен представи си сам афк и просто сам направил подобна game пак ли ще ме баннете . не виждам логиката видях че не трахва бхто и лефтнах и влезнах в trade имам и свидетели просто ме отказвате да играя при вас бан за нищо
ще изтърпа бана но почвам и аз така да дебна хората дето са афк в некви адгрфг3ф name на гамето и ше докладвам и аз да ядат бан без пречина , и пак казвам лефтнах и влезнах в trade ! имам и свидетели даже момчето дето сам вързан към бхто си говорихме че багва нещо follow бота и споменах че има report за мен и изведнъж изядядам бан за некав screen даже и си признавам че влезнах да пробвам бхто вижте колко sec сам седял в game от лога около 20 и лефтнах . мисля че бана трябва да ми се махне невиждам логика да ям бан за 20 sec game и после в trade и в чат седях даже имаше поне 4 5 админа а пича просто си няма работа и гледа да натопи някои и аз го изяждам за нищо
MSII, hools_bg, Xayc-MaHuak, KeepMyDream - 83.148.95.145 banned for 10 days 0 hours 0 minutes 0 seconds.
Бот в отворена игра.
Акаунтите остават заключени до изтичане на наказанието.
Второ провинение от същия характер, следващото ще бъде последно.
мисля че има мн хора в подобни гамета и си седат афк и те ли трябва да са бан ?
ще изтърпа бана но почвам и аз така да дебна хората дето са афк в некви адгрфг3ф name на гамето и ше докладвам и аз да ядат бан без пречина , и пак казвам лефтнах и влезнах в trade ! имам и свидетели даже момчето дето сам вързан към бхто си говорихме че багва нещо follow бота и споменах че има report за мен и изведнъж изядядам бан за некав screen даже и си признавам че влезнах да пробвам бхто вижте колко sec сам седял в game от лога около 20 и лефтнах . мисля че бана трябва да ми се махне невиждам логика да ям бан за 20 sec game и после в trade и в чат седях даже имаше поне 4 5 админа а пича просто си няма работа и гледа да натопи някои и аз го изяждам за нищо
MSII, hools_bg, Xayc-MaHuak, KeepMyDream - 83.148.95.145 banned for 10 days 0 hours 0 minutes 0 seconds.
Бот в отворена игра.
Акаунтите остават заключени до изтичане на наказанието.
Второ провинение от същия характер, следващото ще бъде последно.
мисля че има мн хора в подобни гамета и си седат афк и те ли трябва да са бан ?